tüm yorumları okudum ve herkesin birşeyler yapmayı - en azından - dilde istemesi çok güzel bişey. eğer emek harcanmışsa ve insanlar bundan yararlanıyorsa karşılığını da düşünmemiz gerekir tabi. Sonuçta kimse kimseye karşılıksız birşey vermiyor günümüzde.
Sizin açınızdan düşünüldüğünde birileri faydalansın diye çabalayıp, üstüne bir de para vermek...
heryerde görülmeyecek birşey.
Bu siteden yararlanan katılımcıların, sanki siz bunu yapmaya mecburmuşsunuz gibi hissetmemeleri de gerekir tabi ki.
Ama bu, ücretle mi sağlanır bilemiyorum.
"ben para veriyorum" diye daha fazla hak iddaa edenler olabilir.
bir de madalyonun diğer tarafı var tabii...
"ben varım", "ücretli olmalı", "yanınızdayım", "bu kadar yetmez daha fazla olsun ücret" diyenlerin iş ciddileştiğinde yanınızda kalacakları ne kadar garanti ??
(tabi bu genel değil, sadıklar da olacaktır)
yanlış anlamayın söylediklerimi sakın ama daha önce dergi, kitap, eğitim araçları, öğrencilerin kullanacakları materyal satışı girişimleriniz de oldu. "Tebrikler , "Çok güzel bir düşünce", "ben varım", "katılırım" diyenleri işin sonunda siz görmüşsünüzdür!!
Ücretli olduğu taktirde ne olur?? Hızla kan kaybetmeye başlarız.
öyle "6 ay kullanılsın nasılsa bağımlı olurlar" diye de birşey yok katılımcı 6 ay kullanır bırakır ya da başka bir şekilde tekrar üye olmak zor birşey değil.
biraz sert oldu belki Selçuk Bey ama malesef gerçek bu.
Acı ama gerçek,
Hayat gibi..
uğraşınızı taktir ediyorum
'en iyi ve kapsamlı, işimize en çok yarayan site' yorumlarına da ayynen katılıyorum.
şimdi buradaki yorumlar ve herkesin, arkanızda saf tutması sizi çok mutlu etmiştir ve yüreklendirebilir ama işin gerçeği de umduğunuz gibi olmayabilir.
İşin açığı şahsen ben naparım bilmiyorum. Hemen olsun olsun 5 olsun, olmadı 25 olsun diyemiyorum, gerçekçi ve dürüst davranmak gerekirse....