Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Tepki Skoru
0
neden herseyi bi kişiye yüklüyoruz ki etkinlikleri indirirken gayet iyiyiz yıllık 20 tl kimseye zarar vermez.ben verilmesi tarafındayım.hepimizin katkısı olsun.

Tepki Skoru
0
reklam nie alınamıyo anlmadm keşke reklam alınabilse ücretli olursa parayı nasl varicez onu da anlmdm

Tepki Skoru
0
malesef insanlarımız için eleştirmek , şikayet etmek çok kolay.. arka planda çekilen sorunları görmüyor veya görmek istemiyorlar.. yıllık olarak belirttiğiniz miktarlar oldukça makul ücretler. bu güzel paylaşım ortamında üyelerinde bir katkısının olması iyi olur ...

ancak selçuk bey sunuda unutmamak gerek.. ne yazıkki insanımız ücretli sitelere karsı biraz uzak. kimi yıllık 5-10 YTL dahi çok bulduğundan kimiside baska nedenle.. beleş daha cazip geliyor. ücretli olması durumunda sitenin hit sayısının oldukça büyük bir düşüş olacağı kanısındayım. siteyi tamamen ücretli veya ücretsiz yapmaktansa. 2 tür üyelik olsa ücretsiz üyelerin bazı bölümlere ulasımı sınırlandırılsa daha cazip olmazmı..
iki tür üyelik daha akla uygun bence de.. yeni eğitimciler veya öğrencilerin siteyle tanışması da engellenmemiş olur..

Tepki Skoru
0
Zaten resimleri indirirken ücretli indiriyoruz.Ücretli olmasın lütfen..

Tepki Skoru
0
bencede ücretli olmasın lütfen.Siteye bu haliyle bayılıyorum.Masrafları karşılamak için başka şeyler olmalı reklam en güzeli heralde..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Mesaj yazan arkadaşlarımızın bu konunun neredeyse 3 sene önce açıldığını bilmelerini isterim.

Tepki Skoru
0
ben ücretsiz olsun diye işaretlemiştim bir an, ama vazgeçtim,tabi ki elimizden geleni yaparız :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle