Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

Tepki Skoru
0
Bende atanmak istiyorum. Sabah kalkıp okula gitmek istiyorum. Plan yapmak istiyorum. Ne etkinlik yaptırsam diye düşünmek istiyorum :(( Offf yaa :(((((

Tepki Skoru
0
Bende atanmak istiyorum. Sabah kalkıp okula gitmek istiyorum. Plan yapmak istiyorum. Ne etkinlik yaptırsam diye düşünmek istiyorum :(( Offf yaa :(((((
jives arkadasım bende mezunum ama atanamadım ikinci atamalarla ilgili bir bilgin varmı?

Tepki Skoru
0
jives arkadasım bende mezunum ama atanamadım ikinci atamalarla ilgili bir bilgin varmı?
Hayır yaa. Arıyorum soruyorum bir bilgi de vermiyolar. Geçen yıl gittiğim kurstan kpss si 42 olan ve büte kalan yani diplomasını almamış bir kız atanmış ben kafayı yicem artık..

Tepki Skoru
0
Hayır yaa. Arıyorum soruyorum bir bilgi de vermiyolar. Geçen yıl gittiğim kurstan kpss si 42 olan ve büte kalan yani diplomasını almamış bir kız atanmış ben kafayı yicem artık..
Al bendende o kadar kpss den 63 aldım diploma var ama atama yok sasılacak birsey kesin torpil dönüyor artık ümidimi kestim cok canım sıkkın

Tepki Skoru
0
Al bendende o kadar kpss den 63 aldım diploma var ama atama yok sasılacak birsey kesin torpil dönüyor artık ümidimi kestim cok canım sıkkın
Ümit bendede kalmadı ama inşallah 2. atamada yerleşiriz. Anlamadığım 2 kere mi atama oluyo. Bana kasım aralık gibi bir atama şubat gibide 3. atama olur demişlerdi. Bişey duyarsak bilgilendirelim nolur

Tepki Skoru
0
Ümit bendede kalmadı ama inşallah 2. atamada yerleşiriz. Anlamadığım 2 kere mi atama oluyo. Bana kasım aralık gibi bir atama şubat gibide 3. atama olur demişlerdi. Bişey duyarsak bilgilendirelim nolur
Bildiğim kadarı ile kasım ve subattada kadrolu öğretmen atamasıyapılıyor onlardan bos kalan yer olursa bizi atıyorlar 2_3 atama böyle oluyor

Tepki Skoru
0
Bildiğim kadarı ile kasım ve subattada kadrolu öğretmen atamasıyapılıyor onlardan bos kalan yer olursa bizi atıyorlar 2_3 atama böyle oluyor
İnşallah atanırız ne diyim. Kursa bile hafta sonu yazıldım her an atanacakmışım gibi:) Fazla bekletmezler bizi de inşallah..

Tepki Skoru
0
yaa ne zaman belli olacak bu atamalarr belli olan var mı aöf okuyanlarr????? lise mezunları atandı biz açıktayız:S:ggggdw:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar istanbulda liseli ataması olan var mıki yada açıköğretimde okuyan arkadaşlardan görev alan.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kocaelin 105 lise mezunu arkadaş görev aldı.. sizler adına çok üzüldüm... umarım en yakın zamanda atanırsınız...

Tepki Skoru
0
lise mezunlarıyla aöf okuyanların ataması ayrı mı oluyo. Öncelik aöf deilmi
sözde öncelik aöflülerindi ama atamıyorlar bizleri iki liseli arkadaşım atandı üstelik tecrübesizler daha bu yıl katıldılar seminere =( oryantasyon notlarıda 65 mi ne...

Tepki Skoru
0
usta öğreticiliğe başlayanlara bir şey soracağım
istanbulda oturuyorum ve görevlendirildiğim okulda tekrar evrak hazırlamam gerektiği söylendi 2 gündür sağlık raporuyla uğraşıyorum
istanbulda göreve başlayan arkadaşlar sizlerden de böyle;ikametgah, foto, sabıka kaydı....vs istediler mi yoksa benim müdür işi mi bilmiyor?

Tepki Skoru
0
yaa ne zaman belli olacak bu atamalarr belli olan var mı aöf okuyanlarr????? lise mezunları atandı biz açıktayız:S:ggggdw:
arkadaşımm mrb ne lisesi ne aöf si önlisans mezunuyum bir yıl önce mezun oldum ve atamam yapılmamış bütün arkadaşlarım başladı ben hala evdeyim beklemekten kafayı yemek üzereyim bir an önce herşey açıklığa kavuşsa da işimize baksak bu sistemi anlamak çok güç bir arkadaşım atandı okuluna gitmiş okul bir tane usta öğretici istemiş fakat meb 3 tane göndermiş doğal olarak müdür evi en yakn olanı seçmiş arkadaşım açıkta kalmış böyle saçmalık böyle sorumsuzluk görmedim hayatımızla oynuyolar rezil oldu bir yılımız ne yapıcaz biz atanamazsak bunları düşüne düşüne artık bu bir ayda 10 sene yaşlandım resmenn :ggggdw::hhf:

Tepki Skoru
0
arkadaşımm mrb ne lisesi ne aöf si önlisans mezunuyum bir yıl önce mezun oldum ve atamam yapılmamış bütün arkadaşlarım başladı ben hala evdeyim beklemekten kafayı yemek üzereyim bir an önce herşey açıklığa kavuşsa da işimize baksak bu sistemi anlamak çok güç bir arkadaşım atandı okuluna gitmiş okul bir tane usta öğretici istemiş fakat meb 3 tane göndermiş doğal olarak müdür evi en yakn olanı seçmiş arkadaşım açıkta kalmış böyle saçmalık böyle sorumsuzluk görmedim hayatımızla oynuyolar rezil oldu bir yılımız ne yapıcaz biz atanamazsak bunları düşüne düşüne artık bu bir ayda 10 sene yaşlandım resmenn :ggggdw::hhf:
firuze hangi şehirdesin bende mezunum ve açıktayımda. delirmek üzereyim...

Tepki Skoru
0
usta öğreticiliğe başlayanlara bir şey soracağım
istanbulda oturuyorum ve görevlendirildiğim okulda tekrar evrak hazırlamam gerektiği söylendi 2 gündür sağlık raporuyla uğraşıyorum
istanbulda göreve başlayan arkadaşlar sizlerden de böyle;ikametgah, foto, sabıka kaydı....vs istediler mi yoksa benim müdür işi mi bilmiyor?
canım galiba okuldan okula değişiyor çünkü bende geçen sene hazırlamıştım ama arkadaşımın okulu istememişti....sağlık raporunu sağlık ocağındanda alabilirdin...kabul ediyorlar...

Tepki Skoru
0
mezunum ve ilk defa bu sene atanamadım...ama ekimi bekliyorum...ayrıca istanbuldayım:)

Tepki Skoru
0
Dün İstanbul İl milli eğitime gittim, hala lisans ve önlisans mezunlarının bitmediğini söylüyorlar.

Tepki Skoru
0
firuze hangi şehirdesin bende mezunum ve açıktayımda. delirmek üzereyim...
istanbuldanım ben de çok sıkıldım artık yeter gerçekten bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünmeye başladım bende elimden geleni ardıma koymıcam ama bugün il milli eğitime gitmeyi düşünüyorum ilçelerden de bıktım artık hiç bişeyden haberleri yok aradım atamaların açıklandığı gün açıklanmadı ki diyoolar kafayı sıyırıcam haberleri bile yok ben hbr verdim resmennn yada yokmuş gibi yapıyolar çocuk var sanki karşılarında dalga geçiyolar resmenn bugün gidicem il milli eğitime artık yeter yaa bide sinir olduğum konu önlisans mezunuyum ve açıktayım yok böyle bişey hele lise mezunları atanmış ve tecrübeşeri yok deyince deliriyorummm burda torpil yokta nevar acaba hadi kızlar biz buluşup basalım şu il milli eğitimi :36_7_8:

Tepki Skoru
0
mezunum ve ilk defa bu sene atanamadım...ama ekimi bekliyorum...ayrıca istanbuldayım:)
ahh kader ortaklarım benim bende istanbuldanım ve önlisans mezunuyum vallahş bz basalım bu il milli eğitimzedeler olarak bu binaayı hakkımızzz vallahi lise mezunlarının atandığını duydukça hakkımız olduğunu düşünüyorumm açıkçası :congratulationscut4

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle