Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
merhabalar sitenin yeni üyesiyim yardım konusunda köy okulu olduğu için kırtasiye malzemesi sıkıntısı çekiyoruz. okulun fotokobi makinası olmadığı için geçen dönem baya bir sıkıntı yaşadık herhangi bir yardımda bulunabilirseniz çok seviniriz şimdiden tşk ederim...
DİYARBAKIR ÇINAR ALATOSUN BELDESİ İLKÖĞRETİM OKULU
ANASINIFI ÖĞRETMENİ ESİN GÜNDÜZ

Tepki Skoru
0
esraünal ve esin 52 elimdeki kaynaklara bakarak en yakın zamanda göndermeye çalışacam

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar elbirlik olup üstesinden gelebiliriz her şeyin umarım bende yardımcı olabilirim bu konuda.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar marangoz velisi olanlar eğitici oyuncak masa dolap vb şeylerde okullara yardım edebilirler ayrıca terzi olan veliler yada elinde dikiş gelenler kukla dolgu oyuncak yapabilirler yine artık malzemelerden de müzik aleti vb şeyler yapılabilir.

Tepki Skoru
0
yardım etmeyi çok isterdim ama daha çalışmıyorum ve kendi gelirim yok:(
bu sene atanırsam inşallah en kısa zamanda yardımcı olmaya çalışacağım;)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Malzemeler yolladım Van a arkadaşlar diğer okullara da yollarsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederiz selçuk bey uzun zamandır takip edemiyordum çok sevindim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben giyim konusunda yardımcı olabilirim.ihtiyacı olan okullar varsa benimle iletişime geçebilirler.selçuk beyin de yardımlarıyla hep birlikte güzel işler yaparız:)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
esraunal' Alıntı:
çok teşekkür ederiz selçuk bey uzun zamandır takip edemiyordum çok sevindim
Size ulaşmaya çalıştım ama olmadı hocam.Okul müdürünüzdü sanırım onla konuştum şu an okula gelmiştir.
Toplamda bir büyük koli giysi içinde yeni giysilerde var genelde kullanılmamıl giysiler + 2 koli de asuman arkadaşımızın yolladığı koli var.
Umarım işinize yarar.Keşke imkanımız olsada daha da güzel şeyler yapabilseydik...

Tepki Skoru
0
bende elimdeki kıyafetleri toparlayıp en kısa zamanda göndermeye çalışırım.
yalnız nereye göndericem bilmiyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirim.
iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
benimde bir önerim olacak başka bir arkadaşımızda önermişti çeveredeki esnaflardan veya çevredeki halktan her türlü esyayı toplayıp bir kermes düzenleyerek satabilirsiniz. benim çalıştığım okulda böyle birşey yapıldı bu yıl ayrıca çalıştığım belde ve diğer komşu beldelerde yıl sonu gecesi yapılıyor. yani yıl sonu gösterisi en son kısmında veya gösteri bitmeden önce paket yapılmış küçük bir hediyeyi açık arttırmaya sunuyorlar. yarım saat içinde herkes bir kutuya para atıyor. tabi kimlerin para attığı ve miktarlarıda mikrofonla söyleniyor. süre sonunda en son para yı atan kim ise hediyenin sahibide o oluyor. böylece bizim okul yıl sonu gösterisinde 2000 ytl topladı. okul hayrına yapıldığı için insanlar gönüllerinden koptuğu kadarıyla bişeyler vermeye çalışıyor. hele birde gösteri güzelse

Tepki Skoru
0
tatilde olduğum içinulaşamamışsınızdır selçuk bey .çok teşekkür ederim inşallah diğer arkadaşlara da yardımcı olabiliriz

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben vanın ilçesi özalpte görevli 1yıllık bir öğretmenim okulumda bir yıllık bir okul fiziksel imkanımız var okulu eğitim öğretime hazırlama adına elimden gelen her türlü şeyi yaptım ancak okul kırsal bir bölgede olduğundan eğitim öğretimi devam ettirecek eğitim araç gereçlerimiz yok bu konuda sizlerden yardım bekliyorum mesleğimin ilk yıllarındaki heyacanımı paylaşır ve daha fazla çocuğun okulöncesi eğitime kazandırılması için desteklerinizi gösterirseniz çok mutlu olurum: şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
merhaba!ben burdur ili çavdır ilçesi bölmepınar köyü anasınıfı öğretmeni hale ünlü.okulumuz küçük bir köy okulu.benim de ilk görev yerim.bu sene 2. yılımı çalışacağım.okula ilk gittiğimde yapılacak çok şey olduğunu anlamıştım.en basiti sınıfın zemini mozaikti ve yerlerde birkaç kilim parçasından başka bişi yoktu.bununla beraber malzeme(karton,boya,kalem,makas....)namına,artık aklınıza ne gelirse,hiç bişi yoktu.üstüne üstlük çocukların ailelerinin de bunları karşılayacak durumu yoktu.bir çok eksiği kendi imkanlarımla karşıladım.hatta evimden çocukluğumdan kalma oyuncaklarımı getirdim sınıfa.inanın o eski oyuncaklar bile çocukları çok mutlu etti.sınıfın zemini için de bir sponsor bulup halıflex kaplattırdım.ama bunları yapmakla eksikler elbette bitmedi.kırtasiye ve oyuncak eksiğimiz her zaman var.mesajı okuyan tüm arkadaşlarımdan ricam;ORDA BİR KÖY VAR UZAKTA,O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZDÜR!VE O MASUM KÖY ÇOCUKLARI GÖNDERECEĞİNİZ TEK BİR OYUNCAĞI BİLE ASLA UNUTMAYACAK KADAR VEFAKARDIRLAR!  
ADRES:Bölmepınar İ.Ö.O. Çavdır/BURDUR

TEL:0248 477 60 17
TEŞEKKÜRLER!

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Eksiklerinizi sıralarsak kırtasiye malzemeleri ve oyuncak dimi ?Başka varsa lütfen listeleyin.

Tepki Skoru
0
kırtasiye ve oyuncak ve herşey...kısacası bir okul öncesisi sınıfında olması gereken ne varsa.geçtiğimiz dönem sonuna doğru tv vcd ve teyp ihtiyacımızı bursa dan hayır sever insanlar karşıladılar.ancak elektrikli süpürgemiz yok.okulun 1 adet mevcut fakat o da pek iş görmüyor.
ilginiz için teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
evet shimal bir liste halinde eksiklerini göndermen durumunda yardımcı olabiliriz..

Tepki Skoru
0
elimizden geleni yapmaya hazırız..biz de aynı koşullarda öğretmenlik yapabiliriz...çok güzel bir fikir bu...

Tepki Skoru
0
ilginiz için çok teşekkür ederim!inşallah bir gün benim de sizlere bir yardımım dokunur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle