Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

Tepki Skoru
0
arkadaşlar cok sacma dun ılceye gıttım 2. atama lıstesı elırıne gelmemış ve cok acık oldugunu soyluyorlar ne beklıyorlar anlamıyorum yaa...

Tepki Skoru
0
mervem58 ilçelere liste gitmemiş onları da il arıyor bugün kadıköy ilçede oldu aynı şey ili telefondan düşürmeye çalış bide netten de mi belli olmamış hala.
sosyal gruba bi de SİVASLIKAR eklenelim o zaman burda da çoğuz galiba :)

Tepki Skoru
0
arkadaslar ümidinizi kesmeyin bende atanamıstım fakat dün aksam üzeri saat beste aradılar atamam oldugunu söylediler yavas yavas oluyor bu işler herhalde

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben okul önc.öğrt. den mezun oldum bu yıl. Kpss yi kazanamadım ve usta öğreticiliğe başvurdum d.bakır da. lise mezunu, 2 yıllık ve açık öğretim okuyanların ataması yapıldı. atama önceliği bizde olduğunu biliyorum ama bana telefonla beni arayacaklarını söylediler.Ama kesin bir tarih vermediler. acaba torpil olayı falan mı var? şu an da boştayım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben önlisans mezunuyum bu sene mebde usta ogretıcılk ıcın basvuru yapmsıtım ama lıse mensu kısın atandıgnı duyunca cılgına dondum kendımıde gectım ılk lısanslara yer verılmıo onlrdan snra sıra beklerken lıse mensu kızı atamışlar ya varmıdır böle saçmalık mebe kaçkere gitiim bu kadar öğretmen açıgı var lisnlılar dıger illere atnmalırı neden olmuo dıe sordum biz ilçe bazında Atama yapıyoruz ilçe bazında diger okullarada atanırlar bir gün dedi acaba ne zaman nasıl kim ilgilencek ? ilgilenen olur mu oda var ?

arkadaşlar ben önlisans mezunuyum bu sene mebde usta ogretıcılk ıcın basvuru yapmsıtım ama lıse mezunu kısın atandıgnı duyunca cılgına dondum kendımıde gectım ılk lısanslara yer verılmıo onlrdan snra sıra beklerken lıse mezunuu kızı atamışlar ya varmıdır böyle saçmalık . Mebe kaçkere gitiim bu kadar öğretmen açıgı var lisAnS MEZUNLARININ dıger illere atnAmalırı neden olmuo dıe sordum biz ilçe bazında Atama yapıyoruz ilçe bazında = KPSS VE diger okullarada atanırlar bir gün dedi!.. acaba ne zaman -nasıl- kim ilgilencek BİZİMLE ? ilgilenen olur mu oda var ?

Tepki Skoru
0
arkadaslar ümidinizi kesmeyin bende atanamıstım fakat dün aksam üzeri saat beste aradılar atamam oldugunu söylediler yavas yavas oluyor bu işler herhalde
Sende Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam, mezunmuydun hangi ilçeye atandın. Offf bizi niye aramıyolar ya. İlçedeki kadın bana boşuna beklemeyin alım olmayacak bi daha emir öyle dedi. Ya kafayı yicem artık

Tepki Skoru
0
Sende Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam, mezunmuydun hangi ilçeye atandın. Offf bizi niye aramıyolar ya. İlçedeki kadın bana boşuna beklemeyin alım olmayacak bi daha emir öyle dedi. Ya kafayı yicem artık
evet bende ankaradydım lisans mezunuyum etimesguta atandım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar son atamalar geçen hafta pazartesi günü yapılmış,o atamalarda görev alanlarda cuma gününe kadar başladı,artık atama olmayacakmış,açık bulunan okullara ilçe milli eğitim müdürlüğünden ücretli öğretmen görevlendirilmesi yapılacakmış.Ücretli öğretmenlik için de fakülte mezunu olmak gerekliymiş,arkadaşımın başına geldi,bilginiz olsun istedim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle