- Tepki Skoru
- 0
Bir çok bilginin paylaşıldığı faydalı bir site ve bende kendi adıma katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağım...Saygılar
selçuk hocam dünde söylediğim gibi sitenin ücretli olması şart sizin açınızdan. çünkü gerçekten ciddi rakamlardan bahsettiniz ve bunun yükünü tek başına taşımamalısınız bence. gerçekten bu siteden çok yararlanıyoruz, üyelerin vefalı davranacaklarına inanmak istiyorum. birçok site ziyaret ettim, en kapsamlı, en düzgün, seviyesi yöneticilerce çok iyi korunan, boş sohbetlerle chat meydanına dönmemiş, çok yararlı bilgi alışverişi yanında düzeyli konuşmalar yapılıp, arkadaşlıklar kurulan, benzerlerinden farklı bir site burası. açık söyleyeyim, benim eğitim anlamında hergün mutlaka girip saatlerimi geçirdiğim, kendim paylaşımda bulunup, arkadaşlarımdanda çok yararlandığım bir site. bu kaliteyi korumak ve daha da iyi hale getirmek için ücretli olması gerekli, çünkü insan tek başına nereye kadar harcama yapabilir karşılıksız? siz okul öncesi eğitime gönül verdiğiniz için bunu yapıyorsunuz ve bende kendi adıma destekliyor, ücretli olması durumunda seve seve yine her zaman sitenizde olacağımı, destekleyeceğimi belirtmek istiyorum.