selcukaydin şunu yazdı:İdareciler ve Öğretmenler Sınıfları İçin Bu Bölümden Yardım Talep Edebilirler.Lütfen "Okulunuzun tam adını,şehrinizi,telefon numaralarınızı ve adresinizi" yazınız.[/QU
KÖSEALİ İLKÖĞRETİM OKULU KARATAY/ KONYA 0332 395 5017 KÖSEALİ KÖYÜ KARATAY/ KONYA
BEN BU KÖYDE ANASINIFINDA TEK ÖĞRETMENİM VE KÖYDE ÇOCUKLARI ÇOĞU OYUNCAK VE KIRTASİYE MALZEMELERİNDEN YOKSUN KALDIĞINI DÜŞÜNMEKTEYİM. ELİMDEN GELDİĞİNCE TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYORUM FAKAT TEK BAŞIMA YETERLİ OLAMIYORUM. SİZDEKİ KAMPANYANIN DAHİLİNDE OLANAKLARINIZDAN YARALANMAK İSTİYORUM. EĞER YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Merhabalar öncelikle böyle bir çalışma için emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
Ben istanbul Esenyurt Fevzi Danış İlköğretim okulunda çalışıyorum.Okulumuz yeni açıldı ve ekonomik yönden düşük insanların bulunduğu bir yerde bu yüzden ihtiyaçlarımızda fazlasıyla oluyor.Herşey için teşekkürler.
Öğretmen:Necla Bakılan
okul adı:Esenyurt Fevzi Danış i.ö.okulu
Tel:2126203232
İhtiyaç:Eğitici cd'ler ,hikaye , anasınıfında kullanabileceğimiz materyaller olabilir.
Ben istanbul Esenyurt Fevzi Danış İlköğretim okulunda çalışıyorum.Okulumuz yeni açıldı ve ekonomik yönden düşük insanların bulunduğu bir yerde bu yüzden ihtiyaçlarımızda fazlasıyla oluyor.Herşey için teşekkürler.
Öğretmen:Necla Bakılan
okul adı:Esenyurt Fevzi Danış i.ö.okulu
Tel:2126203232
İhtiyaç:Eğitici cd'ler ,hikaye , anasınıfında kullanabileceğimiz materyaller olabilir.
Okulum Malatya ilinin Doğanyol ilçesine bağlı Gökçe köyündeki ilköğretim okulu.Sınıfımın düzeni aslında iyi fakat oyuncak yönünden sıkıntım var ve bu da beni ve öğrencilerimi çoğu zaman kitliyor.Bu konuda bi yardımınız olabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
ADRES:Gökçe İlköğretim Okulu DOĞANYOL/MALATYA
ADRES:Gökçe İlköğretim Okulu DOĞANYOL/MALATYA
yaklaşık 1 ay oldu onlarca siteye şahısa mail attım ama hala aynı yerdeyim.yani kimseden olumsuzda olsa cvp alamadım.ben köyde görev yapıyorum.ücretliyim aldığım ücretin yarısını yola yarısını yemeğe veriyorum,yinede elimden geldiği kadar çocuklarıma bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor işte.her sabah çocuklarım beni bahçede karşılarlar ve inanın onların gözlerine bakamıyorum çünkü onlara(elimde olmayan nedenlerden dolayı)hakettikleri eğitimi veremediğim için utanıyorum.inanın idare edecek durumda olsam aslayardım talebinde bulunmazdım.takdir edersinizki köy yerinde eğitim şartları çok zor.çocuklara eğitim verebilecek malzeme olmayınca dahada zor.onlara hergün yeni şeyler öğretmek istiyosunuz ama olmuyor malzeme eksikliğinden dolayı.velilerden çocukların kırtasiye malzemeleri için 5er ytl istedik ama sadece 3 kişi getirdi ve 23 öğrencim var sizden ricam yardımcı olmanız özelikle kırtasiye malzemelerine kavram kitapların,faaliyet dosylarına...ihtiyacımız var.köyde 2 tane anasınıfımız 46 öğrencimiz var.
diyarbakırın eğil ilçesine bağlı kayaköyü ilköğretim okulu.
(köyde yeni ilköğretim binası yapıldı eski okul binası anasınıfı olduğu için daha tel bağlanmadı)
diyarbakırın eğil ilçesine bağlı kayaköyü ilköğretim okulu.
(köyde yeni ilköğretim binası yapıldı eski okul binası anasınıfı olduğu için daha tel bağlanmadı)
merhaba bu mesajı aldığıma çok sevindim.benim çalıştığım anasınıfımda çok eksiğim var.Küçük bir ilçe olduğundan kendi imkanlarımla birşeyler yapmaya çalışıyorum.çünkü ailelerin sosyo_ ekonomik durumları pek iyi değil.yardımlarınızı gönderirseniz çok sevnirizihtiyaçlarımızı yazayım:halıflexmiz yok parça halılarla idare ediyoz.perdemiz yok.kaset çalar yad vcd,kırtasiye malzemesi,eğitim cdleri...yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.avcı mahmut ilköğretim okulu kağızman /kars 04743516284yada .....................
kırtasiye yardımınız için siirt pervari yukarı balcılar ilköğretim okulu anasınıfı için... nereye kime yazmam gerek tam anlayamadığım için burdan yazıyorum ne bilgi bırakmam gerek bilmiyorum ama olursa çoook sevinirim irtibat telefonum ................ dilek akdemirselcukaydin şunu yazdı:İdareciler ve Öğretmenler Sınıfları İçin Bu Bölümden Yardım Talep Edebilirler.Lütfen "Okulunuzun tam adını,şehrinizi,telefon numaralarınızı ve adresinizi" yazınız.
biliyorsunuz ki doğuda okulöncesi eğitime hiç bir şekilde değer verilmiyor.. fakat inanılmaz derecede katılımla sınıflara 25 öğrenci alınmıştır fakat meb yeterince malzeme veriyor bilirsiniz ki bu tür yerlerde veliden talep etmekte çok yersiz... yardım ederseniz çok seviniriz irtibat numaram ..................... dilek akdemir
isminiz:Ferhan KARACAN okul ismi:samatlar ilköğretim okulu / uşak/sivaslı/samatlar köyü okul tel🙁0276)6386149 ihtiyaç😱kulumda oyuncak yok biraz kırık oyuncaklar var evcilik köşem için hiç oyuncak yok koltuklarım yok egitici oyuncaklarım yok legolarım yok yapbozlarım yok kırtesiye yardımı yaparsanız sevinirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim ilginiz için teşekkürler.
Arkadaşlar Artık http://www.okuloncesiforum.com/forumdisplay.php?f=223 daki konuya yazmanız gerekmektedir.Lütfen Tıklayın http://www.okuloncesiforum.com/forumdisplay.php?f=223