- Tepki Skoru
- 47
TAŞINDI TIKLAYIN http://www.okuloncesiforum.com/forumdisplay.php?f=223
Merhabalar.Ne gibi ihtiyaçlarınız var yazarsanız sevinirim.birtan78' Alıntı:Okulumuz Safranbolu'da kendini ispat etmiş bir okuldur.Öğrencilerimizin sosyo-ekonomik düzeyleri oldukça düşük ve okulumuzda kendi yağıyla kavrulmaya çalışan şirin bir ilköğretim okuludur.Bu kampanya çerçevesinde yapılabilecek yardımlarınızı bekliyoruz.
Bağlar Şehit Atilla Bodur İlköğretim Okulu Safranbolu/KARABÜK
Tel:0 370 7127920
Yardımın her türlüsü değerlendirilebilir aslında.Öğrencilerimize yönelik yardım olabilir,okulumuzun fiziksel yapısına uygun yardımlar olabilir.Mesela bu gün yapılan veli toplantısında okulumuzun tuvaletlerinin okulumuza uygun olmadığı görüşü velilerin bana getirdiği şikayetlerden biriydi şu an aklıma gelen.Birde ben okulumuzda rehber öğretmen olarak çalışıyorum.Maalesef okulumuzda şu an iki tane bilgisayar var ve bir tanesi internete girebiliyor ve bu bigisayarda idarecilerimizde bulunuyor.Kendim bilgisayar ile bir işim olduğunda kendi pc. mi okula taşımak zorunda kalıyorum.Masa üstü bilgisayarımı taşımakta baya zor oluyor.Ama benim ihtiyacım en son olarak düşünülebilir ilk önce okulun ve öğrencilerin ihtiyaçları göz önüne alınırsa sevinirim.selcukaydin' Alıntı:Merhabalar.Ne gibi ihtiyaçlarınız var yazarsanız sevinirim.birtan78' Alıntı:Okulumuz Safranbolu'da kendini ispat etmiş bir okuldur.Öğrencilerimizin sosyo-ekonomik düzeyleri oldukça düşük ve okulumuzda kendi yağıyla kavrulmaya çalışan şirin bir ilköğretim okuludur.Bu kampanya çerçevesinde yapılabilecek yardımlarınızı bekliyoruz.
Bağlar Şehit Atilla Bodur İlköğretim Okulu Safranbolu/KARABÜK
Tel:0 370 7127920
şimdiden teşekkür ederiz.Çok sevinirizselcukaydin' Alıntı:Her 2 okula da eğitim cdleri yollayabilirim.İşinize yararsa tabiiki.
1 temmuz' a kadar okuldayım Ama 1 temmuzdan sonra da Safranbolu da olacağımdan tarih sorun olmaz diye düşünüyorum.En azından ağustos başına kadar kesin Safranbolu' da okuldayım.selcukaydin' Alıntı:Cdleri ayarlamaya başladım.Ne zamana kadar okullardasınız ?
Bakın her gün ailemiz büyüyor.Eylül de sanırım çok büyük bir kampanya yapabiliriz. okulonces.org da yaklaşık 6000 üyemiz var.Her bir kişi 1 milyon verse 6 milyara sizin okulun tüm ihtiyaçları giderilir.Ama kim ve kaç kişi katılır kim gönül borcunu öder bilmiyorum :exclamation:esraunal' Alıntı:van'daki çocukları da düşünen arkadaşa teşekkür ederim.okullar kapanmak üzere sadece bu dönem değil önümüzdeki yıl da aynı sorunları yaşayacağımız için yardımlarınız bizi mutlu eder