Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
merhabalar.öncelikle bu yardım kampanyasını başlattığınız için teşekkürler.benim okulumunda bazı ihtiyaçları var.örneğin ;hikaye kitabı,eğitim cd leri,çocuklara yönelik şarkı cd si,eğitici oyuncaklar,yani bize gönderebileceğiniz her tür eğitim materyalleri.eğer bunlar elinizde mevcutsa bize gönderirseniz çocuklarım buna çok sevinecektir.adres:kızılırmak ilköğretim okulu,sivas.
not:tatil dönemine girsek bile, okulda gönderdiğiniz materyalleri alıcak birileri olucaktır.anasınıfına gönderdiğinizi belirtmeniz yeterli olur.çok çok teşekkür ediyorum.

Tepki Skoru
0
üsteki msj da ismimi belirtmemişim.karışıklığı engellemek için,bilgileri yineliyim.kızılırmak ilköğretim okulu sivas,anasınıfı öğretmeni burcu karlıdağ.teşekkürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugün sınıfımda 2 tane olan herşeyi aldım boyalar,kutular,kağıt.....ne gerekiyor ise fakat tüm malzemeler kullanılmış en yakın zamanda yollayacağım...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Ben bendekileri ilk 2 okula yolluyorum baya giysi var 4 kutu 2.5 kutu giysi var eşit :( :)

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim selçuk bey bu habere gerçekten çok sevindim inşallah diğer arkadaşlara da yardımcı olunabilir.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yardım kampanyasını bir süre daha uzattık herkesi yardıma çağırıyoruz

Tepki Skoru
0
iyi günler,
okulum İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Konaklı Beldesinde şirin bir ilköğretm okulu .2004-2005 öğretm yılı bahar döneminde( ilk atama )anasınıfı öğretmeni olarak atandım .
Okulumuzun maddi olanakları yetersiz olduğu için maddi destek sağlayamıyor .
Sene başında ailelerimizin desteği ile kendi çapimızda birşeyler yapmaya çalıştık ama eksiklerimizin küçük bir bölümünü giderebildik.
Kapaklı dolaba , 15 kişilik plastik öğrenci masasına , eğitici oyuncaklara ihtiyacımız var .
İlginize teşekkür ederim .

ADRES : KONAKLI İLKÖĞRETİM OKULU KONAKLI BELDESİ
ÖDEMİŞ / İZMİR

Tepki Skoru
0
oyunlar42' Alıntı:
arkadaşlar yardım kampanyasını bir süre daha uzattık herkesi yardıma çağırıyoruz
arkadaşım beni yönlendirirmisin lütfen baya malzeme hazırladım nereye ve nasıl yollayabilirim???

Tepki Skoru
0
ben ilk 2 okul arasında olduğumuzu düşünüyordum çok sevinmiştim ama 3.sıradayız neyse canımız sağolsun inşallah ilerleyen zamanlarda bize de sıra gelir

pnp

Tepki Skoru
0
benim sınıfımında eğitici cd lere ihtiyacı var.eğer sınıfımada gönderirseniz sevinirim.ben 1 temmuza kadar okuldayım.şimdiden teşekkür ederim.
Barbaros İlköğretim Okulu Kocasinan/KAYSERİ

Tepki Skoru
0
merhaba ben Avanos Kapadokya ilköğretim okulunda çalışıyorum.okulumuz yeni açıldığI için özellikle ana sınıfında çok ihtiyacım var.ben ne kadar materyal yapsam da yeterli gelmedi.eğitici oyuncak ve özellikle de kukla köşesine kukla ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkür ederim. ADRES: KAPADOKYA İLKÖĞRETİM OKULU ALTIN EVLER SİTESİ Avanos/NEVŞEHİR 50500 OKUL TEL NO:0384 511 55 51

Tepki Skoru
0
Öncelikle ilginize yürekten teşekkür ederim . siteyi tanımadan önce
eksiklerimizi karşılayabilme konusunda çaresizlik hissediyordum .
Okulun telefon numarası : 0232 567 23 00
adres : Konaklı İ.Ö.O Konaklı Beldesi
ÖDEMİŞ / İZMİR
30 hazirana kadar seminer döneminiz devam ediyor . Herhangibir durumda okulumuzu ararsanız müdürümüz İdris KUTLU sizi bilgilendirir .
ELİF KOCABAŞ

Tepki Skoru
0
elimde okulöncesi çocuğuna yönelik hikaye kitapları var isteyen olursa gönderebilirim

Tepki Skoru
0
hocam ben kitaplara talibim.ben van'da fevzi geyik ilköğretim okulunda çalışıyorum eğer başkasına söz vermemişseniz okulun adına gönderebilirseniz çok mutlu olurum

Tepki Skoru
0
"hocam ben kitaplara talibim.ben van'da fevzi geyik ilköğretim okulunda çalışıyorum eğer başkasına söz vermemişseniz okulun adına gönderebilirseniz çok mutlu olurum"
EN KISA SÜREDE GÖNDERMEYE ÇALIŞIRIM TAM ADRES VERİRMİSİNİZ

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar il dışındayım haftaya cdlerle birlikte giysi kitap ve okul öncesi ile ilgili araç gereçleri okullara yollayacağım.Toplu yollamak isteyen arkadaşlar gönderecekleri kolileri daha önceki belirttiğim adrese (sakarya-hendek) yollayabilirler.Tek yollamak isteyenler ise hocalarımızın belirttiği adreslere yollayabilirler.Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
adres:fevzi geyik ilköğretim okulu karşıyaka mah.gaziosman 5.sok van merkez şimdiden çok teşekkür ederim hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle