Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
merhaba istanbul silivri büyük kılıçlı köyü ilk öğretim okuluna atandım okulumuzda hikaye kitapları müzik aletleri dolap gibi birçok eksiğimiz var

Tepki Skoru
0
sivas merkez hıdırnalı köyü b.s.i. ilk öğretim okulu ana sınıfı öğretmeniyim sınıfım yeni açıldığı için kırtasiye ihtiyacım çok fazla özellikle hikaye kitabı, yardım ederseniz birçok insanın mutluluğuna vesile olacaksınız saygılarımla.......

Tepki Skoru
0
BİTLİS MERKEZ İçgeçit Köyü i.ö. okulunda usta öğretici olarak çalışıyorum okulumuz aralık ayında açıldığı için eksiklerimiz çok fazla saymakla bitmez köşelerimiz bile yok her nekadar kendi imkanlarımızla bişeyler yapmaya çalışsak bile yinede eksiklikler çok fazla okulumuzun sabit tel nosu yok fakat adres bırakabilirim eksiklerimiz konusunda yardımcı olabilirseniz inanın öğrencilerimde çok mutlu olurla ren azından okul bittiğinde onlara daha fazla yardımcı olmak istiyorum şimdiden ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... SAYGILARIMLA...
     ADRES:
içgeçit köyü ilk öğretim okulu BİTLİS / MERKEZ

BERNA ALDAGÜL

Tepki Skoru
0
BAŞKA BİR BÖLÜME DAHA MSJ YAZMIŞTIM AMA GALİBA BURAYADA YAZMAM GEREKİYOR. OKULUMUZUN ÇOK EKSİĞİ VAR VE YARDIMLARINIZ BEKLİYORUZ. ÇAVDARLI ŞEHİT ER HÜSEYİN ÖĞÜT İLKÖĞRETİM OKULU AFYONKARAHİSAR 0272 255 52 38 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ

Tepki Skoru
0
merhabalar ben KONYA BEYŞEHİR -SADIKHACI KASABASINDA GÖREV YAPIYORUM.KASABA OLMASINA RAĞMEN ANASINIFI BAKIMSIZ.OYUNCAKLARIMIZ EKSİK,BİÇOK OYUNCAĞI TAMİR ETTİM KENDİMCE.MALZEMELERİMİZDE EKSİK,AMA VELİLERLE KONUŞTUKTAN SONRA BU KONUYU AZ ÇOK İDARE EDİYORUZ.BENİM SIKINTI ÇEKTİĞİM KONU,KÖŞELERİMİZDE OYUNCAK DİYEBİLECEĞİMİZ BİR EŞYAMIZ YOK.YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ...

Tepki Skoru
0
merhabalar ben manisa-turgutlu rotary ilköğretim okulunda görev yapıyorum.okulum ekonomik seviyesi düşük ailelerin olduğu bir mahallede bulunuyor. bu yüzdende aidat nerdeyse hiç toplanmıyor ve bu yüzden sınıf köşeleri ve köşelere yerleştirilecek oyuncak sayısı yok denecek kadar az,eğitici hikaye kitaplarım yok. kendimce bu zamana kadar bir şeyler yağtım ama yeterli olmuyor.yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

Tepki Skoru
0
merhabalar ben manisa-turgutlu rotary ilköğretim okulunda görev yapıyorum.okulumuz ekonomik seviyesi düşük ailelerin olduğu bir mahallede olduğu için aidat toplanmıyor desem yeri olur. sınıfımda köşelere gerekli oyuncak sayısı yok denecek kadar az ve eğitici hikaye kitabı ve cdleri yok. şimdiye kadar kendi çabalarımla bir şeyler yapmaya çalıştım ama tabiki de yeterli olmuyor.Bu kampanya çerçevesinde yapılabilecek yardımlarınızı bekliyoruz.

turgutlu rotary ilköğretim okulu MANİSA-TURGUTLU
tel:02363149140
adres:albayrak mah. askeriye sok. no:10 MANİSA-TURGUTLU

Tepki Skoru
0
merhabalar ben mardin merkez 75.yıl imkb anaokulundanım. merkez olmasına rağmen okulumuzun oyuncak adına hiçbir şeyi yok.eğitici köşemiz ve oyuncaklar yok velilerimiz bu konuda duyarlı eğiller acaba aranızda okulunda fazla oyuncak olupta bizimle paylaşabilecek olan var mı
adres: 75.yıl imkb anaokulu istasyon mardin

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlar ,eğitim gönüllüleri kilis ili elbeyli ilçesinde elbeyli anaokulunda görev yapmaktayım. okulumuz ve materyal eksiğimiz pek yaşanılmamaktadır ancak yöre ve sosyo-ekonomik şartlar yüzünden çocuklarımızın giyim kuşamlara ihtiyaçları vardır. çocuklarımıza bir elde sizler uzatınız. bir gülücükte siz kazanın derim. elbeylianaokulu elbeyli/ KİLİS 03487822238

Tepki Skoru
0
kaşlıca köyü ilköğretim okulu.04164412271 adıyaman tut kaşlıca köyü

Tepki Skoru
0
selamlar BEN ADIYAMAN KIRSALINDAYIM.OKULUMUN ÖZELLİKLE OYUNCAK OLMAK ÜZERE BİR ÇOK İHTİYACI VAR. yAYLIMLI İLKÖĞRETİM OKULU TUT/ ADIYAMAN
0 416 4452010 ( ELEM ÇETİN )

Tepki Skoru
0
Merhaba forumda bu bölümü yeni görüyorum.Ne kadar güzel bişey yapmışsınız.Keşke daha önce yazsaydım.Ben susurluğun bi köyünde görev yapıyorum.Sınıfım ocak ayında açılmış.Halı,dolap,oyuncak vs. doğru dürüst hiç bir şey yok.Hatta tuvalet ve lavabo da okula bıraz uzak.ÇOcuklar kışın çamurlu yoldan tuvalete gidip geliyorlar.Yardımlarınızı bekliyorum..
Yıldız ilköğretim okulu/Yıldız Köyü/SUSURLUK BALIKESİR
0266 878 50 43

Tepki Skoru
0
okulumuzun anasınıfını 4 yılda daha iyi bi duruma getirdik.yanlız halıfleks var yerlerde bunu halledemedik maddi açıdan fazla geldi yerleri değiştirmek çok tozlu halı makinasıyla yıkansa bile aynı... eğitici cd lere ihtiyacımız var.hikaye kitaplarına,yapbozlara,eşleştirme kartlarına,sayı kartlarına,kuklaya,bloklara,müzik aletlerine,evcilik köşesi için oyuncaklara,boyama kitabına ihtiyacımız var.şimdiden teşekkür ediyorum.
AKSARAY/ ESKİL KATRANCI İLKÖĞRETİM OKULU.
0382 417 63 29 ANASINIFI ÖĞRETMENİ MERVE ÜZÜM

Tepki Skoru
0
merhabalar...
g.antep/araban/elif beldesi elif ilköğretim okulunda görev yapıyorum...
öğrencilerimin oyuncak ihtiyaçları var...
tsk ederim...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar inşallah dergimiz çıktıgında hepinize yardımcı olacağız.

Tepki Skoru
0
TÜM MSJLARI OKUDUM VE ÇOK ŞAŞIRDIM!!!!CANIM HOCALARIMIN BAZILARI,nasıl msjlar yazmışlar....yardımın zorunluluğu veya emir vakisi olur mu???gönüllüktür yardım....

SELÇUK HOCAM SABRINIZ VE YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben bitlis/güroymak ilçesinde görev yapmaktayım.bu sene ikinci yılım.geçtiğimiz eğitim yılında sınıfımıza hiç bir yardım gelmedi .ben yine çabalıyor bazı yerlere mail atıyorum ama yardım eden hatta cevap veren bile yok.benim sınıfımda bir çok eksik var.çalıştığım ilçe bir çok şeyden mahrum.inanın doğunun çetin kış şartlarında çorapsız gelen öğrencilerim var.Dört köşesi olan bir yeri hemen anasınıfına çevirip ortaya da bir kilim attıklarında anasınıfı oluyor.sınıfım bunlara göre daha iyi durumda ama geleceğimiz olan öğrencilerimizin gelişimlerine yardımcı olacak hiçbir şey yok diyebilirim. öğrencilerim buldukları bir kutu legoyla kendilerini avutuyorlar.bir de sınıfızın halısı konusunda sorun yaşıyoruz.halımız hem küçük hem de yıkasakta temizlenmeyecek durumda.yardımda bulunmanız hatta ciddiye alıp cevap vermeniz bile benim için yeterli olacaktır .şimdiden teşekkürler...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Nesrin hanım okul adres tel bilgilerini verir misiniz bunu isterseniz dergimizde yayınlayalım.Ayrıca başka arkadaşlar varsa benimle irtibata geçerlerse dergide de yayınlarız.

Tepki Skoru
0
hocam çok sağolun inanın çok mutlu oldum.
adres Güroymak Atatürk İlköğretim Okulu BİTLİS/GÜROYMAK
telefon 0 434 5112186
şimdiden teşekkür ediyorum

Tepki Skoru
0
mrb arkadaslar ben usak ın sivaslı ilcesinin budaklı köyünde anasınıfı ögretmenlıgı yapmaktayım.anasınıfı ılk defa gecen yıl acılmıs masa sandalyeden tv den baska hıc bır sey yok aıdatla hademe parasını zor karsılayacagız oyuzden kırtasıye ve oyuncaga ıhtıyacım var yardımlarınıza ıhtıyacım var.

budaklı ılkögretım okulu usak\sivaslı

0276 6386247

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle