Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Resimler açılmıyor diye kızıyorsunuz.
Site bazan açılmıyor diye kızıyorsunuz.
Elimizdeki imkanların en iyisini sunmaya çalışıyoruz.
Yıllık 3-4 milyar masraf ediyoruz.(Sadece forum sitesi) - resim ve yukleme sitesi hariç)
Site giderine katkısı olur mu diye www.anasinifi.net i açtık oda boş çıktı.
Herkesi her an memnun edemiyoruz.
Türkiyedeki tüm okul öncesi eğitimcilerine ulaşamıyoruz.
Bütçemiz yok reklam bile yapamıyoruz.
Bu şekil devam mı etsin yoksa forum ücretli mi olsun lütfen ankete katılın.

Tepki Skoru
0
Forumda daha yeni sayılırım ama bulunduğum süre içerisinde gördüm ki paylaşımlar çok güzel.
Hiç bir okulöncesi sitesinde bu kadar geniş kapsamlı bir içerik yok. Mademki hepimiz bunlardan yararlanıyoruz, şikayet etmek yerine katkımız olsun. Yıllık ödenecek bu miktarlar da kimsenin bütçesini sarsmaz sanırım.

Tepki Skoru
0
bence olabilir arkadaşım katılıyorum sana sarsmaz sanırım:)

Tepki Skoru
0
ne olursa ben uyarım valla çünkü bu siteden kopabilmek mümkün değil...... resimlerin açılmama sorununu bende çok yaşıyorum. ellimden geleni yapmaya hazrım kendi adıma. başarılarınızın devamını dilerim!

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Görünteleyen sayısı 54 oylayan sayısı 7
Ortalama okuyanların %6 sının umrunda bu sonucu cıkartıyorum.

Tepki Skoru
0
BEN SİTEYİ ÇOK SEVDİM, ÇOK DA FAYDALANDIM. BENCE ÜCRETLİ OLSUN. MESLEĞİMİZE VE SİTEMİZE SAHİP ÇIKALIM.
MADDİ- MANEVİ SORUMLULUĞU TEK BİR KİŞİNİN ÜZERİNE YÜKLEMEK, HAKSIZLIK!!

Tepki Skoru
0
malesef insanlarımız için eleştirmek , şikayet etmek çok kolay.. arka planda çekilen sorunları görmüyor veya görmek istemiyorlar.. yıllık olarak belirttiğiniz miktarlar oldukça makul ücretler. bu güzel paylaşım ortamında üyelerinde bir katkısının olması iyi olur ...

ancak selçuk bey sunuda unutmamak gerek.. ne yazıkki insanımız ücretli sitelere karsı biraz uzak. kimi yıllık 5-10 YTL dahi çok bulduğundan kimiside baska nedenle.. beleş daha cazip geliyor. ücretli olması durumunda sitenin hit sayısının oldukça büyük bir düşüş olacağı kanısındayım. siteyi tamamen ücretli veya ücretsiz yapmaktansa. 2 tür üyelik olsa ücretsiz üyelerin bazı bölümlere ulasımı sınırlandırılsa daha cazip olmazmı..

Tepki Skoru
1
Bence bu site için değer bu siteyi ben çok seviyorum...Sırf ben değil öğrencilerimde çok seviyor...Bazen anaokulunda onlarla beraber giriyoruz bu siteye ve inanılmaz bayılıyorlar...Gereken her yardımı yaparımmm:):)

Tepki Skoru
0
bencede ücretli olsun en azından biz kullanıcılarında bir katkısı olsun

Tepki Skoru
0
Selçuk beyin yükünü hafifletmek açısından ve bu yararlı siteden uzun yıllar yararlanmak istiyorsak, sitemizin kaynaklarını geliştirmeliyiz diye düşünüyorum, ve ümit ediyorum bütün arkadaşalrımız aynı duyarlılığı gösterecektir.

Tepki Skoru
0
haklısınız tabii hem ücretsiz siteden faydalanabiliyoruz hemde herşeyde şikayetçi oluyoruz..
yıllık ödenecek miktarda sarsmaz bizi

Tepki Skoru
0
Bana kalırsada ücretli olmalı hem siteyi geliştirmek hemde tüm yükü kurucuların üstüne yıkmamak adına. Zaten amaç daha çok kişiyle daha çok kaliteyi yakalmak. Ve hep almak yerine bunun karşılığında gerekenide vermeliyiz, özveri olsun,saygı olsun, maddi olsun.

Tepki Skoru
0
okul öncesi eğitim adına yapabilceğimiz en güzel şeylerin bir arada olduğu böyle bir site için 25 ytl çok az bi para ücretsiz diye girip 2 faaliyet alıp giden boş üyelerden kurtulmuş oluruz kesinlikle katılıyorum ama 5 ytl çok az bence yani amacına ulaşamaz diye düşünüyorum mutlaka ücretli olmalı...........

Tepki Skoru
0
ben dün düşüncemi söylemiştim size selçuk bey,yine de yazayım buraya da:) bence ücretli olsa iyi olur çünkü size hiçbir şekilde maddi sıkıntı çektirmemek gerekir diye düşünüyorum:( bizler hep yanınızdayız.. dediğim gibi 5 YTL az bir miktar bence herkesin bu miktarı kabul etmesi gerekir diye düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
Her açıdan faydalandığımız harika bir sitenin uzun yıllar var olması içn ücretin gerekli olduğunu düşünüyorum...Umarım herkes bu konuda duyarlı olur...

Tepki Skoru
0
[size=medium]bence selçuk bey yerden göğe kadar haklı bu durumda hepimiz destek olmalıyız

oyumu kullandım bende ücret konusu gerçekten komik bir rakam herkes bütçesi kadar yardımda bulunsa ortaya süper bir görüntü çıkacaktır ve sitemizin kaliteside bir o kadar artacaktır
[/size]

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
Yıllık 25 ytl olabilir.Kimseninde bütçesine dokunmaz sanıyorum.Aylık 2ytl yapar.Sonuna kadar destekliyorum.

Tepki Skoru
0
Herkesin düşüncesine saygım sonsuz bu siteden herkes yararlanabilsin isterim bende,gördüğüm kadarıyla 5 ytl diyenler çoğunlukta,fakat yıllık olarak düşünüldüğünde 5 ytl biraz az bir miktar gibi geldi bana...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle