Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ' De YararlandiĞiniz Kaynaklar ?

Tepki Skoru
0
ben okulöncesi 3.sınıf öğrencisiyim am geçen sene hazırlanan arkadaşlarım vardı genel olarak ''yargı yayınlarını'' kullanıyorlardı bir bakmaınızı tavsiye ederim iyi günler...

Tepki Skoru
0
merhaba , benim kafam karıştı hangisi???Ben tavsiyeler üzerine güvenderi aldım çalışıyorum bakalım.Yargı yayınevini yeni duydum bu kadar başarılıysa ona da çalışmak lazım.Gerçekten kpss'yi geçmek çok zor.

Tepki Skoru
0
ben yargı eğitim bilimlerine çalıştım 98 net çıkardım arkadaşlar sadece kpss deneme sınav kitapçığı varmı biliyorsanız yazarmısnız teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yargı yayınlarında çok fazla yanlışlıklar var ben biraz araştırma yaptım yedi iklim adında bir dergiyi önerdiler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar deneyim dersaneleri 10.000 soruluk soru kitabı çıkaracak kısa bir süre sonra.bende onu bekliyorum....hazırlayanları tanıyorum yıldız teknik üniversitesi yrd.doç.leri hazırlıyorlar,bilginize...

Tepki Skoru
0
neslihan çıkınca bizi bilgilendirisin.herkese kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
arkadaslar çok mu zor bu kpss bugun bı arkadas 10arkadas desrhaneye gıttıklerını 50puan aldıklarını soyledı garıp geldı okadar düşük alınırmı anlamadım gozum kourktu hedefım kpss son sınıfta sır buna calısıcam

Tepki Skoru
0
arkadaşım bence eğitim bilimlerine bir baktınmı yaparsın zaten biz okulöncesi bölümü olarak eğitim bilimleri konularını 4 sene tekrar tekrar gördük.bu sene ben eğitim bilimleri sorularını çok kolay buldum.biraz tarih ve coğrafya hatta vatandaşlığa çalıştınmı geçersin.tabi sistemli çalış ve son iki ayı sırf tekrar ve test çözmeye ayır böle yaparsan kazanamam için bir neden yok ben dersaneye gitmeden günde 1 saat çalışarak 72 puan aldım tarih ve coğrafyaya adam gibi çalışmadım eğer çalışsaydım çok ii puan alırdım.gerisini sen düşün.

Tepki Skoru
0
bencede ama arkadaslar abarttı ya dershaneye gıdıp 50almak sız acık öğretımmı örgun ünıverste mezunumusnz tessekkur ederım:)

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben 4 yıllık üniversite mezunuyum

Tepki Skoru
0
gulsah' Alıntı:
ben yargı eğitim bilimlerine çalıştım 98 net çıkardım arkadaşlar sadece kpss deneme sınav kitapçığı varmı biliyorsanız yazarmısnız teşekkürler
arkadaşım 98 netle 71 puan mı aldın? 98 le 71 puan alındıysa 80puan almak için kaç net çıkarmak gerek?
ayrıca arkdaş örgün etiğimmi açık öğretim mezunumusunuz demiş
açıköğretimden mezun olanda 4 yıllık üniversite mezunu,örgün eğitimden mezun olanda 4 yıllık üniversite mezunu oluyor.

Tepki Skoru
0
olsun ben acık öğretımde okuyorum onu merak ettım

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben eğitim bilimlerinden 98 net çıkardım ama tarih coğrafya ve vatandaşlıktan batırdım onlardan ii net çıkaramadığım için 72 aldım.ben eğitim bilmileri yapıyorum ama vatandaşlık ve tarih aslında çalışmadığım için yapamadım itiraf ediyorum

Tepki Skoru
0
aynen benımde eğıtım bilimlerim çok iyi ama matemetik ,tarih ,vatandaslık benı mahvetti onlar yuzunden puanım cok dusuk

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kpss 2007 yargı çıkmış haberiniz olsun

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşlar genel kültür için konu anlatımlı kitap alacağım sizce güvender mi alayım yoksa pegem A mı alayım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle