Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ' De YararlandiĞiniz Kaynaklar ?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kpss sınavına hazırlanırken , hangi yayınevi ve kaynaklardan yararlanıyorsunuz ? yararlandınız?

Tepki Skoru
0
walla ben 2. sınıfı bitiriyorum bu dönem inşallah
hocalarımızdan kaynak adı araştırıyorum genelde yargı yayınlarını tavsiye

ediyorlar canım ben bu yaz alıp başlayacağım çözmeye walla

son seneye bırakmamak lazım değil mi herkese başarılar

Tepki Skoru
0
İnşallah canım.bende araştırıyorum.bende yargı ve güvenderi duyuyorum ama sadece duyum.

bakalım sitedeki arkadaşların tercihleri neler ? kazananlar nelerden yararlanmış ?

Tepki Skoru
0
ben sınava geçen yıl girdim ve çok iyi bir puan aldım. Özellikle GYGK'de GÜVENDER' i tavsiye ederim.Egitim bilimlerini de aldım ama pek çalışma fırsatını bulamadım ondan.Yargı'nın da  arkadaşlardan duydugum kadarıyla ; hatalı sorusu fazla diyenler vardı.

Tepki Skoru
0
Ben gireli 3 yıl oldu.Ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla Yargı Yayınları çok güzelmiş.Ama sizin yerinizde olsam bu kitaplara çalışacağıma ÖSS kitaplarına çalışırdım.Eğitim bilimlerine de ayrı ayrı ders kitaplarından çalışırdım.Emin olun daha yararlı oluyor.

Tepki Skoru
0
bakalım artık,öncelikle düzenli bir program ile çalışmaya başlayacağız.dün kitap alırken;benim gibi kitap alan bir bayan geçen yıl yargı'nın %35-40 oranında soru yakaladıgını söyledi .....

Tepki Skoru
0
ben yargının kıtabını aldım çok fazla hatalı soru var bırde cevaplarda yanlış var tavsiye etmiyorum guvender daha guzel...

Tepki Skoru
0
bende güvenderin kitabını aldım neslihancım tüm kitabevleri onu önerdi sen kursu naptın yazıldınmı?

Tepki Skoru
0
ben evde hazırlandım sadece yargının konu anlatımı vardı elimde sınava doğruda nobelin yediiklimin yaprak testlerini aldım 2006 kpssden 77 aldım ama bu yıl 77 yada 76 da kapatıcak okul öncesi.yani şubata kaldım.bu yıl anladım ki kpss konusunda artık herkes çok bilinçli puanlar çok yüksek....

Tepki Skoru
0
Bende yargının eğitim bilimlerine çalıştım. Yediiklimin testlerini aldım ( ama çözmeye fırsatım olmadı :) ) yediiklimin denemeleri vardı. onları çözdümm.

Tepki Skoru
0
3 sene öncesinde eğitim bilimleri alanında yargı yayınevindeki birçok konudan sorulmuştu.ben genel kültür genel yeteneğe murat insan kaynaklarından ve güvenderden çalışmıştım.bikaç soruda murat insan kaynaklarından çıktı diyebilirm.Allah kolaylık ve o kalın kalın kitapları çalışma isteği ve azmi versin sizlere .başarılar

Tepki Skoru
0
Ben de yargının soru bankası vardı eğitim bilimlerinde...Gerçekten de çok kötü kesinlikle tavsiye etmiyorum,almayın..O kadar çok hatalı soru var ki zamanınızı ben nerde yanlış yaptım diye anlamaya çalışarak geçiriyorsunuz genelde...daha sonra da insanda ne çalışma zevki kalıyor ne de azim...çünkü çok var yanlış soru..konu anlatımlısı daha iyiydi,tavsiye edilebilir..

Tepki Skoru
0
dün kpssye giren ve 71 alan bi arkadaşla konuştum.bana şöyle söyledi:::eğitim bilimlerinden sorular hep yargı yayınevindekiler gibi çıktı.iyiki ona çalışmışım.yorum sizin

Tepki Skoru
0
aynen yargı aldık bakalım seneye sonucu yazarız artık :D inşallah sonuçlar süper olur tabi hepimizin...

Tepki Skoru
0
ya benim kafam karişti güvendermi alıyım yargının mı ama ben eğitim bilimlerinde değilde daha cok genel yetenek ve genel kültürde zorlenıyorum bunu için bi önerisi olan arkadaş varmı?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle