Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

Tepki Skoru
0
bende açıköğretim fakültesi 2. sınıfım seminere katıldım malesef atanamadım.
Geçen sene çalışanlar atanacak, sonra yüksek lisanslar, sonra lisans mezunları, sonra önlisanslar sonra sonra sonra.... tabi en başamı yazmak lazımdı torpilli olanları bilemedim...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bugünde atananların bi kısmı belli oldu siteden bakın 2. ve 3. sınıftakilerin atamaları olmamış ama istanbul için sölüorum. bu arada ümraniye çekmeköy civarında oturupta ataması kadıköye ters istikamete çıkan varsa olayın tersi bana oldu yer değişebiliriz bi de bulundunuz ilçeler dışardan ücretli başvurusu yapabilirsiniz diploma fotokopisi ve bir adet resimle

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kamuhesap sitesindekı yenı duyuruyu gördünüzmü .yenı bir açıklama yapılmış. lisans önlisans ların atamaları bitmiş..bundan sonra olacak atamalar aöf4. ten başlayarak devam edecekmış..

Tepki Skoru
0
Eğer başvuru zamanında başvuru yapmadıysan bi dahaki başvuruyu beklemeliymişsin (yani diğer yılı) yönetmelik böyleymiş. Ama ankarada ilçeye gittiğimde bir kız başvuru yapmak istemişti kabul etmişlerdi başvurusunu bu ay.
bilgiler için çok teşekkürler jives ne yapalım artık seneye kaldı tabi bizim dayımız yok :)acaba ne zaman hakkımızın karşılığı verilecek çok merak ediyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bugünde atananların bi kısmı belli oldu siteden bakın 2. ve 3. sınıftakilerin atamaları olmamış ama istanbul için sölüorum. bu arada ümraniye çekmeköy civarında oturupta ataması kadıköye ters istikamete çıkan varsa olayın tersi bana oldu yer değişebiliriz bi de bulundunuz ilçeler dışardan ücretli başvurusu yapabilirsiniz diploma fotokopisi ve bir adet resimle
cnmm nbrr :D sen benden önce davrandın bende yazıcktm tam baktım şeydack yazmış bile :congratulationscut4 ama hala görünmüyo benimki biliyomusun keşke adresini alsaydım arıyorum açmıyolar mebi çoğu kişi atandı ama görünmüyo arkadaşlar dün gittim ben akşama görünür sitede dediler ama hala tıkk yok inşş bugün görünür artık

Tepki Skoru
0
beni ilçeden aradılar sabah çağırdılar gittim ama 2. sınıftan 2 tane dersim olduğu için atamamı yapmadılar... :(((( aöf okuyanlar bişi bilen var mı başına böyle bişi gelen var mı???
yaaaaaaaaaa lise mezunları atandı çıldırıcam :(((((
yaaaaaaa bi sürü alttan dersi olan atandı ben atanamıyorum çıldırıcam yeter artık yeter... bizde iinsanızzz bu ne hakszılık bu nedir bu ben artık söz bulamıyorum böyle adalet olmaz...belki atarlar gecikmiş de olsa ama

GECİKMİŞ ADALET ADALET DEĞİLDİR!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
cnm benim kamuhesap/ustaogretici.com dan bakınıosun dimi
özel mesajdan msn adresini yollasana görüşelim

Tepki Skoru
0
usta öğretici başvuru onay kağıdının altındaki adresten girin tc numarasıyla baktınız bi sayfa

Tepki Skoru
0
beni ilçeden aradılar sabah çağırdılar gittim ama 2. sınıftan 2 tane dersim olduğu için atamamı yapmadılar... :(((( aöf okuyanlar bişi bilen var mı başına böyle bişi gelen var mı???
yaaaaaaaaaa lise mezunları atandı çıldırıcam :(((((
yaaaaaaa bi sürü alttan dersi olan atandı ben atanamıyorum çıldırıcam yeter artık yeter... bizde iinsanızzz bu ne hakszılık bu nedir bu ben artık söz bulamıyorum böyle adalet olmaz...belki atarlar gecikmiş de olsa ama

GECİKMİŞ ADALET ADALET DEĞİLDİR!!!!!!!!!!!
ılgıncc en azından telle zahmet edıp aramışlar.....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok moralim bozuldu,hevesim kırıldı... şimdi okudumda sabah yazdıklarıım ben bile ne yazdığımı hatırlayamıyorum çok üzgündüm...

nolucak halimiz il e gidip bilgi almayı düşünüyorum ama bilgi verceklerini sanmam onlarında işleri başından aşkın... sorum şu alttan dersi olupta atanan var mı yaa kimse göz atmıyormu bu sayfaya ltfn yardım edin...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok moralim bozuldu,hevesim kırıldı... şimdi okudumda sabah yazdıklarıım ben bile ne yazdığımı hatırlayamıyorum çok üzgündüm...

nolucak halimiz il e gidip bilgi almayı düşünüyorum ama bilgi verceklerini sanmam onlarında işleri başından aşkın... sorum şu alttan dersi olupta atanan var mı yaa kimse göz atmıyormu bu sayfaya ltfn yardım edin...
istanbulda mısın?eğer istanbuldaysan ben mezunum ve atanamadım...asıl gariplik bende...

Tepki Skoru
0

Canım geçen yıl arkadaşım görev aldı ama o 4. sınıftı.

Tepki Skoru
0
istanbulda mısın?eğer istanbuldaysan ben mezunum ve atanamadım...asıl gariplik bende...
evet istanbuldayım ama sen mutlaka atanırsın..bana o şansı bile vermiyor,sene boyu atanma şansım yokmuş.liseliler atanmasa tamam derdim ama liseliler atanırken bizim atanmamamız haksızlıktan başka birşey değil...

Tepki Skoru
0
evet istanbuldayım ama sen mutlaka atanırsın..bana o şansı bile vermiyor,sene boyu atanma şansım yokmuş.liseliler atanmasa tamam derdim ama liseliler atanırken bizim atanmamamız haksızlıktan başka birşey değil...
yok güzelim atanamam çünkü atamalar bitmiş...açık olan okullarda kaymakamlık onayı ile ücretli öğretmen alıcaklarmış...bakanlık izin vermiyormuş yeni alımlara...beni bugün bi okuldan aradılar bu şekilde çalışmak için ama evime çok ters olduğu için gidemedim....

Tepki Skoru
0
sevgili nihalcar peki ikametin neresive hangi okuldan aradılar artık ben okulları arayıp açıkları olup olmadığını öğreniorum sonra ilçeye gitmeyi düşünüorum umarım yakın zamanda yeni bi okul çıkar

Tepki Skoru
0
sydaydn okulda öğretmen var mı yok mu diye biz mi araştırıcaz tam anlayamadım.

Tepki Skoru
0
evet ben öyle yaptım aradım okulları ihtiyaçları olup olmadıklarını öğrendim bir ay sonra falan ihtiyaçları olacak okullar var söylüyolar ilçeye gidip atama isteyebilirsiniz. ben okulun birini aradım ihtiyaç var dediler bunu ilçeye iletip görev istiycektim ama bu gün ilçe bi okuldan aradı beni gidip görüşücem yarın 1 ay sonra ihtiyacı olacak okul CEMİLE BESLER İÖO ist anadolu yakasında işinizi görürse arayın görüşün müdürüyle sonrada tabi ilçeyle valla ağlamayana emzik yok arkadaşlar. bende ağladım sayılmaz ama ilçeye git gel bıktılar benden heralde ya da acıdılar bakalım

Tepki Skoru
0
İstanbul K.Çekmece Halkali Da Anaokulunda ÇaliŞmak İsteyen Usta ÖĞretİcİ ArkadaŞlar Varmii
Önlİsans Ve Lİsans Mezunu

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.