Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Tepki Skoru
0
daha güzel bir bilgi alış verişi yapabilmemiz için ücretli olması kaliteyi daha yükselticektir.

Tepki Skoru
0
burada 5 ytl ile 50 ytl arasında fiyat aralığı konmuş. hepsini de çeşitli çoğunlukta kabul eden arkadaşlar var, etmeyenler de olabilir. burada ödenmesi olası ücret üyesi olduğumuz sitenin bizlere sunduğu imkanların devamını sağlaması için ödenmeli.
yoksa, bilginin-paylaşımın pahası olmaz...

Tepki Skoru
0
bende herşeye varım ve uyarım arkadaşlar.bu site çok güzel.çok güzel dosluklar,paylaşımlar var ve selçuk hocam!biz nelere para vermiyoruz ki burda kocaman bir paylaşım var o yüzden neye uygun görürseniz,yanınızdayım,destekçinizim(çünkü her gün bu sitedeyiz)...
kolaylıklar diliyorumm.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim.Bakın 1 haftadır video sitemiz kapalı.Maddi yetersizlikten dolayı.
Elbette sizlere sunduğumuz hizmetlerden kat kat daha fazlasını yapmak istiyoruz.Okul öncesi eğitim için daha fazlasını yapmak istiyoruz.Okul öncesi eğitimcilerin sesinin gür çıkması için masaya yumruğumuzu daha iyi vurmak istiyoruz.Haklıyı haksızı yapılan atamalardan tutunda her türlü hakkımızın yenilmesine karşı durmak istiyoruz.Yeni projelerle sizlere daha da faydalı olmak istiyoruz ama bütçemiz kısıtlı olduğundan yapamıyoruz.

Tepki Skoru
0
bencede ücretli olmalı ve bu miktar yıllık olacağı için hiç kimsenın bütcesinide sarmaz .Bu sitedeki emeğin herkes farkındadır bence ve bu siteden kopmak mümkün değil.Ben bu siteyi keşfettiğimden beri eski faaliyetlerimi beğenmez oldum.Ve yaratıcılığımında daha da arttığını düşünüyorum.Bu site elimiz kolumuz gibi oldu burdaki her türlü etkinlik bilgi herkesin eminim çok işine yarıyodur o yüzden bunun bi bedeli olmalı ve siteden faydalanıyorsak bu siteyi düzenleyen kişileride düşünmeliyiz ve katkıda bulunmalıyız.Sadece siteyi düzeneleyn kişileri değil okul öncesi eğitimi de düşünerek katkıda bulunmalıyız.Herkesin olumlu karşılaması gerektiğini düşünüyorum...

hly

Tepki Skoru
0
bencede emeklerımız boca gıtmemelı kanısındayım ne gerekıyorsa yapmaya hazırım burdan cunku cok yararlanıyorum her alanda tesekkurler kolay gelsın

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlar ve değerli yöneticiler...benim içinde ücretin miktarı önemli değil çünkü burda edindiğimiz bilgiler ve paylaşımlar paha biçilmez derecede kıymetli.....bunları kaybetmeyi göze alamam....herzaman yanınızdayım...

Tepki Skoru
0
site çok güzel bende arkadaşlar gibi destekliyom ücretli olsun bencede daha iyi olur diye düşünüyom

Tepki Skoru
0
sitenin ücretli olması hakkında yapılan yorumlara bende katılıyorum.Henüz öğrenciyim ve çalışmıyorum ancak ilk açıldığı andan beri üye olduğum bu güzel siteye elimden geldiği kadarıyla yardım etmek beni çok sevindirir.Her konuda yaralandığımız ve bir çok insanın da emeğinin geçtiği sitemizin bence mutlaka ücretli olması gerekir.EN AZINDAN İNSANLARIN VERMİŞ OLDUĞU BUNCA EMEĞE SAYGI DUYMAK AÇISINDAN...

Tepki Skoru
0
sayın yönetici kardeşim sonuç olarak ne kadar ücretli olacağı konusunda bizlere bildirin ..yani haberimiz olsun..ailemle oturuyorum eğer fazla fiyat olursa giremem siteye ........iyi günler

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
sitenin ücretli olması hakkında yapılan yorumlara bende katılıyorum.Henüz öğrenciyim ve çalışmıyorum ancak ilk açıldığı andan beri üye olduğum bu güzel siteye elimden geldiği kadarıyla yardım etmek beni çok sevindirir.Her konuda yaralandığımız ve bir çok insanın da emeğinin geçtiği sitemizin bence mutlaka ücretli olması gerekir.EN AZINDAN İNSANLARIN VERMİŞ OLDUĞU BUNCA EMEĞE SAYGI DUYMAK AÇISINDAN...
Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Kaliteli ve emek vereni çok olan bir site. O yüzden ücretli olmasını isterim.

Tepki Skoru
0
SİTEMİZİNİN BUNDAN SONRADA SİZLERE HİZMET EDEBİLMESİ İÇİN SİTEMİZ ÜCRETLİ OLSUN MU?
böyle bir soruya verilecek cevap ya evet ya da hayırdır. ama cevaplarda 5, 10, 15 ytl gibi ücretlerden bahsediliyor sanırım selçuk bey siteyi ücretli yapmaya kafaya koymuş. Haydi hayırlısı

Tepki Skoru
0
ben de çok sık faydalanıyorum bu siteden ve bence de ücretli olabilir. bizim de bi katkımız olsun.

Tepki Skoru
0
bencede ücretli olsun genelde 5 ytl oylanmış ama o kadar da az olmamalı yada şöyle bir şey yapın akıl vermek gibi olmasın ama her dergiye bir şifre koyun yada kitaba yıllık üyelik şifresi onu kullanalım şifre olmadan giriş yapılmasın hem kitap ve dergiler de satılmış olur düşünsenize sitedeki herkesin aldığını olabilirse mantıklı bence ama yanınızdayız çünkü ben birçok şeyden faydalanıyorum bu sitede emeksiz yemek olmaz dimi :)))

Tepki Skoru
0
yönetim eekibine öneri sadece ama bencede ii olur site açısından çünkü bu kadar çok bilgiye o kadar para döksek yinede ulaşamazdık

Tepki Skoru
0
Hocam siteyi ücretli yapma fikri bence çok iyi.Ben uzun zamandır bilgisayardan uzaktım ve bu yüzden sitedeki yeniliklerden yeni haberim oldu.Bizimde bu şekilde faydamız olabilecekse siteye çok sevinirim.Sizlere iyi calısmalar diliyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle