Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

Tepki Skoru
0
asliis canım içi benim:)) umarım senin ve bekleyen diğer arkadaşlarınki de biran önce belli olur.bu sıkıntılı günleri biran önce atlatmak dileğiyle:) örtmen arkadaşım tşkür ederim ama oruç yüzünden hiç biyere gidesim gelmio:)))bu da benim sorumsuzluğum:)))internet adresleri yok olmadı yarın bakarım artık bulabilirsem birilerini:)sadece herşeyin artık biran önce rayına oturmuş olmasını istiyorum::S
ilk göreve başaladığım zaman aniden telefon gelmişti okulunuz şu gidin başlayın die bi koşu hem ilçeye hemde okuluma gitmiştim o yüzden heyecan yapma bi bakmışsınki senenin sonu gelmiş mezun etmişsin.her yıl yeni öğrencilerin heyecanı hepimizde var ve sanki ben öğrenciymişimde ben okula başlıyormuşum gibi karnıma ağrılar giriyo ilk günü ilk saatleri düşününce ama sana tavsiyem düşünmeeeee. oraya gittiğinde anlamıycaksın bile ne olduğunu bi bakmışsın başlamışsın ve güzel devam ediyo. okadar. düşünme şu iki günü rahat geçir pazarteside sabah erkende okulunda ol

Tepki Skoru
0
valla terapi gibi geldi söylediklerin:))umarım rahat geçiririm:S

Tepki Skoru
0
ben de dün ilçedeki işlerimi halledip okula gittim zaten eşimin
görev yaptığı okul olduğu için bir sıkıntı çekmedim sınıf çok pisti ama aç ve susuz bir şekilde saat 5 e kadar sınıfı temizledim şimdilik 3 öğrencim varmış müdür yavaş yavaş artar dedi geçen sene 10 öğrencileri varmış çok yorulduğum için sınıfı süsleyemedim artak yavaş yavaş düzene koyarım herşeyi hepimize kolay gelsin atanamayan arkadaşlar inşallah biranönce hepiniz hayırlı yerlere atanırsınız

Tepki Skoru
0
Offff Yok Sİte De Bİr Şey AÇiklandi Dedİnİz Kayserİ İÇİn Yok Sİte De Nerden ÖĞrendİn Bİ De Haftasonu Meb De AÇik DeĞİl Kİ Arasam ÖĞrensem
canım bende bugün öğleden sonra öğrendim milli eğitimin bahçesinde panolarda asılı nete vermemişler.sancaktepe ilköğretim okulu benimde .iki vasıta ile gidip geleceğim evime uzak ama ne yapalım bu senede böyle geçireceğim.

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlar hepinizide hayırlı olsun inşallah kaç günlerdir haftalardır (istanbul özelliklede)netin başından ayrılamadık sonun da sıkıntılarımız bitti kendi adıma şu net bağımllılığından kurtuldum hayata döndüm inşallah burada yine paylaşımlarda bulunuruz bende pazartesi okula gitcem bakalım müdür yardımcısıyla konuştum öğlenci olcam mecburen çünkü eve çok uzak okul...Yinede olsun çok mutluyum....

Tepki Skoru
0
Ben üç senedir usta öğretici olarak görev yapıyorum.Ama bu sene atamam olmadı.Seminer puanım 100 olmasına rağmen benden düşük alan arkadaşlar 85 ler 90 ların ataması oldu ama her ne sebepse benim ki bu sene olmadı bütün şartları taşımama rağmen..Aslında sebep çoooook belli yazık ki benim sırtımı yaslayacağım bir dayım yok...Neyse artık hayırlısı diyorum ama Allah hakkımızı yiyenlerden sorsun...

Tepki Skoru
0
Ben üç senedir usta öğretici olarak görev yapıyorum.Ama bu sene atamam olmadı.Seminer puanım 100 olmasına rağmen benden düşük alan arkadaşlar 85 ler 90 ların ataması oldu ama her ne sebepse benim ki bu sene olmadı bütün şartları taşımama rağmen..Aslında sebep çoooook belli yazık ki benim sırtımı yaslayacağım bir dayım yok...Neyse artık hayırlısı diyorum ama Allah hakkımızı yiyenlerden sorsun...
bu nasıl olur anlamadm hayret yani .bence milli eğitme fln qit yani hakkını ara.nie beni atamadınız de baklm cvpları ne olucak!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kamuhesap açılmıyor??? 2. yerleştirmeleri internetten takip etmiycekmiydik kapatıldımı site... yoksa yeni bir düzenleme olabilir mi? bi bilgisi olan varsa ltfn paylaşssın :S

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kamuhesap açılmıyor??? 2. yerleştirmeleri internetten takip etmiycekmiydik kapatıldımı site... yoksa yeni bir düzenleme olabilir mi? bi bilgisi olan varsa ltfn paylaşssın :S
canım açılıyor..ben 5 dk önce baktım...2.atamalar 2 hafta sonra belli olur...bu kadar erken yapmazlar...

Tepki Skoru
0
canım bende bugün öğleden sonra öğrendim milli eğitimin bahçesinde panolarda asılı nete vermemişler.sancaktepe ilköğretim okulu benimde .iki vasıta ile gidip geleceğim evime uzak ama ne yapalım bu senede böyle geçireceğim.
Arkadaşım bende sancaktepe 19 mayıs iöo na atandım,benimde evime çok uzak
ben ümraniye de oturuyorum,okulda ikili öğretim yapıyormuş,napacam bilmiyorum,sağlık olsun,başarılar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepimize hayırlı olsun yeni yerlerimiz başarılı bir sene diliyorum sorunsuz ve mutlu inş. yeni okulum çok yakın ve mutluyum

Tepki Skoru
0
bunun için çok seviniyorum ancak ilk defa başlıyacağım için büyük bir tedirginlik var başlamadan önce en azından sınıfı görmek isterdim ama sonuçlar samsunda cuma akşamı verildi.bugün açıktır diye umuyordum telefonla arıyorum cevap veren olmadı. benim görevlendirildiğim yer cumhuriyet anaokulu diye yazıyor sanırım yarı bağımsız pek bilgim yok.nasıl olacağı konusunda biraz korkuyorum ilk günden.mebin sayfasında da herhangibir bilgilendirme yok ne yapacağımız konusunda yardımlarınız için teşekkür ederim.okula gitmeyi düşünüyordum bugün ama tele cevap veren yoksa kapalı die düşündüm.
Arkadaşım benim de ilk yılım, Konya erken açıkladığı için ben pazartesi başladım. Okula git bence de pazartesi günü. Müdürün seni yönlendirir. Yeni açıklandığı için muhtemelen karanameler gitmemiştir. Korkma, herşey yavaş yavaş düzene giriyor. Temizlik, çocuklar derken..Ben veli toplantısı bile yaptım geçen hafta:)

Tepki Skoru
0
nihayet benimkide belli oldu. 3 yıldır çalıştığım okulu bu yıl istemedim mantıklı aklaşarak yol sorumun daha az olacağı komşu merkez ilçeyi istedim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepimize hayırlı olsun yeni yerlerimiz başarılı bir sene diliyorum sorunsuz ve mutlu inş. yeni okulum çok yakın ve mutluyum
aynen yakın okulum en çok otobüze binmeyeceğim için mutluyum :)) vira bismillah deyip pazartesi başlıyoruz derse

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bende sancaktepe 19 mayıs iöo na atandım,benimde evime çok uzak
ben ümraniye de oturuyorum,okulda ikili öğretim yapıyormuş,napacam bilmiyorum,sağlık olsun,başarılar
merhaba bende evimin yakınında olan ve 2 tane boş kadrosu bulunan okula değil, bana yarım saat yürüme mesafesindeki okula verildim yürüsem bi türlü otobüse binsem yine aynı yola yakın yürümem gerekiyor....
umarım şubatta atanırım da bunlardan kurtulurum
acaba nasıl belirliyorlar bu okulları merak ediyorum...çünkü yakın dediğim okulun zilini bile duyabiliyorum yani o kadar yakın ama vermediler
artık hayırlısı olsun inşallah ne diyim....

Tepki Skoru
0
bu nasıl olur anlamadm hayret yani .bence milli eğitme fln qit yani hakkını ara.nie beni atamadınız de baklm cvpları ne olucak!!!
Yaptım ama kimi kime şikayet edeceksiniz ki hiçbir faydası olmuyor.Hatta yaptıkları hatalar o kadar açık ki sonuçları bile internette açıklamıyorlar.Sadece Sivas MEB'in kapısına 2 gün asıyorlar 3.gün kaldırıyorlar nedendir bilinmez...Neyse diyorum ya hepsini Allah'a havale ediyorum o en iyisini bilir...

Tepki Skoru
0
Kayseride Reşadiyeye çıkmış okulum Herkese hayırlı olsun arkadaşlar
Kayseride bu yıl beklendiği gibi olmadı ama 4. sınıflar bile çok uzak yelere atamışlar çok can sıkıcı bi çok arkadaşım uzak yerlere düşmüşler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle