Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Tepki Skoru
0
Bir çok bilginin paylaşıldığı faydalı bir site ve bende kendi adıma katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağım...Saygılar

Tepki Skoru
0
bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve sitenin devam etmesi yönündeki çabaları destekliyorum. sitede çok fazla reklama karşıyım. ücretli olmasından yanayım.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar öncelikle böyle bi sitenin var olması biz öğretmenler için çok gerekli. Ben de kafamda böyle bi site tasarlıyordum. cüzi bi miktar talep edilebilir. Fakat reklem gelirleri konusunda çalışma yapılmalı yönetici arkadaşlar. :congratulationscut4

Tepki Skoru
0
kısa süredir bu siteden haberdarım ve inanılmaz derecede faydalandım. kimsenin bütçesini bu kadar az bir ücret etkilemez. çünkü aldığınız kullandığınız dosyalara paylaşımlara bakınca kesinlikle gerekli diyosunuz...

Tepki Skoru
0
bu site branşımız açısından kapsamlı ve çok güzel bir site . bende resimlerin açılmasında sorunlar yaşıyorum .ücretli olunca bu sorunlar kalkacaksa memnuniyetle katılırım

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Site yıllık 5 ytl olsa dahi verilen hizmet ve yenilikler had safada olacak.Okul öncesi eğitim için ve sizler için güzel ve değişik projelerimizde olacak.

Tepki Skoru
0
tabiki ücretli olabilir.sonuçta yararlanıyoruz herşeyden.herzaman seve seve yardımcı olurum.

Tepki Skoru
0
bence tamamen haklısınız bence yılda 20ytl de kimseyi sarsmaz ayda sadece 1.6 ytl ye geliyor.bende yaklaşık 2 senedir siteden faydalanıyorum bunun devam etmesi için bu katkıyı yapmalıyız.

Tepki Skoru
0
sitenin geleceği adına bencede ücretli olsun makul bir ücret kimseyi zorlamaz

Tepki Skoru
0
binlerce site içerisinde okulöncesi forum sitesini insanlar paralı olsun diye tercih etmiyor
eğer bu site paralı olursa bu insanları bulamazsınız
bir kaç kişi paralı olsun derken foruma üye olanların kaçı para gönderecek bi deneyin
birde insanların birbirleri ile bir şey paylaşmasını fırsat bilip birileri hemen site paralı olsun mesajları ve anketleri yapmaya başladı
oysa bunu şu şekilde yapsak
sitede yer alan reklamları tıklayarak siteye para kazandırsak bu daha mantıklı
dikkat ederseniz yıllık en asgari miktar olan 5 ytl ankette birinci
anaokulu öğretmenleri paralı okulları bilmem ama sınıflarındaki çocuklara paralı bişlem yaptırmamak için artık materyallerle çocuklara eğitim vemeye çalışıyor
ha diyebilirsiniz ki sene de 5 ytl çomu
evet çok
reklamları tıklayarak 25 ytl kazandıralım

Tepki Skoru
0
sayın hocam bizde anasınıfı öğretmenleri olarak sitemize sahip çıkmalıyız.çünkü bi çoğumuz bu siteden yararlanıyoruz,o yüzden belirlnecek olan yardıma katılmaya hazırım ve herkesinde bu duyarlılığı göstermesini umuyorum.

Tepki Skoru
0
selçuk hocam dünde söylediğim gibi sitenin ücretli olması şart sizin açınızdan. çünkü gerçekten ciddi rakamlardan bahsettiniz ve bunun yükünü tek başına taşımamalısınız bence. gerçekten bu siteden çok yararlanıyoruz, üyelerin vefalı davranacaklarına inanmak istiyorum. birçok site ziyaret ettim, en kapsamlı, en düzgün, seviyesi yöneticilerce çok iyi korunan, boş sohbetlerle chat meydanına dönmemiş, çok yararlı bilgi alışverişi yanında düzeyli konuşmalar yapılıp, arkadaşlıklar kurulan, benzerlerinden farklı bir site burası. açık söyleyeyim, benim eğitim anlamında hergün mutlaka girip saatlerimi geçirdiğim, kendim paylaşımda bulunup, arkadaşlarımdanda çok yararlandığım bir site. bu kaliteyi korumak ve daha da iyi hale getirmek için ücretli olması gerekli, çünkü insan tek başına nereye kadar harcama yapabilir karşılıksız? siz okul öncesi eğitime gönül verdiğiniz için bunu yapıyorsunuz ve bende kendi adıma destekliyor, ücretli olması durumunda seve seve yine her zaman sitenizde olacağımı, destekleyeceğimi belirtmek istiyorum.

gecenin bu saatinde uzun uzun yazmak zor geldi yarın mesai olduğunu düşünürsek bunun üzerine arkadaşımın bütün söylediklerine katılıyor hislerime tercüman olduğu içinde ona ayrıca teşekkür ediyorum...

Tepki Skoru
0
Ben okul öncesi öğretmeni değilim. Ama gelecek için bu yönde planlarım var, umarım gerçekleşir. Bir araştırma yaparken sitenizi tesadüfen buldum ve gerçekten bu kadar çok mesleki bilginin bedava paylaşıldığı başka site yok.
Ve sitenin üye sayısı da çok fazla. Bu sayıyı aktif tutmaya devam etmek için sadece mesleki-teknik paylaşımlı konular için ücretli uygulmaya geçilmesi bence daha iyi. Bir çok üye foruma alıştığı ve gerçekten faydalandığı için de bir süre sonra mutlaka ücretli üye olmak isteyecektir. Ancak birden bire siteyi ücretli yapmak, aktif üyelerin çoğunu kaybetmek olabilir. Öte yandan bugün itibarıyla ücretli olması yönünde oy kullananlar 430 kişi. (en azami ücretten hesaplarsak) 430*5 = 2.150 YTL/yıl eder. Bu sayı tabikii artacaktır da. Bu bana yeter diyorsanız siz bilirsiniz. Ancak ilk bahsettiğim durum, üye sayınızdaki artışın düşmesini engelleyecektir.
Ayrıca bir arkadaşımızın değindiği gibi reklam uygulamasını da etkin olarak kullanabilirsiniz. Hatta özel kreş ve yuvalardan reklam alabilirsiniz. Nette bazı siteler bunu yapıyor. Ben burda sadece devlet okullarını görüyorum, oysa özel sektör de sizler için bir potansiyel ve gelişim konusunda devletten daha özgürler.

Tepki Skoru
0
ben şöyle bişey düşümdüm.tabiki yanlış mı doğrumu siz karar verirsiniz...yıllık olarak değilde aylık olsa.en düşük fiyat 5 ytl yıllıkçoğunluk onu tercih etmiş.üyeler aylık 1ytl dense buda yıllık 12ytl eder. yıllık olarak değil aylık 1 ytl denilirse katılım bence daha fazla olur bence ama siz daha iiiisini bilirsinz......herşey için teşekkürler..........

Tepki Skoru
0
selçuk bey kesinlikle ücretli olsun bence.oturduğumuz yerden bir çok bilgiye ulaşabiliyoruz.açıkçası yükümüzü %50 hafifletiyosunuz biz de sizinkini hafifletelim di mi?oturduğumuz yerde durmayalım.neyse ben her türlü uyarım.

Tepki Skoru
0
Selçuk Hocam, siz bizler için bu kadar emek veriyoken, bizim cebimizden çıkan para bize sağladığınız kolaylıkları karşılayamaz bile.. Bence de ücretli olabilir ve bu kadar faydalandığımız sitemiz için helal-hoş olsun deriz:) Biz de sizin yükünüzü bi nebze de olsa hafifletmiş oluruz..

Tepki Skoru
0
burası harika bir site ben henüz açik meslek lisesi çocuk gelisimi öğrencisiyim ama bu site bana çok yuardımcı oluyor fazla msj yazıp paylasımlarda bulunamasamda simdilik ilerde mutlaka paylasiimlarda bulunacagim insallah ben yılda 10 ytl verebilirim:36_3_12:

Tepki Skoru
0
hocam bu zamanda nereye gitsek para evden çıkmamak gerekiyor sizde ücretli yapmayın yane olmasın

geçen sene paralı olsun demiştim maaşımızla geçiniyorduk ama şimdi istamiyorum olmasın hocam

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
evet her sey para ve para ile dönüyor bu işlerde hocam.Bakalım daha bişi belli degil.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle