Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
teşekkürlerrrr,bizede bu yakışırdı.Bende Yozgat şartlarını zorlayarak sınıfıma birşEyler yapmak için çok uğraştım.
1-YOZGAT ÇOK SOĞUK BİR MEMLEKET.BU YÜZDEN ÖNCELİKLİ OLARAK KALIN HALIFLEKS BİZİM İŞİMİZE ÇOK YARAR.(6X6)
2-EĞİTİM CDLERİ
3-OYUNCAK DOLAPLARI
4-KUKLA KÖŞESİ
5-HİKAYE KİTAPLARI
6-ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE
ADRES:KÖY HİZMETLERİ ÜSTÜ
GÜLAYLAR İLKÖĞRETİM OKULU
YOZGAT MERKEZ
TEL:0354-2125563

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
İdareciler ve Öğretmenler Sınıfları İçin Bu Bölümden Yardım Talep Edebilirler.Lütfen "Okulunuzun tam adını,şehrinizi,telefon numaralarınızı ve adresinizi" yazınız.
istekte bulunduğumuz şeylerin bizlere ulaşıp ulaşamayacağı hakkında acaba geri dönüt alabilirmiyiz?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Gülsüm İstekte bulunduğunuz şeyler illa size ulaşacaktır diye ne ben nede üyeler bişi diyemez yani sorunuz biraz garip olmuş bence.Bu bir yardım işi.Siz yazarsınız biz ve üyeler elimizden bişi geliyorsa yardım etmeye çalışırız.Ama siz yazdınız illa kesin size o yazdıklarız gelecek diye bir şey yok.Siz kurallara uygun şekilde istek ve telefonlarınızı yazın yollayan arkadaşlar direk size yollarlar imkanlar dahilinde.Bir ara biz tek elden dağıtacaktık sonradan yolladıgımız bir okul bize geri bildirim(teşekkür filan) da bulunmayınca vaz geçtik.Siz isteklerinizi yazın.İmkanları varsa yollamak isterlerse üyelerimiz yollayabilirler.İyi günler.

Tepki Skoru
0
Bölmepınar İ.Ö.O. Çavdır/BURDUR
Tel:0248 477 60 17
ihtiyaç listesi oluşturmamı istemişsiniz,daha önce de yazdığım gibi sınıfımın bir ana sınıfında olması gereken her şeye ihtiyacı var.tabi öncelik kırtasiye ve oyuncak.kırtasiye derken;yapıştırıcı,makas,renkli kartonlar...vs.oyuncak da eğitici oyuncaklar da dahil çeşitli oyuncaklar diyebiliriz.
teşekkürler

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Bende bir poşet var içinde ne olduğunu bilmiyorum şu an.Bir arkadaşımız yollamıştı.Sakarya ya gittiğimde aynı şekilde gülsüm veya shimal ikinizden birine yollarım.

Tepki Skoru
0
ığdırda 2006 yılında açılan merkez mehmet çavuş anaokulu müdürüyüm okulumzun yeni açılmış olması ve kurulduğu çevrenin şartlarından dolayı hiç bir şekilde aidat alınamamsı dolaysıyla zaten olmayan donatım malzemlerinin sıkıntılarını yaşamaktayız dileğim buradaki duyarlı arkadaşların her türlü donanım ve eğitim malzeme ve materyallleri konusunda yardım etmeleri ilk açıldığı yılda 130 öğrenciyle devam eden okulumzun kapasitesinin yetrli fakat sınıf oluşturulamamsı nedeniyle arttırıma gitme dileğimiz ve çabamzı maalesef maddi imkansızlıklar nedeniyle engellenmektedir ığdır ilimizde gelişmeye ve bilinçlenmeye başlayan halkımızn kırsal kesimine en iyi eğitimi verbilmek için sabırlı ve azimli öğretmenlerimizle her türlü fedakarlıkta bulunmaktayız sizinde bu konudaki her türlü maddi ve manevi desteklerinizi bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.........ADRES:MERKEZ MEHMET ÇAVUŞ ANAOKULU KARAAĞAÇ MAHHALLESİ ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ YANI IĞDIR.......OKUL TEL:0476 226 11 72

Tepki Skoru
0
bu arada ilimizdeki bütün okul öncesi öğretmenlerine sitenizi(sitemizi) tavsiye ediyorum şu aralar ığdırdan branştaşlarla sık sık karşılaşırsınız sanırım sevgiyle kalın........

Tepki Skoru
0
bende siden cd çalar istiyorum.
hasan aliyücel ilköğretim okulu karatay/konya
tel:0332 3411344
şimdiden teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
merhabalar ben Ezurum Karaçobanda görev yapıyourm siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni mesaj yazmaya fırsatım oluyo.Bulunduğum ilçe ekonomik bakımdan oldukça zayıf bir yer.Karaçoban anaokulunda müdür vekilliği yapmaktayım ama daha bu dönem açtık okulumuzu.Bütün yerleştirmesi inşaatı temizliği herşeuyi bize aitti ve bunları severek yerine getirdik.En azından şu anada geriye batığımızda elimizde yaptıklarımızı karşılayan somut deliller var.Lafın kısası benim kitap,cd oyun hamurları boya kalemleri vs. şeylere ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim.

Tepki Skoru
0
MERHABA
BEN YOZGAT'IN ÇEKEREK İLÇESİNE BAĞLI SARIKÖYÜ KÖYÜNDE ANA SINIFI ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORUM.
ARKADAŞLAR, KÖY HALKININ EKONOMİK DURUMU KÖTÜ SINIFTA ÇOK FAZLA EKSİK VAR ŞUANDA 25 TANE ÖĞRENCİ KAYDI YAPTIK VE HEPSİ OKADAR HEVESLİ Kİ!
LÜTFEN SINIFLARINIZDAKİ FAZLA BOYALARI, HİKAYELERİ, KAĞITLARI, CD'LERİ VB. GÖNDERİRMİSİNİZ.
adres: SARIKÖY HASAN ÇAKAN İLKÖĞRETİM OKULU
çekerek/ YOZGAT
tel:0354 4721251
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ

Tepki Skoru
0
tokat zile belkaya köyü ilk öğretim okulunda bu yıl göreve başladım anasınıfında .sınıf yenı açılıyor ve sınıfımızın çok eksığı var.(sınıfımız perişan kırık dökük.şimdilik milli eğitimin göndermiş olduğu bırkaç oyuncak var sadece)köy okulu olmasından dolayı velilerin de pek burumu yok.elimden geldiği kadarıyla birşey ler yapmaya çalışacağım dışardan yardım toplıyarak.burdakı yardımlaşmalarıda görünce çok sevindim ve arkalaşlar benım okulada yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden ilginize teşekkür ederim.müzeyyen ermiş

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Serap hanım benimle en kısa sürede irtibata geçerseniz sevinirim.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
mail:seksenyedi@yahoo.com
msn:msn@okuloncesi.org
M.E.B. Avea teliniz varsa yollayabilir misiniz mail ile.Yada ö.m. (özel mesaj ile)

Tepki Skoru
0
ben berkenin oyuncaklarından birpoşet ayarladım isteyen olursa irtibata geçebilir.

Tepki Skoru
0
samsun alaçam ılcesınde koy ılkogretım okulunda calısıorum anasıfı ılk olarak bu yıl acılmıs.sınıfım gerek donanım olarak gerekse materyal olarak eksık hatta içler acisi bı durumda.ılk gıttıgım gun bana sınıfım gosterdıler tamamen bos bır sınıf desem abartmıs olmam.sınıfın yarısını ortcek kadar halı war baska hıc bısey yok.mudur mıllı egıtıme yazı yazmıs esyalar gelmesı ıcın mudurumun bana wermıs oldugu yanıt hocam bu devlet ısı 2*3 ayda zor gelır.cevremdekı ınsanlar sayesınde sınıfı bıraz duzenledım.ama hala cok eksıgımız war koseleri duzenleyecek materyallere ıhtıyacım war yardımlarınızı beklıorum.
bekıroglu mahallesı ılkogretım okulu
tel:0362 621 21 98
tskler anasınıfı ogretmenii

Tepki Skoru
0
samsun alaçam ılcesınde koy ılkogretım okulunda calısıorum anasıfı ılk olarak bu yıl acılmıs.sınıfım gerek donanım olarak gerekse materyal olarak eksık hatta içler acisi bı durumda.ılk gıttıgım gun bana sınıfım gosterdıler tamamen bos bır sınıf desem abartmıs olmam.sınıfın yarısını ortcek kadar halı war baska hıc bısey yok.mudur mıllı egıtıme yazı yazmıs esyalar gelmesı ıcın mudurumun bana wermıs oldugu yanıt hocam bu devlet ısı 2*3 ayda zor gelır.cevremdekı ınsanlar sayesınde sınıfı bıraz duzenledım.ama hala cok eksıgımız war koseleri duzenleyecek materyallere ıhtıyacım war yardımlarınızı beklıorum.
bekıroglu mahallesı ılkogretım okulu
tel:0362 621 21 98
tskler anasınıfı ogretmenii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle