Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ' De YararlandiĞiniz Kaynaklar ?

Tepki Skoru
0
arkadasım tarıh anayasa data yayınları iii turkce mat ıhtıyac egt bılımlerıne ne desem yalan olur bu sene gelen sorular hıc bı kaynakta yoktu yanı calıssanda bısey farketmezdı.........
aynen katılıyorum bu seneki sınav soruları acaba hangi kaynakta vardıı?? çözmüş dglım kım sahıplenıcek acaba hangi yayın dıyecek bızım soruların benzerıydi diyee çok merak edıyorumm...

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılıyorum sizlere çalışsan ne farkederki buluyorlar tuhaf soruları yine

Tepki Skoru
0
ben bu sene girdim kpss ye ve o karmaşık sınavın sonuçlarını bekliorum.ben eğitim bilimlerine ihtiyaç tan çalıştım gayet güzel.yargıya da baktım.ama bu seneki sınavda sorular hiçte çalıştığım gibi değildi.gy gk güvender ama yargıdanda çalışabilirsin o da güzel.tabi bu senen yayınlar nasıl oolur yeni sınav sorularına göre nasıl hazırlarlar bilemem.allah kolaylık versin.

Tepki Skoru
0
ben 3.sınıfa başladım bu yıl Eğitim Bilimlerinde Yargıyı aldım hazırlayanlar arasında kendi öğretmenlerim olmasıda biraz etkiledi burdada tavsiye edenleri görünce içim rahatladı ama yinede korkuyorum bi çok kaynak düşünüyorum

GYGK de ise nobel aldım bilmiyorum matematik çok korkutuyor beni dersaneye başlamayı düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
bende nobel aldım herseyı cok guzel anlasılır bır dılle anlatılmıs..

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bende ihtiyacın modüler setini aldım ...iyi ettim mi bilmiyorum ...zaten nerden sorduysam eğitm bil. ihtiyaç dediler.bende gygk ihtiyaç olsun dedim ....inşallah faydalı olur.....herkese kolay gelsin ....

Tepki Skoru
0
bir yayına bağlı kalma.deneme sınavlarına gir. teorem,güvender,yargı ve ihtiyacı tavsiye ederim.teoremin kitapları kpss seviyersinin biraz üzerinde fakat onları çözersen sınavda pek zorlanmazsın.----------------------------

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben bu sene 84 puan ile nevşehire atandım.Tek kaynağa bağlı kalmadan çalışın ben yargı ve yedi iklim kullandım (eğitimde).Kültür-yetenek de y.iklim data ve ihtiyaca çalıştım başarılar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle