ayy canım benim tebrik ederim. inşallah çok güzel bir eğitim öğretim yılı olur hepimiz içinYaŞasinnnnnnn ŞÜkÜrlerrr Olsunn Rabbİmm ArkadaŞlarr AtanmiŞimmm DÜzce-cumayerİ Anaokulunaaaaaa ÇÇookk Mutuyummm Çoookkkk İlk GÖrev Yilimmmm :36_11_12:
yarın başlıyoruz inşallah herkese hayırlı olsun görevlendirmeler açıklanınca burası pek bi sessizleşmiş bakıyorumda :36_7_8:ayy canım benim tebrik ederim. inşallah çok güzel bir eğitim öğretim yılı olur hepimiz için
çok sevindim senin adına,inşallah hrşey gölünce olur,hayırlı uğurlu olsun arkadaşımYaŞasinnnnnnn ŞÜkÜrlerrr Olsunn Rabbİmm ArkadaŞlarr AtanmiŞimmm DÜzce-cumayerİ Anaokulunaaaaaa ÇÇookk Mutuyummm Çoookkkk İlk GÖrev Yilimmmm :36_11_12:
hepimize çok güzelbir eğitim öğretim yılı diliyorum,herkese koly gelsin,çok stres yaşadık ama sonuçları iyi olur inşallah,allah hepimize kolylık versinyarın başlıyoruz inşallah herkese hayırlı olsun görevlendirmeler açıklanınca burası pek bi sessizleşmiş bakıyorumda :36_7_8:
darısı başımıza... =)YaŞasinnnnnnn ŞÜkÜrlerrr Olsunn Rabbİmm ArkadaŞlarr AtanmiŞimmm DÜzce-cumayerİ Anaokulunaaaaaa ÇÇookk Mutuyummm Çoookkkk İlk GÖrev Yilimmmm :36_11_12:
Acaba ne zman acıklancak acıköğretimlilerinki?yok arkadaşım mezun durumundakilerin hepsi görevlendirilmiş
önlisans dahil.Umarım diğerleride kısa sürede görevlendirilir.Ben aslında mezun oldum ama dip.veremediğim için olmadı bekliyorum artık 4.sınıf olarak olacak.Bu da benim şanssızlığım.4 yıl oku bekle.
Ben mezunum diploma verdim ama atanadımyok arkadaşım mezun durumundakilerin hepsi görevlendirilmiş
önlisans dahil.Umarım diğerleride kısa sürede görevlendirilir.Ben aslında mezun oldum ama dip.veremediğim için olmadı bekliyorum artık 4.sınıf olarak olacak.Bu da benim şanssızlığım.4 yıl oku bekle.