Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Tepki Skoru
0
ben de sitenin ücretli olması taraftarıyım.faydalanıyoruz ve bunun da bütün yükünü birkaç kişi çekmek zorunda değil.bu zamana kadar gösterdiği özveriler için de selçuk beye teşekkür etmek istiyorum.bizi bu siteyle tanıştırdığı için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
bence ücretli olmasında bir sakınca yok,eğer öyle uygun görülürse bende katılırım..

Tepki Skoru
0
selçuk hocam yeni bir üye olmama rağmen site gayet mükemmel forumda aradığınız herşeye ulaşabiliyorsunuz. ayrıca sitede dosyalar olsun forumda ki geçişler olsun hemen çok çabuk açılıyor ve bundan dolayı kendi adıma çok mutluyumve böyle bir yükü sadece sizin karşılamanız olmaz buna bütün sitedeki insanların katılımının gerekli olduğuna inanıyorum.bende ücretli olması taraftarıyım.saygılar

Tepki Skoru
0
hoşbulduk bence herkesin bunu böyle düşünmesi gerekir.dergiyede abone olacağım.herkesin katılımıyla sitemizin daha da büyüyüp geniş kitlelere yayılacağı inancındayım ve çoğu arkadaşıma tavsiye ediyorum.

Tepki Skoru
0
Bu sitenin mesleki anlamda bilgiye ulaşmak adına bizlere çok şey kattığını düşünüyorum. Ankette belirtilen fiyatlar bence çok makul.

Tepki Skoru
0
Bukadar Geniş Içerikli Ve Bi Okadarda Yararli Başka Bir Okul önsesi Sitesi Yok.o Nedenle Sitemize Sahip çikalim Nolur.belirtilen Miktarlar çok Makul Bence.ücretli Oldugunda üye Sayisinin Düşeceğinede Inanmiyorum.şikayet Etmeyi Birakalimda Bişeyler Yapalim Biraz Dimi...

Tepki Skoru
0
tüm yorumları okudum ve herkesin birşeyler yapmayı - en azından - dilde istemesi çok güzel bişey. eğer emek harcanmışsa ve insanlar bundan yararlanıyorsa karşılığını da düşünmemiz gerekir tabi. Sonuçta kimse kimseye karşılıksız birşey vermiyor günümüzde.

Sizin açınızdan düşünüldüğünde birileri faydalansın diye çabalayıp, üstüne bir de para vermek...
heryerde görülmeyecek birşey.

Bu siteden yararlanan katılımcıların, sanki siz bunu yapmaya mecburmuşsunuz gibi hissetmemeleri de gerekir tabi ki.

Ama bu, ücretle mi sağlanır bilemiyorum.

"ben para veriyorum" diye daha fazla hak iddaa edenler olabilir.

bir de madalyonun diğer tarafı var tabii...

"ben varım", "ücretli olmalı", "yanınızdayım", "bu kadar yetmez daha fazla olsun ücret" diyenlerin iş ciddileştiğinde yanınızda kalacakları ne kadar garanti ??
(tabi bu genel değil, sadıklar da olacaktır)

yanlış anlamayın söylediklerimi sakın ama daha önce dergi, kitap, eğitim araçları, öğrencilerin kullanacakları materyal satışı girişimleriniz de oldu. "Tebrikler , "Çok güzel bir düşünce", "ben varım", "katılırım" diyenleri işin sonunda siz görmüşsünüzdür!!

Ücretli olduğu taktirde ne olur?? Hızla kan kaybetmeye başlarız.
öyle "6 ay kullanılsın nasılsa bağımlı olurlar" diye de birşey yok katılımcı 6 ay kullanır bırakır ya da başka bir şekilde tekrar üye olmak zor birşey değil.

biraz sert oldu belki Selçuk Bey ama malesef gerçek bu.
Acı ama gerçek,
Hayat gibi..

uğraşınızı taktir ediyorum
'en iyi ve kapsamlı, işimize en çok yarayan site' yorumlarına da ayynen katılıyorum.

şimdi buradaki yorumlar ve herkesin, arkanızda saf tutması sizi çok mutlu etmiştir ve yüreklendirebilir ama işin gerçeği de umduğunuz gibi olmayabilir.

İşin açığı şahsen ben naparım bilmiyorum. Hemen olsun olsun 5 olsun, olmadı 25 olsun diyemiyorum, gerçekçi ve dürüst davranmak gerekirse....

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Söylediklerinize katılıyorum Hülya hanım.Sitemiz şu aşamada ücretli olmayacak .

Tepki Skoru
0
tüm yorumları okudum ve herkesin birşeyler yapmayı - en azından - dilde istemesi çok güzel bişey. eğer emek harcanmışsa ve insanlar bundan yararlanıyorsa karşılığını da düşünmemiz gerekir tabi. Sonuçta kimse kimseye karşılıksız birşey vermiyor günümüzde.

Sizin açınızdan düşünüldüğünde birileri faydalansın diye çabalayıp, üstüne bir de para vermek...
heryerde görülmeyecek birşey.

Bu siteden yararlanan katılımcıların, sanki siz bunu yapmaya mecburmuşsunuz gibi hissetmemeleri de gerekir tabi ki.

Ama bu, ücretle mi sağlanır bilemiyorum.

"ben para veriyorum" diye daha fazla hak iddaa edenler olabilir.

bir de madalyonun diğer tarafı var tabii...

"ben varım", "ücretli olmalı", "yanınızdayım", "bu kadar yetmez daha fazla olsun ücret" diyenlerin iş ciddileştiğinde yanınızda kalacakları ne kadar garanti ??
(tabi bu genel değil, sadıklar da olacaktır)

yanlış anlamayın söylediklerimi sakın ama daha önce dergi, kitap, eğitim araçları, öğrencilerin kullanacakları materyal satışı girişimleriniz de oldu. "Tebrikler , "Çok güzel bir düşünce", "ben varım", "katılırım" diyenleri işin sonunda siz görmüşsünüzdür!!

Ücretli olduğu taktirde ne olur?? Hızla kan kaybetmeye başlarız.
öyle "6 ay kullanılsın nasılsa bağımlı olurlar" diye de birşey yok katılımcı 6 ay kullanır bırakır ya da başka bir şekilde tekrar üye olmak zor birşey değil.

biraz sert oldu belki Selçuk Bey ama malesef gerçek bu.
Acı ama gerçek,
Hayat gibi..

uğraşınızı taktir ediyorum
'en iyi ve kapsamlı, işimize en çok yarayan site' yorumlarına da ayynen katılıyorum.

şimdi buradaki yorumlar ve herkesin, arkanızda saf tutması sizi çok mutlu etmiştir ve yüreklendirebilir ama işin gerçeği de umduğunuz gibi olmayabilir.

İşin açığı şahsen ben naparım bilmiyorum. Hemen olsun olsun 5 olsun, olmadı 25 olsun diyemiyorum, gerçekçi ve dürüst davranmak gerekirse....
Hülya hanıma ben de katılıyorum ..Gerçekleri söylemiş ama ücretli de olsa muhteşem bir siteye sahip oldugunuzu unutmayın ve biz üyeler unutmayalım lütfenn...!!!

Tepki Skoru
0
olabilir .o parayı nereye vermiyoruz ki ?arkadaşımızın yükünü hafiletelim

Tepki Skoru
0
Resimler açılmıyor diye kızıyorsunuz.
Site bazan açılmıyor diye kızıyorsunuz.
Elimizdeki imkanların en iyisini sunmaya çalışıyoruz.
Yıllık 3-4 milyar masraf ediyoruz.
Site giderine katkısı olur mu diye www.anasinifi.net i açtık oda boş çıktı.
Herkesi her an memnun edemiyoruz.
Türkiyedeki tüm okul öncesi eğitimcilerine ulaşamıyoruz.
Bütçemiz yok reklam bile yapamıyoruz.
Bu şekil devam mı etsin yoksa forum ücretli mi olsun lütfen ankete katılın.
OLMASIN AMA MASRAFLAR NERDEN ÇIKACAK ÇÖZÜM ARANABİLİR

Tepki Skoru
1
ücretli olabilir bence de listedeki fiyatlar gerçekten verilebilir

Tepki Skoru
0
malesef insanlarımız için eleştirmek , şikayet etmek çok kolay.. arka planda çekilen sorunları görmüyor veya görmek istemiyorlar.. yıllık olarak belirttiğiniz miktarlar oldukça makul ücretler. bu güzel paylaşım ortamında üyelerinde bir katkısının olması iyi olur ...

ancak selçuk bey sunuda unutmamak gerek.. ne yazıkki insanımız ücretli sitelere karsı biraz uzak. kimi yıllık 5-10 YTL dahi çok bulduğundan kimiside baska nedenle.. beleş daha cazip geliyor. ücretli olması durumunda sitenin hit sayısının oldukça büyük bir düşüş olacağı kanısındayım. siteyi tamamen ücretli veya ücretsiz yapmaktansa. 2 tür üyelik olsa ücretsiz üyelerin bazı bölümlere ulasımı sınırlandırılsa daha cazip olmazmı..

Herkes emeğinin karşılığını almalı ücretli olsun tabi ama sanırım veremeyecek durumda olanlar da var onlarıda düşünmek gerekirse arkadaşın söylediği gibi bazı bölümlerin sınırlandırılması daha uygun hiç yararlanılmamasındansa bir kaç bölüme bakar katkıda bulunanlarda sınırsız olur hem sitenin hiti düşmez hemde emekler karşılıksız kalmaz.

Tepki Skoru
0
bu sitede gerçekten aradığım herşeyi bulabiliyorum siz bu kadar zorluklarla karşı karşıya kalıyorsunuz onun için düşük bir ücret talep etmelisiniz teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
Bence de ücretli olsun.insanlarımız emek sarfetmeden birşeylere sahip olmak istiyor.Site için elimizden geleni yapıyoruz.Neden bunu maddi olarakta sürdürmeyelim.

Tepki Skoru
0
evet önerilen miktarlar çok fazla değil ve senelik...hiçbirşey değil bencede ücretli olmasında fayda var,hepimiz için..

Tepki Skoru
0
sıteden gercekten hepımız çok yararlanıyoruz kapanmasını ıstemeyız ücretlı olabılır dıyorum kendı adıma

Tepki Skoru
0
farklı kategorilerde hizmet veren (siyaset,bilim,kültür,din vs ) birçok forum sitesi var.ve ücretli olana pek rastlamadım.en azından benim üye olduğum forumlarda.

ayrıca bir forumda moderatörlüğüm mevcut.

üye olduğum diğer forumların bazılarının adminleriyle sohbet ediyoruz.

onların bu konularda (maddi) söyledikleri,gelirlerini foruma aldıkları reklamlardan sağladıkları.bu sayede devam ettikleri,

yazım editlenmeden kalabilirse sevinirim.
neticede düşüncemi belirttim.
niyetim kırmak değil,konu hakkında KENDİ düşüncelerimi dile getirmektir.

Tepki Skoru
0
Bu Site Tüm Okul öncesi Eğitimciler Için çok Faydali Ve Gerekli Diye Düşünüyorum. Maddi Manevi Destek Olmamiz Gerek...kesinlikle ücretli Olmali Ki Bizimde Katkimiz Olsun Az Da Olsa...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle