Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Dergi olayında istediğimiz abone sayısına ulaşamassak ya forum sitesi paralı olacak yada kapanacak.Hem dergi nasrafları hem site masrafları bir arada gitmez çünkü.Kaldıramayız.Bizim yıllardır kendilerine ücretsiz sundugumuz sitelerimizden yararlanan arkadaşlarımızım ne derecede bizleri sahiplendiği abone sayısından ortaya cıkacak.Şu an okuloncesi.org ve forum da 37 bin kişinin 33 binine mail atıldı.Bu gün 37 bine tamamlanacak bu sayı.Dergiden haberim yok tu diye kimsenin bahanesi de yok.
Bakalım şartlar neyi gösterecek.Dediğim gibi uyelerimiz bu dergiyi sahiplenmesse bizimde artık burada kimseyi sahiplenecek gücümüz kalmaz.
Bu yazı herşeyi net olarak açıklıyor.

Tepki Skoru
0
Tabii Ki Kendi Açimizdan Düşünmemeliyiz.biz Her şekilde Siteye Katkida Bulunuruz.çok Teşekkür Ederiz Bu Site Için.herkes Bu Siteye Sahip çikmali.

Tepki Skoru
0
hocam site ücretli olsun diyorsunuz ama biz millet olarak gereksiz şeylere para verirz ama bize yararlı şeyler için para vermekten kaçınırız.site üçretli olduğunda giren sayısında düşüş olacağını güşünüyorum.bu site sayesinde çok bilgilendim.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Son 2 gündür site açılmıyor yaşananları görüyorsunuz çok fazla ağırlık var bakım yapmak yeni sunucular almak lazım.Her işin ucu para maesef.Daha iyi bir site ve hizmet için Dergi işi istedigimiz gibi olmassa kesinlikle forum ücretli olacak.

Tepki Skoru
0
selçuk hocam bencede ücretli olsun.. bu siteği ilk bulduğum gün okadar çok sevinmiştimki anlatamam materyal sıkıntısı çok çekiyorrdum sizin sayenizde çekmiyorum artık size emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim
saygılarımla....

Tepki Skoru
0
dergiye abone olmakla bir başlangıç yaptıkk,umarım gerisi güzel olur ve herşey yolunda gider..

Tepki Skoru
0
site olmasaydı kaynaklar için onca para dökerdik . herkesin ödeyebileceği makul bi ücretle site ücretli olabilir. herkes için hayırlısı olur umarım..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar site şu an çok hızlı herşeye masraf ediyoruz.Sitenin 3 gün önceye kadar halini ve yavaşlığını düşünün birde şimdiki hızını.Herşey para maselef ve bu masraflar forumu daha iyi kullanın diye yapılıyor.
Site ücretsiz devam edsin diyorsanız lütfen dergimize abone olun bize destek olun.

Tepki Skoru
0
ücretli olabilir bencede.ama kimseyi maddi olarak zorlamamalı.mesleğimi sewiyorum..bu kadar faydalandığım bi site olmamıştı..ücretlide olsa ben üyenizim...çalışana saygı.......

Tepki Skoru
0
bence kesinlikle ücretli olmalı.çoğu öğretmenin siteden haberi var ve binlerce kaynağı bulabiliyorlar.site ücretli olmadığı sürece ne yazık ki dergiye abone olmak istemeyecek çok kişi olur.

Tepki Skoru
0
dergıye hemen yarın abone olup özel eğitimede girdirmek gerekır belkıde bılınçlı velılerımıze ve dığer branştakı arakadaşlarımıza gösterebılırız bılıyorsunuz özel eğitimde sevıyelerı ne olursa olsun hep kullandıklarımız okul öncesi setleri siteye gelınce kesınlıkle ücretlı olmalı zaten kullandığımız diğer siteler ücretlı bır de bu olsun emeğe saygı olsun

Tepki Skoru
0
tek sorumluluğu siteyi kurucularına yüklemek haksızlık olur..hepimizi sarsmayacak ve siteyi kalkındıracak cüzzi bir miktarla ücretlendirmek çok mantıklı.diğer arkadaşlarıma katılıyorum bende bu siteye yeni üye oldum sayılır ve böyle bir site hiç görmedim.çok memnunum.paylaşmaktan ve paylaşılanlardan yaralanmaktan.burdan da site kurucularına başta selçuk hocama tşkler..ücretli olsun ben varım...

Tepki Skoru
0
Böyle geniş kaynaklara sahip bir sitenin ücretlendirilmesi bence normal bir durum. Eğer buradaki kaynaklara başka yollarla ulaşmak zorunda kalsaydık eminim çok daha fazla zaman, enerji ve ücret ödemek zorunda kalırdık. Hem ödediğimiz ücretler sonunda site kendisini daha da büyütebilir, üye sayısını arttırabilir ve bizim de kaynaklarımız genişler. Üyelik ücretli olduğu takdirde yine bu sitede kalacağım ve ufak eklemelerime devam edeceğim.

Tepki Skoru
0
siteden herkesin faydalandığından eminim ben kendi adıma çok büyük özenle hazırlandığı için bu kdar çok fayda sağladığına inanaıyorum bu sitenin oyüzden ücretlendirilmesi çok normal geliyor. ancak beleş tatlı gelebilir katılım az olabilir ama diyorum ya fayda sağladığı için er yada geç herkes katılacaktır şartlarına
emeği geçen herkese teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
ücret konusunda sonuna kadar arkanızdayım herşeyin bi bedeli var olmalıda az da olsa emeğe saygıyı gösterir ve bu işle uğraşan arkadaşlarımız daha verimli çalışabilirler... :)

Tepki Skoru
0
kesinlikle ücretli olmalı bence nelere para harcamıyoz ki zaten hem bi miktar para ödersek sitemiz daha zengin çalışmalarla süslenebilir örneğin hediyeler çoğaltılınca etkinlikler daha çok verilir herkes gayret gösterir çok ii bir fikir herkes duyarlı olmalı....

Tepki Skoru
0
Siteye yeni katılan biri olarak emeği geçenlere çok teşekkür ederim.Ancak hala çoğu insanın bu siteden haberi yok tamamen ücretli olursa bu sitenin güzelliğinin farkına nasıl varacaklar diye düşünüyorum.Ama sizin açınızdan da daha iyi bir yayın için şart gibi görünüyor.Belki bazı bölümleri sınırlıyarak bunu yapabilirsiniz,zaten siteye gönül verenlerin bu ücretten kaçacağını düşünmüyorum....

Tepki Skoru
0
hacam her emeğin bir karşılığı vardır bu bir gerçek .Böyle bir site için ben herşeye varım ve ücretli olmalı tabiki yıllık belirli miktar ödenmeli bu çark kolay dönmez farkındayım sonuçta bizler için herşey için teşekkürler.ayrıca bu ücret duyurusunu daha belirgin yaparsanız sanırım herkes duyar ve katılır ,yani (kaç öğrenciniz var anketi gibi)sadece bir öneri .kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Sitenin devamı için bencede ücretli olmalı ama daha öncede belirttiğim gibi anket biraz daha göz önünde tutulmalı yada sizler, tarafından bütün üyelere mesaj gönderilebilir çünkü bu konuyu ben yeni öğrendim herkesin haberi olmayabilir.Ayrıca sitenin devamı herşeyden önemli bu yüzden bizlerinde katkısı olmalı.Herşey için teşekkürler emeğinize sağlık

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle