HOCAMIN DEDİĞİ BANA ÇOK MANTILI GELİYOR...SİZİN ÇEKTİĞİNİZ SIKINTILARI ANLIYORUZ HOCAM YUKARIDAKİ ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ OLAMIOSA BİLE PARALI OLMALI TARAFTARIYIMzafert' Alıntı:malesef insanlarımız için eleştirmek , şikayet etmek çok kolay.. arka planda çekilen sorunları görmüyor veya görmek istemiyorlar.. yıllık olarak belirttiğiniz miktarlar oldukça makul ücretler. bu güzel paylaşım ortamında üyelerinde bir katkısının olması iyi olur ...
ancak selçuk bey sunuda unutmamak gerek.. ne yazıkki insanımız ücretli sitelere karsı biraz uzak. kimi yıllık 5-10 YTL dahi çok bulduğundan kimiside baska nedenle.. beleş daha cazip geliyor. ücretli olması durumunda sitenin hit sayısının oldukça büyük bir düşüş olacağı kanısındayım. siteyi tamamen ücretli veya ücretsiz yapmaktansa. 2 tür üyelik olsa ücretsiz üyelerin bazı bölümlere ulasımı sınırlandırılsa daha cazip olmazmı..
evet hocam size katılıyorum....ben sitemize 24 saatimin 20 saati ayırıyorumdur...benim gibi birçok arkadaş ve adminlerimizde aynı şeyi yapıyo....gerçekten biz araştırıp paylaşıyoruz ;;,bir teşekkürden bile mahrum kalıyoruz çok üzgünüm gerçektenHOCAM, HERGÜN SİTEYE YENİ YENİ İNSANLAR KATILIYOR. AMA HİÇBİRİNDEN BİR KATKI GÖREMİYORUZ. ÜCRETLİ OLSUN Kİ, EN AZINDAN GERÇEKTEN BU İŞİ ÖNEMSEYENLER BURADA KALSIN.