Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

Tepki Skoru
0
Dün İstanbul İl milli eğitime gittim, hala lisans ve önlisans mezunlarının bitmediğini söylüyorlar.
yaa bunca kişi nasıl yerleşicek hep herkes yerleşiceksiniz deyipduruyo ayrıca önlisasn ve lisanslar bitmediyse liselere nasıl sıra geldi dengesi bozuk bunların şöyle bi sarsmak lazım kendilerine gelsinler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende lisans mezunuyum bende görev almadım (istanbuldayım)

Tepki Skoru
0
Ya kafalarına göre adam yerleştireceklerse söyleselerdi hiç başvurmasaydık, ümitlenmeseydik. Ne zamana kadar bekleyeceğimi dahi bilmiyorum..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende lisans mezunuyum bende görev almadım (istanbuldayım)
arkadaşlar eğer biz bu yıl görev almazsak ne yapmayı düşünüyosunuz bunca lise mezunu ve bizen altta olan kişiler görev aldı biz alamadıkk ne yapıcaz eğer görev alamazsak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aslında benim umrumda değil...her sene böyle işkence çekeceğime adam akıllı kpssye çalışırım...kazanırsam sen sağ ben selamet yoluma devam ederim...yeter bu kadar yıl bekle bekle....neden hem kadroluyla aynı işi yapayım hem de ondan az ücret alayım...bu sene çalışamazsam benim için usta öğreticilik devri kapanmıştır....

Tepki Skoru
0
ögretmenlerim bende biraz önce ögrendim kayserideyim henüz belli olmadi diyorlardi ama ilçe milli egitim müdürlügüne gittim liste vardi ellerinde baktim merkez evime yakin bir okul çikmis insallah sizinkiler de çikar ayrica bazi yerler telefon açmiyormus habriniz de olmayinca 2 hafta basvurmayinca yerinize kendi yakinlarini atiyorlarmis bilginiz olsun herkese kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
ben okul öncesi öğretmenlik 3. sınıf öğrencisiyim okadar hıkınıp çalışıp bu bölümü kazanmışım önlisans mezunları benden önce atanıyo böyle bişey varmı ya yok kardeşim önümüzdeki sene kpss yi kazanıp atanmak en güzeli bu saçma sapan sistemle olmaz bu iş

Tepki Skoru
0
Hem otur ders çalış hem de her an belki aranabilirim atanırım diye bekle. Bu kafayla derse konsantre olunur mu??

Bide ben başvuru yaptığımda evimde telefon yoktu, yeni taşınmıştık, cebimi verdim. Cepten aramaz diyolar doğrumu ki. Ankarada liste bile yok gidip baktım. Biz atananları aradık diyolar o kadar. Allahım sen bize yardım et...

Tepki Skoru
0
jives e
ben ist dayim gecen sene 2.siniftim mayista aradilar beni neyse onemli olan ve sana soylemek istedigim sey gecen sene beni mudurum cebimden arayip haber vermisti,gorev cikinca sana bisekilde ulasirlar yani merak etme.tabii bunlari ist il milli egitim icin diyorum ama ankarada farkli olmaz sanirim.

Tepki Skoru
0
kızlar ben dün ilçeye gittim yerleştirmeler oldu bundan sonra biri yerini beğenmnezse vs.. size dönebiliriz ancak şu an için açık yok denildi.. sen dilekçe yaz açık olursa ararız dedi.. madem lisans önlisans mezunları boşlukları dolduruolardı o zaman neden seminer yaptılar bu yıl.. sadece para tuzağı..

Tepki Skoru
0
kızlar ben dün ilçeye gittim yerleştirmeler oldu bundan sonra biri yerini beğenmnezse vs.. size dönebiliriz ancak şu an için açık yok denildi.. sen dilekçe yaz açık olursa ararız dedi.. madem lisans önlisans mezunları boşlukları dolduruolardı o zaman neden seminer yaptılar bu yıl.. sadece para tuzağı..
off ki ne offfffffff

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende kayseridenim bu yıl çok yoğun başvuru olduğu için herkesin yerleri değişti merkeze sadece mezunları vermişler aöf 3 ve 4 ü ilçelere köylere göndermişler bende 4. sınıfım ilçede oturduğum için aynı yerdeyim sadece okulum değişmiş yinede çok şükür atanamayan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda sizinde atamanız olur bence en önemlisi kpss

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bişey sorcam;usta öğreticilik başvuruları bittikten sonrada tekrar başvurma hakkımız varmı bilen varsa yardımcı olsun lütfen???

Tepki Skoru
0
"önemli duyuru:

2008-2009 Öğretim yılı için İstanbul İli genelinde okul öncesi öğretmenliği branşında anaokulları ve ilköğretim okullarındaki ana sınıflarında kadrolu öğretmen olmayan yerlere kadrosuz usta öğretici adı altında yapılan görevlendirme işlemi tamamlanmıştır.

Müdürlüğümüze gelen bilgiler ışığında aşağıdaki açıklamaların yapılmasına gerek duyulmuştur

01-15 Ağustos 2008 tarihleri arasında online olarak internet üzerinden 3916 müracaat yapılmış bunlardan 3362 kişi kendilerine en yakın ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek gerekli belgelerini ibraz etmiş ve başvurularını onaylatmışlardır. istenilen formatta olmasına rağmen 554 kişinin başvurusu ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine başvurmadıklarından geçersiz sayılmıştır.Öngörülen formatta başvuru yapmayanların başvuruları ise bilgisayar tarafından otomatik silinerek dikkate alınmamıştır.
Avrupa ve Anadolu yakasında olmak üzere sekiz değişik okulda açılan Oryantasyon kurslarına 1700 kişi katılmış bunlardan 1080 kişisi sınava katılmıştır.
AÖF Öğrencisi veya KML mezunu olupta oryantasyon kursuna katılan yada sınava girenler Atanmak için ayrıca müracaat etmesi gerekmiyor. Zira onların başvuruları atamalar için geçerli sayılmaktadır. Kendileri bilgisayar ortamında sıraya alınmıştır.
İlimizin 1825 kadro ihtiyacına karşılık Bakanlıkça 1200 kadro tahsis etmiştir.
Eksik kalan kadro için Bakanlığımızdan talepte bulunulmuştur.
1200 kadroya Bakanlığın belirlediği kurallar doğrultusunda sırayla yüksek lisans+lisans+önlisans mezunlarından öncelikle geçen yıl çalışanlardan başlamak üzere yerleştirme yapılmıştır.
Geçen yıl görev yapanların yine eski görev yerine verilmesi kanuni bir zorunluluk değildir.
Kişilerin ikametgahının yakınındaki okulda boş sınıf ve usta öğretici ihtiyacı olmasının ilde 1200 kadroya ilave gelmediği sürece bir faydası olmayacaktır.
Çeşitli sebeplerle göreve başlamayanların yerine yeni görevlendirme ve Kaymakamlık (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) teklifiyle ilçe içinde yer değişikliği gerçekleştirilmesi tamamlanmıştır.
Yerleştirmeler kesinlikle Bakanlığın genelgesine uygun olarak adaletli bir şekilde titizlikle yürütülmektedir. Dedikodulara inanılmaması bilgi ve belgesi olanların bizzat gelerek bilgi vermeleri yada resmi yolla şikayette bulunmaları gerekmektedir.
Bundan sonra oluşacak ihtiyaçlar AÖF 4. sınıf öğrencilerinden aşağı doğru başlamak üzere devam edecektir.
Yerleştirmeler kişilerin müracaat ettiği ilçe dikkate alınarak öncelikle kendi ilçelerine yapılmıştır. Ancak kendi ilçesinde yer kalmadığı için yakınındaki ilçeye yada doğrudan ulaşımın olduğu tahmin edilen ilçelere yerleştirme yapılmıştır.
1200 kadro ihtiyaca cevap veremediği için Bakanlıktan görüş istenmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ön lisans ve lisans mezunlarını ek ders ücretli öğretmen olarak Kaymakamlık onayıyla çalıştırabileceklerdir.
Bugünden itibaren yerini beğenmediği için yer değişikliği talepleri dikkate alınmayacağı için müracaat edilmemesi,
Bizzat gelerek yada telefonla arayarak bilgi talebinde bulunulması personeli meşgul ettiği ve işlemleri aksattığı için gereksiz görüşme yapılmaması, bunun yerine internet üzerinden bilgi edinilmesi önemle rica olunur."

sitede yazan bu kızlar:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bişey sorcam;usta öğreticilik başvuruları bittikten sonrada tekrar başvurma hakkımız varmı bilen varsa yardımcı olsun lütfen???
Eğer başvuru zamanında başvuru yapmadıysan bi dahaki başvuruyu beklemeliymişsin (yani diğer yılı) yönetmelik böyleymiş. Ama ankarada ilçeye gittiğimde bir kız başvuru yapmak istemişti kabul etmişlerdi başvurusunu bu ay.

Tepki Skoru
0
Ankara bizi adam yerine koyup hiç bir web sitesinde bilgi vermiyo valla.

Tepki Skoru
0
ahhhhhhh ahhh yaa iyi de lise mezunu olupta atananlar vaaar ama :(( peki biz ne zamna atanırızz...yaa aöf okuyanlar istanbul bilgisi olan var mı??ya daa atanan bişiler yazsın lütfen...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle