Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ' De YararlandiĞiniz Kaynaklar ?

Tepki Skoru
0
eğitim bilimlerini konu anlatımlı olarak yargıdan çalışıyorum çok güzel ben ce gene kültür genel yetenekte güvender çok güzel arkadaşlar ben ce kolay gelsin ii çlışmalar :)

Tepki Skoru
0
merhaba hocam ben bu yıl nobel in dergilerinden çalışıyorum daha düzenli çalışacağıma inanıyorum umarım öyle olur hem iş hem kpss zor oluyor
bu yıl alan bilgisi sınavı olacak mı bilen vamı arkadaşlar

Tepki Skoru
0
ben genel kültür-yetenekte,eğitim bilimleride yargı aldım ve çok menunum..bu arad data yayıncılığın tarihini bende alıcam çok güzelmiş gerçekten ve ihityaç alıcam arkadaşlar :):):)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben data yayınlarını sordum dershanedeki tarihçi hocamıza almayın dedi onun yerine ihtiyaç ve güvender iyi dedi.bilmiom artık yaa benim de kafam karıştı:(
ben şimdi ihtiyaçtan çalışıorum çok güzel bir kaynak tavsiye ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar herkese kolay gelsin. ben de kpss ye hazırlanıyorum. teorem, yediiklim, ihtiyaç ve yargı. en çok tercih edilen kaynaklar bunlar. herkese başarılar diliyorum

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben ihtiyaç yayıncılıkla çalıştım anlatım sade ama anlasılır. konunun özünü kafa karıstırmadan veriyor. konu ve hemen arkasından konuyla ilgili sorular var. ayrıca soru bankları ve deneme sınavı kitapları var mutlaka edinin.güvenderin de yetenek kültüründen memnun kaldım.biz kpss stresini atlattık şükürler olsun inş sizde atlatırsınz herkese basarılar. ALLAH kolaylık versin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nobelin dışında dergi varmı kpss ye yönelik nobelde çok pahalı hepsini almaya kalksakk zaten harcanan paranın hadi hesabı yok bu sınav için
dergi kullanan varmı aranızdaa

Tepki Skoru
0
arkadaşım yargının da dergileri var yediiklimin de
daha vardır belki ben bunları biliyorum

Tepki Skoru
0
yedi iklim deneme sorularına bakmıştım hazırlanırken sobada yakmak için ideal arkadaşlar.sorular yanlış cevaplar yanlış.soruları kazık ve alakasızdı...

Tepki Skoru
0
bende bu sene hazırlanıorum güvenderin ve yargının kitabını aldım ikisinde deblca soru var bence soru sözmek daha önemli. konu olarak bazı derslerde güvender bazı derslerde ise yargıdan çalışıyorum.... eğitim bilimderinde ise hocalar kesinlikle yediiklimi tavsiye ediyorlar herkese başarılar......

Tepki Skoru
0
genel kültürde data yayınları güzel diye tavsiye edildi onları aldım ben tarih falan...eğitimde bilgi eğitim harika mutlaka edinin,meraklısına..:)

Tepki Skoru
0
İHTİYAÇ YAYINLARI DERİİMMM BEN ASLINDA ÖNCEDEN Bİ ÇOK KAYNAKLA YANİ BİR ÇOK YAYIN EVININ KİTABINI TESTLERINI ÇÖZMEK GEREKiyor aslında ama...

Tepki Skoru
0
gkgy de ihtiyaç yayıncılığı şiddetle tavsiye ediyorum.eğitim bilimlerinde ise güvender.

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben dershaneye gıdıyorum ve cog ogretmenı datanın pıyasaya gore soru bankasının ıyı oldugunu soyledı

Tepki Skoru
0
ben gecen senekı dersaneyım yayınlarını kullanıyorum gercekten guzel bılgı yayınları ayrıca egıtım ılımlerınde yargı ve ıhtıyac yayınevı guzel

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende güvenderi aldım ve çok memnunum fakat bana genel kültürve yetenekte yedi iklim yayınlarınıda önerdiler fakat onu daha alamadım.herkeze başarılar...

Tepki Skoru
0
ben bu sene hazırlanıyorum canım eğitim yargı genel kültür yetenek yedi iklim dergileri çok güzel tavsiye ederiim başarılar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle