Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

Tepki Skoru
0
Bende anketi yeni gördüm bencede ücretli ols.belki bazı goruntuleri calanların onune gecileblir.İnsallah sitemiz için hayırlı olur.Teskkürler:)

Tepki Skoru
0
zafert' Alıntı:
malesef insanlarımız için eleştirmek , şikayet etmek çok kolay.. arka planda çekilen sorunları görmüyor veya görmek istemiyorlar.. yıllık olarak belirttiğiniz miktarlar oldukça makul ücretler. bu güzel paylaşım ortamında üyelerinde bir katkısının olması iyi olur ...

ancak selçuk bey sunuda unutmamak gerek.. ne yazıkki insanımız ücretli sitelere karsı biraz uzak. kimi yıllık 5-10 YTL dahi çok bulduğundan kimiside baska nedenle.. beleş daha cazip geliyor. ücretli olması durumunda sitenin hit sayısının oldukça büyük bir düşüş olacağı kanısındayım. siteyi tamamen ücretli veya ücretsiz yapmaktansa. 2 tür üyelik olsa ücretsiz üyelerin bazı bölümlere ulasımı sınırlandırılsa daha cazip olmazmı..
HOCAMIN DEDİĞİ BANA ÇOK MANTILI GELİYOR...SİZİN ÇEKTİĞİNİZ SIKINTILARI ANLIYORUZ HOCAM YUKARIDAKİ ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ OLAMIOSA BİLE PARALI OLMALI TARAFTARIYIM:)

Tepki Skoru
0
bende ücretli olması konusunda arkadaşlara katılıyorum bizler için göstermiş olduğunuz fedakarlıklar içinde ayrıca teşekkürediyorum.

Tepki Skoru
0
kesinlikle olsun.......hakkınızı ödeyemeyiz bari bu şkilde katkımız olsun

Tepki Skoru
0
bencede ucretlı olması mantıklı burada bırcok etkınlıklerden yararlanıyoruz eger burası olmasaydı bazı etkınlıkler ıcın cesıtlı kıtaplar v.s almamız gerecektı ve daha fazla para hrcayacaktık burda her ıstedıgımıze her an ulsabılıyoruz bence ucretlı olabılır sonucda buraya uye olanların yuzde 90 u calısıyor o kadar anlamasız seylere para harcanıyorkı bence sıtemıze bır ucret odesek sorun olcagını sanmıyorum ankette kı ucretlerde ınsanların butcelerını sarsacak boyutta degıl :)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Dergimiz çıkarsa buna gerek kalmayabilir arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
HOCAM, HERGÜN SİTEYE YENİ YENİ İNSANLAR KATILIYOR. AMA HİÇBİRİNDEN BİR KATKI GÖREMİYORUZ. ÜCRETLİ OLSUN Kİ, EN AZINDAN GERÇEKTEN BU İŞİ ÖNEMSEYENLER BURADA KALSIN.
evet hocam size katılıyorum....ben sitemize 24 saatimin 20 saati ayırıyorumdur...benim gibi birçok arkadaş ve adminlerimizde aynı şeyi yapıyo....gerçekten biz araştırıp paylaşıyoruz ;;,bir teşekkürden bile mahrum kalıyoruz:(:(:( çok üzgünüm gerçekten

LÜTFEN EMEĞE SAYGI İÇİN SİTEMİZ ÜCRETLİ OLSUN....

Tepki Skoru
0
Sevgili Selçuk Hocam Aslinda Buradaki Emeğinizin Karşiliğini Hiçbir ücretle ödeyemeyiz Gerçekten çok Faydalaniyoruz Ohalde Bu Iş Lafta Kalmasin Biran önce Başlayalim Bence Yillik üyelik 25ytl Olmali Yinede çoğunluğa Uyariz Sevgilerimle Selamlar

izu

Tepki Skoru
0
ben bu sıtenın en yenı uyelerındenım.ucretsız olması dıkkatımı cektı ve uye oldum.sıtenın ıcerıgı cok guzel ve ucret ıcın onerdıgınız fıyatlar cok uygun.bu yuzden dıger uyelerımızınde hos karsılayacagına ınanıyorum.ucretlı olabılır

Tepki Skoru
1
selçuk hocam ciddi rakamlarla uğraştığınızı tahmin ediyorum... kimin için? sorusuna cevap verebilen her arkadaş ücrete de evet diyecektir. aranıza yeni katıldım ve dökümanların yanı sıra o kadar motive oldum ki eylül gelse de okul açılsa ve yeni öğrencilerime bilgilerimi aktarsam diyorum... bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve ücret konusunda duyarlı olduğumu bilmenizi istiyorum..

Tepki Skoru
0
hocam merhaba ben çok yeni üyenizim ve site okadar faydalı ki benim için neredeyse bütün yıl uygulayacağım etkinliklerin taslağını hazırladım bunun için öncelikle size daha sonrada buraya etkinlik gönderen meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. kesinlikle ücretli olmalı hocam site, yılda 25 ytl yi nereye vermiyoruz ki yıla vurulduğunda komik bir rakam bu hele kazanacağımız onca bilginin yanında. hocam ben üyelik ücreti ne olursa vermeye hazırım yeterki bu sitenin kalitesi bozulmasın. tekrar teşekkürler!

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Elimizde imkan olmadığı halde video sitesi forum sitesi okul öncesi egitim sitesi okul öncesi fm i kurduk.
İmkanımız ve maddi gücümüz olsa neler yapabileceğimizi siz düşünün..
Desteğiniz için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
çok güzel b, paylaşım sitesi.ücretli olabilirçsonuçta yararlanıyoruz.

Tepki Skoru
0
bence de ücretli olsun..çünkü çok faydalı bi site..

EMEĞE SAYGI!!

Tepki Skoru
0
Bence de ücretli olabilir.Çok yararlı bir site gerçekten...

Tepki Skoru
0
Hocam Sizler,bizler Bu Mesleğe Gönlünü Koymuş Insanlariz.okulöncesi Eğitim Bizim Için Ne Kadar önemliyse,sitemizde O Kadar önemli.ücretli Olmasi Bence Sitemizin Gelişimi Için De çok Faydali Olur.sizi Destekliyorum.yillik ücretin Hiçbirimizin Bütçesini Sarsacağini Sanmiyorum.

Tepki Skoru
0
sitenin ücretli olması bizi sarsmaz. Zaten yazılan ücretler çok düşük.Bu güzel siteye hepimiz destek olmalıyız. Bizim için yapılmış bu sitenin yaşatılması gerekir.Okul öncesi öğretmenleri ve yöneticileri için çok yararlı bir site ve herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor..

Tepki Skoru
0
site gerçekten biz okul öncesi öğretmenleri için yararlı bilgilerle dolu ,siteden her konuda faydalanıyoruz ücretli olması Hiçbir şekilde bizi siteden uzaklaştırmaz. her zaman yanaınızdayız selçuk hocam size ve ekibinize sonzuz teşekkürler...:congratulationscut4

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Dergi olayında istediğimiz abone sayısına ulaşamassak ya forum sitesi paralı olacak yada kapanacak.Hem dergi nasrafları hem site masrafları bir arada gitmez çünkü.Kaldıramayız.Bizim yıllardır kendilerine ücretsiz sundugumuz sitelerimizden yararlanan arkadaşlarımızım ne derecede bizleri sahiplendiği abone sayısından ortaya cıkacak.Şu an okuloncesi.org ve forum da 37 bin kişinin 33 binine mail atıldı.Bu gün 37 bine tamamlanacak bu sayı.Dergiden haberim yok tu diye kimsenin bahanesi de yok.
Bakalım şartlar neyi gösterecek.Dediğim gibi uyelerimiz bu dergiyi sahiplenmesse bizimde artık burada kimseyi sahiplenecek gücümüz kalmaz.

Tepki Skoru
0
bencede ücretli olsun cünkü gercekten cok güzel bır sıte her sey var sızlerın cok hakkı gecıyor ben olursa verırım bızım de bır katkımız olsun :D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle