Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ' De YararlandiĞiniz Kaynaklar ?

Tepki Skoru
0
cleanspring1' Alıntı:
ARKADAŞLAR GEÇEN YILIN YARGI  KİTAPLARI İLE BU YILIN BASKILARI ARASINDA ÇOK FARK VAR MI?
genel kültür-genel yetenek de yargı aldım ben..1210 sayfa.2007 basımı.ayrıca birde soru bankası hediyesi var..güzel bir kitapmış gibi geldi bana.daha yeni başladım ilk konulardayım gerçii..umarım faydalı olurr...yoksa yargı almakda iyi etmemiş miyim???

eğitim bilimlerinde de irem'in bi soru bankası var..ondan çalışıyorumm..hayırlısı olsunn bakalımm..

sevgiyle kalınn..mutluu kalınn..

Tepki Skoru
0
Bende bu yıl kpss ye hazırlanıyorum.Daha önce kpss ye giren arkadaşlarım bana eğitim bilimlerinde yargıyı,genel kültür-genel yetenekte güvenderi tavsiye ettiler.Ben bu şekilde çalışıyorum çok memnunum.Özellikle yargının konu anlatımı çok iyi.Herkese yargıyla güvenderi tavsiye ederim.En önemlisi tek bir kaynaktan çalışmamak.Hep 2-3 ayrı yayın evi tavsiye ediyorlar.Herkese iyi çalışmalar dilerim.:10:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de bu yıl mezun oluyorum ve hazırlanıyorum kpss'ye hatasız yayınevi aramayın cunku hemen hemen butun kıtaplarda ve yayınlarda hatalı ve celıskılı sorular ve eksık bılgıler oluyor ama şuan sizlere önerebilceğim iki yayın var GENEL KÜLTÜR GENEL YETENEK İÇİN İHTİYAÇ VE DATA yayınları oldukça kapsamlı almış konuları bide öss hazırlık final dergisi yayınlarının tarih konu anlatımlı kitabı da cok gusel tarıhı zayıf olanlar mutlaka alsın derım!!
hadi herkese kolay gelsin!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yargı yayınlarında çok hata var.
size bi öneride bulunayım MURAT yayınlarından çalışabilirsiniz...
HEM SORULARDA HATA YOK DENECEK KADAR AZ HEMDE HAZIRLAYAN KİŞİLER MÜKEMMEL...EMİN OLUN

Tepki Skoru
0
canım bende geçenyıl çalışmıştım yargıya sanırım kendini pek yenillemiyor. çıkardığı kitaplardaki sorular hep aynı sadece bu senekine 2006 çıkmış sorularını eklemiş. bencede gkgy için öss kitapları en iyisi. eğitim bilimleri için nobel yayınlarının iyi olduğunu duydum.

Tepki Skoru
0
yargı yayınevi kitabının konu anlatımı çok güzel ama sorularda hatalar var birde ben yediiklim dergisini öneriyorum gerçekten çok güzel herkese başarılar...

Tepki Skoru
0
bende hazırlanıcam bu sene kpss ye gerçektende yargı yayınlarında hatalı sorular var...evet yeni bir kitap olarak güvenderi düşünüyodum.İNŞ.ARKADAŞLAR HEPİMİZ KPSS Yİ KAZANIP ATANIRIZ:):):)

Tepki Skoru
0
inşallah ama hergeçen gün umudumu yitiriyorum bunalıma girdim zaman daraldıkça :(

Tepki Skoru
0
Pegem A yayınlarını alan kullanan var mı?Bir de Çağdaş Eğitim ya da kpss yayınları?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu yıl kpss ye giriyorum yaralandığınız kaynaklar varmı engüvenilir sizce hangisi bana yardımcı olabilirmbisniz.cevaplarınızı bekliyorum.hemen gönderebilirmisiniz.

Tepki Skoru
0
nobel-data,
yargı,
deneyim,
tasarı,
güvender,
çağdaş,
ihtiyaç,
pegem,
karacan,
yediiklim,
murat,
kampüs,
birey, vs vs birçok yayın var...tercih senin.eğer istanbuldaysan akmar'a gidip tüm yayınlara göz atabilirsin.tercih etmen daha kolay olur....iyi çalışmalar.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşım..şuan kpssye hazırlanyrm... yargının ve ihtiyaç yayınlarının eğitim bilimleri bence çok iyi...güvenderin konu anlatımlı eğitim bilimleri kitabını kesinlikle alma..soru bankasını alabilirsin..konu anlatımlı kitabı yüzeysel anlatmş ki kpss için yetmez.. güvenderin genel kültr genl yetenek kitabı da iyi... kolay gelsnn...

Tepki Skoru
0
hocalarımız kesinlikler elinizde bir öğretmenlik mesleğine giriş ,bir öğretimde planlama ve değerlendirme birde gelişim ve öğrenme kitabı olsun dediler. bu üç ayrı kitaptan konuları ezberleyerek değil kesinlikle anlayarak öğrenmemizi sölediler.sonrada yargının konu anlatımından tekarar yapmamızı istediler.çünkü bu kitapların konu anlatımlı olanlarından çalışarak kesinlikle başaramazsınız dedi hocamız.tekrara için çok iyi olacağını söledi.sonrada test çözmemizi Yargıdan tavsiye etti. ben da yazın başlıcam çalışmaya 3sınıf bitti artık.Başlamak lazım.

Tepki Skoru
0
ben de kpss ye hazırlanacağım bazı kitapları inceledim eğitim bilimlerinde yargı yayın evi çok ii.genel yet.ve genel kültürde de ihtiyaç yayınlarını tavsiye ederim.ama tek kitapla olacağını sanmıyorum arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sene yargı çok yanıldı konularda ve gereksiz bilgi ile aklı karıştırıyr. çoğu konularıve soruları sırf soru olsun kalabalık olsun diye almış. eğitimde MURAT ı tavsiye ederim. gygk de araştırp en iyinibulabilrsnz. anayasaya dikkat edin derim

Tepki Skoru
0
Yayın tavsiyesinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler edindim ancak korktum, strese girdim. 3. sınıfa geçtim hemen çalışmaya başlamayı düşünüyorum hatta sanırım geç bile kaldım :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nekadar çok kaynaktan çalışırsanız okadar iyi oluyor karşılaştırıyosunuz yanlışları bulabiliyosunuz hem de daha geniş görüşlü oluyorsunuz. ben yargı ve ihtiyaçtan çalıştım ama yargıyı tavsiye etmiyorum yine gk.gy iyi ama eğitimi tavsişye etmiyorum onun yerine yedi iklimi alın. ama pratik çalışmak için ihtiyacın cep kitapcıkları çok iyi kesinlikle öneriyorum herkese seneye allah kolaylık versin zor bi iş...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Yeni Duydum Sizlerden Ihtiyaç Ve Iklimi Onlarida Alicam Inş Başarili Oluruz :(:(:(:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle