Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Ülkü hanım 1 hafta içinde bana ulaşırsanız sevinirim.
mail:seksenyedi@yahoo.com
msn:msn@okuloncesi.org
M.E.B. Avea teliniz varsa yollayabilir misiniz mail ile.Yada ö.m. (özel mesaj ile)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar eğitim cd 'si ihtiyacı olanlar özel mesajla bana mail adreslerini bildirirlerse yardımcı olurum.

Tepki Skoru
0
Merhaba ben Konya'nın Taşkent ilçesine bağlı Balcılar kasabasında anasınıfı öğretmeniyim okul bu yıl açaldı fakat hiçbir eşyamız yok ödenek çıkmıyor.Her türlü yardıma açıığız teşekürler
Balcılar ilköğretim okulu 03324925003

Tepki Skoru
0
selçuk bey uzun zamandır siteden uzak kaldım.gönderdiğiniz koli yazın okula gelmiş dönem başında elime geçti.kolideki gönderdiğiniz notu geç farkettim size ulaşmak bir türlü kısmet olmadı.size ve yardımda bulunan bütün arkadaşlara öğrencilerim ve okulumdaki diğer anasınıfı öğretmenleri adına çok çok teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben de ısparta yalvac'ta Salur İlköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim.Okul İlçeye 1 km uzakta fakat ilçenin mahallesi olarak geçio..Merkezdeki okullara göre geri kalmış..Ve 4 senedir de öğretmen gitmemiş.Ben başladığımda kırık dökük oyuncaklar vardı sadece..Ben kardeşimin oyuncaklarından ve komşulardan biraz halletmeye çalıştım,kendi çabamla da sınıfa sandalye aldım...Ama okumak için hiç kitabım yok:( yardımcı olursanız sevinirim....

Tepki Skoru
0
mrb Afyon kale köyünde ögretmenlik yapıyorum.köy okulu oldugundan sınıfımızın çok eksigi var. ben kendi imkanlarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor (egitici oyuncak ,hikaye kitabı ,kırtasiye malzemeleri hiç birşey yok)yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
mrb Afyon kale köyünde ögretmenlik yapıyorum.köy okulu oldugundan sınıfımızın çok eksigi var. ben kendi imkanlarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor (egitici oyuncak ,hikaye kitabı ,kırtasiye malzemeleri hiç birşey yok)yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Yagmur hanım yardımcı olalım.Özelden isim- adres- tel bilgilerini yollayınız.

Tepki Skoru
0
merhabalar ben Emel Çalışkan Ankaranın Yenikent ilçesinde Bucuk İlköğretim okulunun anasınıfında ücretli öğretmenlik yapıyorum.okulumuzun imkanları çok kısıtlı anasınıfında eğitici oyuncak ve duvar panoları eksikleri varYardımlarınızı bekliyorum EMEL ÇALIŞKAN
BUCUK İLKÖĞRETİM OKULU YENİKENT TEL 0 535 959 60 39

Tepki Skoru
0
mrb..sınıfımın ihtiyaçlarını elimden geldiğince halletmeye çalıştım fakat yine de sınıfımın eksikliklerini yeterince gideremedim.
Çocukların resimlerine bakabilecekleri,kelime farkındalığının oluşabileceği hiç bir kitabımız yok:(
Bana bu konuda yardımcı olursanız ben ve öğrencilerim çok mutlu olacağız...şimdiden çok teşekkürler...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Big blue kalan paraya göre size hikaye kitabı ve boyama kitabı yollayabilirim.Ama hikaye kitapları büyük değil .

Tepki Skoru
0
Ben ve öğrencilerim için yapacağınız her yardım çok değerli....
şimdiden çok teşekkürler...:D:D

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Dediğim gibi yardımdan kalan para olursa bunları temin edebiliriz sanırım.

Tepki Skoru
0
merhaba bende Tokat'ın Turhal ilçesinde bir ilköğretim okulunda 3 yıldır görev yapmaktayım.3 yılda çok şey değiştirdim ama en önemlisi maddi sıkıntılardan dolay hala beklemekte şu an kullandığım halı çok eski ve çok ince çocukların sağlığı için yer döşemesinin parke olması lazım. Velilerden aidat toplamakta zorlanıyorum.Ayrıca kitap köşesi için kitaplara çok ihtiyacım var.Teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
merhabalar,ben Karaman da öğretmenim.Başlattığınız kampanya için çok teşekkürler. benimde sınıfım yardıma ihtiyacı olan sınıflardan birisi. Kendi imkanlarımla kendi bütçemden harcayarak birtakım eksikleri kapattım ama daha fazla malesef harcayamıyorum. sınıfımda eğitici oyuncak abartısız hiç yok.eğermümkünse yardım bekliyorum.
YEM SANAYİ İLKÖĞRETİM OKULU - KARAMAN

Tepki Skoru
0
Merhabalar,ben Karaman da öğretmenim. sınıfımın pek çok ihtiyacı var. bir kısmını kendi bütçemle gidermeye çalışıyorum.Ama yeterli olmuyor.Acileneğitici oyuncağa ihtiyacım var.çünkü sınıfımda hiç yok.yardımcı olursanız sevinirim.
YEM SANAYİ İLKÖĞRETİM OKULU KARAMAN

Tepki Skoru
0
merhabalar tüm eğitim gönüllülerine,
ben bu siteye yeni üye oldum.algıda seçicilik bu olsa gerekki dikkatimi hemen çekti bu yardım kampanyası.okuduğum mesajların çoğuyla benim de sorunum aynı. yani malzeme eksikliği. hatta sınıf bile eksik desem yeridir.ben diyarbakır'ın dicle ilçesinde görev yapıyorum.bir ilköğretime bağlı anasınıfında çalışıyorum.görev yaptığım okulda sınıf olmaması gerekçesiyle düz lisede sınıf açtım.ancak sınıfı olmayan bir okulun sınıf donanımı olması da beklenemez sanırım.halıfıleksleri millieğitim müdürüne aldırabildim ama diğer araçlar yok.kırtasiye malzemesini velilerden tedarik etsek de oyuncak ve diğer malzemelerimiz yok.özellikle kitap ve eğitici oyuncak konusunda bize yardımcı olursanız çok sevinirim.hatta sizlere fazla kaçmayacaksa elektrikli süpürge,vcd,televizyon vb. araçlar da verilirse çok çok memnun kalırım.hem ben hem de öğrencilerim sizlere minnettar kalırız. yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.
dicle ilköğretim okulu
anasınıfı öğretmeni handan aybar
diclediyarbakır

Tepki Skoru
0
ben bu siteye yeni üye oldum.algıda seçicilik bu olsa gerekki dikkatimi hemen çekti bu yardım kampanyası.okuduğum mesajların çoğuyla benim de sorunum aynı. yani malzeme eksikliği. hatta sınıf bile eksik desem yeridir.ben diyarbakır'ın dicle ilçesinde görev yapıyorum.bir ilköğretime bağlı anasınıfında çalışıyorum.görev yaptığım okulda sınıf olmaması gerekçesiyle düz lisede sınıf açtım.ancak sınıfı olmayan bir okulun sınıf donanımı olması da beklenemez sanırım.halıfıleksleri millieğitim müdürüne aldırabildim ama diğer araçlar yok.kırtasiye malzemesini velilerden tedarik etsek de oyuncak ve diğer malzemelerimiz yok.özellikle kitap ve eğitici oyuncak konusunda bize yardımcı olursanız çok sevinirim.hatta sizlere fazla kaçmayacaksa elektrikli süpürge,vcd,televizyon vb. araçlar da verilirse çok çok memnun kalırım.hem ben hem de öğrencilerim sizlere minnettar kalırız. yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.
dicle ilköğretim okulu
diclediyarbakır

Tepki Skoru
0
dicle ilköğretim okulu
diclediyarbakır

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben ist. da pendikte anasınıfı öğretmeniyim.bu yıl 7.senem..benimde geldiğimde sınıfımda çok eksik vardı..yavaş yavaş biraz esnafın yardımıyla,biraz tanıdığım velilerden,biraz da kendi imkanlarımla sınıfımda eksik olan malzemeleri tamamladım ama 7 sene de ancak yapabildim...şimdi sizlere elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım..mesajlarınızı yeni farkettim...oyuncak,hikaye kitapları,dergiler temin edebilirim...yaşadığınız sıkıntıları anlayabiliyorum...çorbada benim de tuzum olursa ne mutlu bana...hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle