Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben ümr sarıgazi tarafında oturuyorum bildiğim bir okul var ücretli öğretmen arıyor.aof öğrencisi 3 sınıf ve üstü olması yeterli.ilgilenenler bana özel mesaj atarsa seve seve yardımcı olurum...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar il tarafından usta öğretici olarak görevlendirildiğinde görev yerine gidilmezse bi sonraki sene atama hakkı kaybediliyo mu?

Tepki Skoru
0
relia arkadaşım hakkın kaybolur diyorlar genelde ama sen yine dilekçeni verip şansını denersin.

Tepki Skoru
0
ben lıse cocuk gelısımı mezunuyum usta ogretıcı belgesı almak ıstıyorum nasıl yapacagım hala bılgıye ulasamadım bıde ben ozelde calısıyorum stajerlıgımın kalkması ıcın ne yapmalıyımm

Tepki Skoru
0
çocuk tutkunu ........ne stajyerliğinden bahsediyorsun. lisans mezunu olmadan stajyerlik kalkmaz ki.....

Tepki Skoru
0
ewt arkadaşım kaybedilio.şöle diyim seni görevlendirmelri %1 lik gibi bişy oluo..

hayır kaybedilmiyo aslında görev alınmak istenen il çok önemki ben kayserideyim bi yıl gitmedim ikinci yıl yine çalıştım.Çünkü burda ihtiyaç çok.

Usta öğretici belgesi almak isteyen arkadaş : Bazı illerde haziran ayında seminer düzenleniyor,2 haftalık seminer sonunda komisyon sınav yapıyo kazanan sertifika alıyo ve o yıl görev almak için milli eğitime başvuruyor.üç kuruşa usta öğretici olarak çalıştığımız için devletin işine geliyor onun için sertifika almak çok kolay üzülme....

Bizim gibi lisans mezunlarıda kpss yüzünden üç kuruşa talim olsunlar yazık bu devlete....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende kadrosuz usta öğretici ile ek ders ücreti karşılığı öğretmenliğin arasındaki farkı merak ediyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle