Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Tepki Skoru
0
Hocam, Allah Bu Siteyi Açandan Razı Olsun. 2 Yıldır Bu Siteden Yararlanıyorum. Lisede Son Senem. Fiyatlar Uygun Bizimde Katkımız Olsun İsteriz. İnş. Seneye Üniv.de Olacağım.

Ücretlide Olsa Burdayız =)

Tepki Skoru
0
site cok güzel kapanmasını asla ıstemem bana cok yardımcı oluyor her konuda kurtarıcım burası üniversıte olmama ragmen calıştıgım parayı direk okul taksıtlerıme vermeme ragmen yıllık 20 ytl vermeı oyladım sonuclara baktımkı 5 ytl daha fazla bu sıte ıv-cın yılda verıcegınız mıktar bu kadarmı ? üzüzldum acıkcası 5 ytl den fazla bılgıler alıyoruz burdan keske ımkanım olsa yıllık 50 ytl verebılsem :((

Tepki Skoru
0
GerÇekten harİka bİr sİte kaybetmek İstemem dogrusu ve yillik 50 mİlyon para degİl ÇaliŞiyor olsam daha fazlasini verİrİm herkes beŞ mİlyonu İŞaretlemİŞ İnsaf İÇtİgİmİz sİgaranin fİyati zaten 4,5 mİlyon arkadaŞlar lÜtfen katilin bu oylamaya aradigimiz herŞeyİ buluyoruz

Tepki Skoru
0
benim de bir önerim var. malum biz öğretmenler ücretli ve sözleşme-kadro diye ayrılıyoruz. birde öğrenci arkadaslarımız var. bence öğrenciler 5 ücretliler 10 kadro-sözzleşmeli veya özelde çalışan arkadaşlarda 25-50 arası versin.

bence kesinlikle ücretli olmalı ama yeni üyelere de belli bir zaman aralığı verilerek siteyi tanımalrı sağlanmalı. yalnız aynı kişi farklı nicklerle sürekli üye olabilirç bunun önüne nasıl geçilir onu bilmiyorum.

ücretsiz olsun diyenlerinde sebeplarini açıkçası çok merak ediyorum. en basit boyama kitabına bile 1-5 arası veriyorsunuz da böyle nbir siteye yıllık5 ytl verilmesine nasıl karsı çıkıyorsunuz anlamadımm:(

Tepki Skoru
0
canım hocalarım ve arkadaşlarım ben bi stajer olarak bu siteden çok faydalandım sizden bilmediğim birçok şey öğrendim diğer üye arkadaşlarımada sesleniyorum bu konuya duyarsız kalmayalım ücretli olsun kazanacaklarımızın yanında bu ücret gerçekten hiç bişey değil.......

Tepki Skoru
0
bencede hıc bır sakıncası yokk bu kadar güzel bi siteyi daha güzel yapmak elimizde arkadaşlar..destek verelim lütfen...

Tepki Skoru
0
bende sitenın ücretli olmasından yanayım. arkadaşlar yapmayın hepimiz öğrenci olduk yada öğrenciyiz. kitaplara bir sürü para veriyoruz bu sitede bir kıtaptan daha çok bilgiye ulaşıyoruz en azından yıllık 5 milyonu veremıyecek olan bir öğrenci olamaz diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
bnce ücretli olmasınn çnküü birr sürüü öğrencii yararlanıyoo bu sitedenn okurrkenn bidee başımızaa paraayı çıkarmayın derimm bi öğrencii olaraktan

Tepki Skoru
0
Gerçek bir karar verebilmek açısından ankette HAYIR cevap şıkkının da olması gerektiğini düşünüyorum. tüm görüşleri kapsamak adına.

Tepki Skoru
0
ücretli olabilir... genel olarak para verdıgımız seylerı daha itinalı kullanırız...

Tepki Skoru
0
Hocam tabiki ücretli olsun üzerimize düşen neyse yaparız tabiki ....

Tepki Skoru
0
anket düzenlenmesi bir site için gayet iyi bir olay olabilir yanlız sorduğunuz soruda(site ücretlimi olsun) "hayır olmasın" şıkkı yok bence bu haksızlık. benimde bu anketteki cevabımda belli olmuştur sanırımssaassrrre

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Sitemiz halen ücretsiz olarak yoluna devam ediyor.

Tepki Skoru
1
Bende ücretli olmasını isterdim fakat öğrenciyim ben parayı nerede bulacam ayrıca şunu belirtmek istiyorum benim gibi başkasının internetini kullanan arkadaşlar vardır bu gibi yararlı siteleri ücretli yapmayın yoksa biz naparız mesleğe geçersek çevremize yardımcı olcaz.SELÇUK BEY ücretli olmasın.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle