Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
MERABALAR BENİM SINIFIMADA ÇOK ŞEY LAZIM HALIFLEKX VAR AMA ÇOK İNCE VE ESKİ OYUNCAK LEGO EĞİTİCİ HİÇ BİR KÖŞEM TAM DEĞİL ELİMDEN GELENLERİ YAPTIM AMA DAHA FAZLASI ELİMDEN GELMİYO YENİYİM CD TV Yİ YARDIMLA BULDUM AMA DİĞERLERİ İÇİN Bİ YARDIM BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BENDE ÇOCUKLARIMIN ŞEHİRDE YAŞAYAN ÇOCUKLAR NASIL EĞİTİMLERİNİ TAM ALIYORLARSA ÇOCUKLARIMDA AYNE ŞEKİLDE ALSINLAR İSTİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER
ÇUKURKUYU FATİH İLKÖĞRETİM OKULU NİĞDE/BOR    TEL:03883214005

Tepki Skoru
0
Merhaba...
Ben Antalya ili Elmalı ilçesi Zümrütova İlköğretim Okulu Anasınıfında çalışmaktayım.Sınıfımda 14 öğrencim var.Ve sınıfımın eksiği çok fazla,en basitinden kitap köşesi çok yetersiz,bütün kitapları okudum.Yapabileceğiniz her türlü yardıma çok ihtiyacımız var.Şimdiden teşekkür ederim..

Saygılar...

Tepki Skoru
0
Aydın Bey in ilk mesajına binaen eksik bilgi verdiğimi düşünerek tekrar mesaj yazma gereksinimi hissettim... Herşey için şimdiden teşekkür.Umut etmek bile güzel...

okulumun adı: Zümrütova ilköğretim okulu Anasınıfı
Adres:Zümrütova Köyü Antalya / Elmalı
Tel: 0242 623 61 91

Tepki Skoru
0
merhabalar selçuk bey sonunda doğru yerdeyiz galiba ben düzce ilinin yığılca ilçesinin hebeler köyü ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim okulumuz birleştirilmiş sınıflı bir okul ısınma şeklimiz de soba ile anasıınıfımız geçen sene 2.dönem de açılmış ben bu dönem başında geldim sınıfımızın ihtiyaçlarını bir şekilde bulmaya çalışıyoruz halıfleksimiz yoktu yarın geliyor kaymakamlıktan hallettik ama köşelerim materyal bakımdan yetersiz maddi durumlarda elverişli olmayınca bir ilerleme kaydedemiyoruz ama yinede şirin bir sınıfım var eskisinden çok daha iyi bir durumda görsel eğitim yapamıyoruz çünki tv,kaset çalar ve vcd yok oyuncaklarımız çok az bu konular da bize yardımcı olabilirseniz ne mutlu şimdiden çok teşekkürler kolay gelsin
yığılca/düzce hebeler köyü ilköğretim okulu tel.0380 651 46 46

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar elimde 13 tane kalıplarıyla birlikte oyun hamuru var ihtiyacı olan varsa göndermek isterim adres belirtirseniz pazartesi gönderebilirim.

Tepki Skoru
0
merhaba izzet hocam eğer merkezden alabilme şansınız varsa yollayabiliyorum.köye ulaşmayabilirmiş ücretsiz kargo buldum onun için en kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
tamam hocam ben yarın teslim edicem adını öğrenirim bi tanıdık yardımcı oluyor onun için adını bilmiyorum birde sizin adınıza göndericem eğer köye gitmiyorsa ad soyad verirseniz iyi olur.

Tepki Skoru
0
rica edrim hocan benim için büyük bi zevk keşke daha fazka imkanım olsada yardım edebilsem bende size teşekkür ederim bu sayede bir de arkadaş edindim

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Kitap gelirinin yarısı buradaki okullara yardım için ayrılacaktır.Umarım buradaki cevap veremedigimiz tüm okullarımıza yardım yapabiliriz.

Tepki Skoru
0
MERHABA BEN BATMAN KOZLUK OYUKTAŞ KÖYÜNDE ÇALIŞIYORUM YAKLAŞIK 1 AYDIR.OKULUMUZ HER KONUDAN YETERSİZ. 2 SINIF VAR.DAHA DOĞRUSU ÇOK ESKİ VE KÜÇÜK BİR LOJMANDA BİR ARKADAŞIM ÇALIŞIYOR BENDE ESKİ BİR İLKÖĞRETİM SINIFINDAYIM.ZATEN KOZLUK MEB.SİTESİNE GİRERSENİZ OKULUN EN AZINDAN DIŞ GÖRÜNTÜSÜNÜ GÖRÜRSÜNÜZ.SINIFIMIZDA YERLER KÖYLÜDEN TOPLADIĞIMIZ ESKİ KİLİM YOLLUK GİBİ ŞEYLERLE ÖRTÜLÜ.OKULDA SADEC 1 TUVALET VAR VE BU TUVALETİ 4 ÖĞRETMEN VE YAKLAŞIK 60 ÖĞRENCİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ.ZATEN OYUNCAK HİÇ YOK DESEM YALAN OLMAZ.OLANDA KIRIK DÖKÜK.ÇOCUKLAR MALZEME ALAMIYOR OLDUĞU KADAR KENDİ CEBİMDEN ALIYORUM MAKAS,YAPIŞTIRICI RENKLİ KARTONLAR YAPIŞTIRICI GİBİ MATERYALLERİ.TEKNOLOJİ NAMINA BİRŞEY YOK ,ŞİMDİLİK HAVA ÇOK SOĞUK DEĞİL SOBA BİRAZ PROBLEM.YA KISAC BÖYLE.EĞER BİR NEBZE OLSUN YARDIMINIZ OLURSA BENİ VE ÖZELLİKLE ÇOCUKLARI ÇOOOK SEVİNDİRİRSİNİZ.ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.SAYGILARIMLA
OYUKTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU
KOZLUK /BATMAN TEL:OKULUN TELEFONUNU BİLMİYORUM EN KISA ZAMANDA VARSA YAZACAĞIM

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Hocam yetişebildigimiz okullara yetişeceğiz insalah kampanyamız ilk dönemkinden etkili olur.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
DüşlerAtölyesi site olarak sadece anasınıflarına gücümüz yetiyor ama belki okul kütüphanesine kitap yollamak isteyen arkadaşlar olabilir. Buradan ekleyebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
selamlar bır sınıfımız var ,anasınıfımızın bu yardım kapmanyasına cok ıhtıyacı var ...bızede yardım edersenız cok sevınırmmmm.

adres:ALİBEYUSAGI KOYU----ILKOGRETIM OKULU PAZARCIK KAHRAMANMARAŞ

Tepki Skoru
0
merhaba bu kampanyaya çok sevindim Adana Çelemli köyü Çelemli anasınıfının henüz ikinci yılı ve bir çok malezemesi yok başta çocukların hikaye kitapları ve ben her ay elimden geldiğince aldım fakat yeretsiz çocukların düzgün afişleri bile yok ne olursa olsun küçükte olsa yardım ederseniz çok sevinirim ilgili her arkadaşıma şimdiden teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
Merhaba Selçuk Bey,okulumuzun Sabit Telefonu Olmadiği Için Okul Müdürümüz Sayin Adem Tufan Beyin Tel.nosunu Veriyorum.
Batman Kozluk Oyuktaş Köyü Ilköğretim Okulu Müdür Adem Tufan
Tel:......................

Tepki Skoru
0
:36_13_3:Sivas merkez Hıdırnalı B.S.İ.Ö.Okulu Anasınıfı Öğretmeniyim.Okulumuza anasınıfı Aralık ayında açıldı.Yeni açıldığı için özellikle kırtasiye ihtiyacım çok fazla.

Tepki Skoru
0
Merhaba ben Midyat Cumhuriyet ilköğretim anasınıfı öğretmeniyim okulumuz çok eski bir okul benim bu okulda ikinci yılım göreve sınıfı ilk gördüğüm zaman inanın şok geçirdim duvarlarının rengi siyaha çalan koyu kahverengi(anasınıfı)yerde tozdan gözükmeyen bi halı iki ayaği kırık topal iki plastik masa ben velilerimizinde desteğiyle bu yıl sınıfı boyattım yeni bir halı aldım ama maddi imkanlarımızla ancak bu kadarını yapabildik sınıfımızın malzeme dolabına oyuncak hikaye kitabı ilgi köşeleri gibi bir çok malzemeye ihtiyacı var yardımcı olursanız çok seviniriz doğuda çalışmış olan arkadaşlar beni daha iyi anlıycaktır şimdiden herkese çok teşekkürler

Tepki Skoru
0
merhaba
ben akasaray demirci kasabasında bulunan DEMİRCİ İLKÖĞRETİM OKULU ana sınıfı öğretmeniyim.
Sınıfımda oyuncak hikaye kitabı eksiklerimiz var.
ilgi köşelerimiz var ama bomboş
yardım ederseniz ben de öğrencilerimde çok seviniriz
şimdiden teşekkürler tel 0382 436 20 03

Tepki Skoru
0
berkemcim oyuncaklarınıza talibim siz oyuncakları bize bana ve öğrencilerime gönderin bizde göndereceğiniz adrese öğrencilerimimin berke için çizdiği resimleri gönderelim .
şimdiden teşekkürler
ADRES:DEMİRCİ İLKÖĞRETİM OKULU
GÜLAĞAÇ AKSARAY TEL:0382 436 20 03

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle