Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Tepki Skoru
0
forumdan çok memnunuz sakın kapatılmasın çok seviyoruz bu siteyi internete girdiğimde ilk baktığım site burası yenı birşeyler bulur muyum diye... sakın öle bişey olmasın

Tepki Skoru
0
Reklamla İŞİnİz DÖner Mİ Bİlemİyorum.ama Hakİkaten Bİr Emek Var Ortada.sevİyelİ,faydali Bİr Sİte.kİmseyİ Sarsmayacak Şekİlde Ücretlendİrİlebİlİr Tabİkİ.

Tepki Skoru
0
selçuk hocam bence herkes belli bir miktar verebilir böylece sizde zarar etmemiş olursunuz bizimde katkımız olur bu site bence çok iyi çok yararlı bildiklerimize çok şey katıyo yeni şeyler öğreniyoruz bunları paylaşıyoruz benim en çok vekit geçirdiğim yer burası netde bencede ücretli olabilir

Tepki Skoru
0
merhaba hocam ben bu foruma uye olalı baya oldu ama mesaj yazamadım fakat sureklı takıp edıyorum ve cok sevıyorrum ucretlı olması bana bu sıteyı bıraktırmaz bu kadar faydalandıgım ve sevıyelı bır forumu bırakamam sızınde zarar gormenızı ıstemem yanı ucretlı olsun...

Tepki Skoru
0
Bu site süper. Ben hergün giriyorum. çok fazla mesaj yazmasamda hergün bakıyorum ve yeni, değişik bilgiler ediniyorum.eğer sizin yükünüzü haifileticekse ücretli olsun. fiyatlar makul siteden yararlanmak isteyen herkes bence bu belirlenen miktarları verebilirler.Ben elimden geleni yapmaya hazırım. Başarılarınızın devamını dilerim:))

Tepki Skoru
0
Selcuk Oncelikle Boyle Bir Site Kurdugunuz Icin Tesekkurler.sizin Sayenizde Bu Seneki Uygulamamda Hic Sikinti Cekmedim.bu Sitenin Masraflarini Sadece Sizin Odemeniz Bizim Acimizdan Bencillik Olur Cunku Burayi Hep Birlikte Kullaniyoruz.bence Herkesin Katkisi Olmasi Gerekirsaygilar

Tepki Skoru
0
Bence paralı olmasa iyi olur.Çünkü siteye durumu iyi olmayanlarda girebiliyor.Benim düşüncem şu:
-Para ödeyecek olanlar belli bir miktar ödesiin.Ödeyemeyecek olanlarsa ödemesin...;)

Tepki Skoru
0
bu güzel sitenin katılımcısı olmaktan çok mutluyum bencede uygun bir fiyat belirlensin sitemiz daha da güzelleşsin diğer sitelerle zaten arasında çok fark var ben başka sitelere girmeye vakit bulamıyorum.Emeği geçen herkese sevgiler başarılarınız daim olsun

Tepki Skoru
0
bende bu siteyi bulduğuma çok ama çok seviniyorum harika bir yer ne olursa ben uyarım

Tepki Skoru
0
cüzi bir miktara kimse hayır demez sanırım da ankette sıkıntı var :) site ücretli mi olsun denmiş.hayır diye bi şık yok. sanırım site ücretli olacak ama ne kadar olacağını oylayın demek istediniz.:) kolay gelsin

Tepki Skoru
0
cüzzi bir ücret neden olasın hem herkesin bu siteden faydalanması sağlanırç hem de daha iyi hizmet verielir.
teşekkrü ederim bu siteye katkısı bulunanlara

Tepki Skoru
0
Afedersİnİz galİba ben anlayamadim.anket sorusu Şu:
sİtemİzİnİn bundan sonrada sİzlere hİzmet edebİlmesİ İÇİn sİtemİz Ücretlİ olsun mu?
Üstelİk aÇik uÇlu dİyede belİrtmİŞsİnİz fakat cevap Şiklarinda hayir dİye bİr Şik gÖremedİm.sİzce de bİr Şikkin hayir olmasi gerekmİyor muydu?
LÜtfen yanliŞ anlamayin ,yapici bİr eleŞtİrİ yapmaya ÇaliŞiyorum.

Tepki Skoru
0
ewet site gercekten çok güzel her aradığımızı kolaylıkla bulabiliyoruz.ve bence herkezin bu siteyi kullanmasını istiyorsanız ücret olmasınn derim bu sadece benim bir fikrim[

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle