Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ' De YararlandiĞiniz Kaynaklar ?

Tepki Skoru
0
Genel kültürden tarihi datadan tavsiye ederim çok güzel anlatmiş.Eğitim bilimlerine gelince geçen sene yargıdan akmiştim ama bu yıl ihtiyaç kitaplarına çalişiyorum.Ayrıca ihtiyacın deneme testleri ve yaprak testleri çok güzel.Teorem testleri çok güzel değil.

Tepki Skoru
0
ya ben sınava bı turlu motıve olamıyorum.yardım edın.meslege gırmeden cıkayı bıle dusunyorum.evde cocukla cok zor.gecen yıl gırdım 50 alabıldım.bu yılda hıc calısamadım sankı bosuna okumusum gıbı.moralım bozuk.duyuuuuuuuuuuuuun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tesekkurler

Tepki Skoru
0
bende ihtiyaç yayınları çalışıyorum çok güzeelllllll

Tepki Skoru
0
ben ihtiyacı kullandım soruları gerçek sınava çok yakın özellikle deneme kitaplarını tavsiye ediyorum yargı çok karışık anlatıyor

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılıyorum size ayrıca deneme sınavları da çok güzel yargının hatalı soruları fazla var

Tepki Skoru
0
ben 3.sınıfım ama bu yıl başladım çalışmaya ve yargı ile ihtiyaç yayınlarının kaynakları güzel. yargı bilgi içerikli ama ihtiyaç örneklerle açıklıyo. pegem in sorularında hatalar çıkıyo ve kpssye uygun değil. herkese kolay gelsin

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Ben Sinav Dergİsİ Yayinlarindan Aldim
Fİyati Uygundu Şİmdİden ÇaliŞmaya BaŞlamak İstİyorum
Sinav Dergİsİ Kpss Olarak Yenİ ÇikmiŞ Kullanan Varmi

Tepki Skoru
0
eğitim bilimleri konularını en iyi anlatan kitap sizce hangisi ?almayı düşünüyorum ama bir türlü hangisini alcağıma karar veremedim.

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
banada güvenderi tavsıye ettılerr pek bilmıyorum ama.. :) bol şans.

Tepki Skoru
0
ben yargının kitaplarına biraz baktım çok fazla ayrıntıya girmiş ve arkadaşların dediği gibi yanlış soru sayısı çok fazla. bize hocamız pegem setini önerdi benim hoşuma gitti. bir de ihtiyaç yayınlarının kitapları çok güzel..

Tepki Skoru
0
arkadaşım ihtiyaç yayınları da çok güzel

Tepki Skoru
0
ya simdi hangısını alsak kı ya kafam karıstı yargı mı guvender mı data mı ihtiyac mı offfff

Tepki Skoru
0
Pegem, ihtiyaç, yargı ve fdd yayınlarından faydalandım ve ilk kez bu yıl sınava girdim ama sınavda çok acaip sorular vardı bilindiği üzere. Sonuç elbette beklentilerime uymuyor. Ben farklı, pek çok kaynaktan yararlanmak gerektiğini düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
arkadasım tarıh anayasa data yayınları iii turkce mat ıhtıyac egt bılımlerıne ne desem yalan olur bu sene gelen sorular hıc bı kaynakta yoktu yanı calıssanda bısey farketmezdı.........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle