Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ' De YararlandiĞiniz Kaynaklar ?

Tepki Skoru
0
bende yedi iklim yayınlarının dergileri var zaten
ihtiyacı ilk defa duydumm
alırım artık
teşekkürler
bu sene bizim de kpss yılımız

Tepki Skoru
0
bende de murat-yediiklim-yargı-güvenderin yayınlalrı var
ihtiyacı da almayı düşünüorum artık

Tepki Skoru
0
yargının eğitim bilimleri iyi genel kültür genel yetenekte hatalı sorular var

Tepki Skoru
0
ben bu sene girdim.İhtiyaç yayıncılığın hem gkgy kitabından hem de eğitim bilimlerinden çok memnun kaldım .tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
Yayın tavsiyesinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler edindim ancak korktum, strese girdim. 3. sınıfa geçtim hemen çalışmaya başlamayı düşünüyorum hatta sanırım geç bile kaldım :(
çalışma konusunda bence çok fazla strese girmene gerek yok....ve bence çalışmaya başlamak için erken bile derim arkadaşım...son sınıfta gayet rahat bu işi halledebilirsin...tabi düzenli bir şekilde çalışmak kaydıyla....şimdiden kolay gelsin:) başarılar.....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de eğitim bilimlerinde pagem i tavsiye ederim özellikle ilk başlayanlar için konu anlatımı çok iyi sınavlarda da bana çok yardımcı olmuştu

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu konuya yer verdiğiniz iyi olmuş, bende kararsızım yargıyı düşünüyordum ama anladığım kadarıyla güvender daha iyiymiş, gerçi dogu da bulabilirsem burda bizim bölümden okuyan yok talebde olmadığı için getirmemiş olabilirler.

Tepki Skoru
0
ben 4 sene boyunca çeşitli kitaplar aldım yargı güvender daha bir sürü valla arkadaşım benim ümidim kalmadı dedim çünkü ir tek evde çalışmakla olmuyor bu sene 5.ye gireceğim kpssye en sonunda kursa yazıldım çünkü ne kadar iyi çalışırsan çalış mutlaka bir eksik oluyor benim eğitim biliimlerinden çok iyi net çıkarmama ragmen tarih ve matemetik batıyorum benim tavsiyem bu kadar sene girmiş bir kişi olarak dershaneye gidip sistemli çalışmak

Tepki Skoru
0
ihtiyaç yayın evinin eğitim bilimleri kitabını öneririm konuları çok güzel işlemişler...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben gecen sene yargıyı çalıştım ama hatalı soruları vardı. bence yargının konu anlatımlı kitaplarını çalışın. bu sene ben dersaneye gidiyorum ve ihtiyaç yayınlarının sorularını çözmeye başladım. inşallah bu sene olur.
hazırlanan bütün arkadaşlara başarılar.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar bu sene çoğunluğumuz hem öğretmenlik yapıyoruz,hem okuyoruz hemde staj yapacağız.Birde en önemlisi kpss'ye hazırlık.Acaba en iyi diyebileceğiniz yayın evi hangisi ve nasıl çalışmalıyız .Bu arada ben kursa gidemeyecek olanlardanım.O yüzden kendim en iyi nasıl çalışabilirim.Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
eğitimde en fazla verimi yargı dan aldım.bence en iyi onlar yapıyo.genel kültür-genel yetenek ise nobel yayınları tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
ben geçen gün ihtiyaç yayınlarının gygk ve eğitim bilimleri setlerini aldım
iyikide almışım süper anlatım var en önemlisi de akıcı çalışırken sıkılmıyorum hiç
güvender yargı yediiklim de var bende ama genelde ihtiyaca bakıorum

Tepki Skoru
0
bana da YARGI YAYINLARINI tavsiye ettiler ama sanırım anladıgım kadarıyla güvender daha iyi

Tepki Skoru
0
bende ihtiyaç kullanıyorum sıkılmadan çalışıyorum bol örnekleri var birde yargının kitaplarını kullanıyorum

Tepki Skoru
0
Yedikliminin eğitimini hiç beğenmedim. Alakasız sorular var. En beğendiğim şimdiye kadar önce ihtiyaç sonra yargı....

Tepki Skoru
0
güvenderin eğitim bilimleri güzel hocam
yargıda fena sayılmazz...ilkadım dergisidee hoşş diye duymuştuummm.şimdiden başarılarrr...

Tepki Skoru
0
ben şu anda yediiklim dersanesine gidiyorum..
daha önce sınava giren arkadaşlar yargıyı sakın
almayın dediler. nobel ve güvender iyi dediler.
ilk kez gireceğimiz için açıkcası biz de karar veremedik
ama hocalar da güvender ve nobel dedi...bakalım çözdükçe anlıcaz..

Tepki Skoru
0
İhtİyaÇ Yayincilikta İyİ Bİz Ona ÇaliŞiyoruz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sayafaların tamamına bakamasmda burada hep yargı ve güvender yayınları konuşulmuş data yayınlarını sanırım duyan olmamış hiç ben geçen sene sınava son iki hafta kala data-tarihi aldım çok güzel bi kaynakmış geç de olsa anladım :) banim için bi tekarar olmuştu ama sindirilerek çalışılasa daha verimli olur konu sonlarında özetler var .güzel düzenlenmiş bir kitap gygk kitapları çok kalın hem insanın gözünü korkutuyor çalışması açısından da kolaylık :) kolay gelsin herkese...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle