Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
Slm ilk önce size çok tşk ediyorum yolunuz açık olsun
Ne zamandır siteye giremedim işlerim çok yoğundu gönderdiğiniz msj da gördüm ve çok sevindim

Okulumuz bir köy okulu ve benim ilk senem ve elimden geldiği kadarıyla düzeltmeler yaptım.Sadece sınıfımda halıların değişmesi gerekli uzun zamandır değiştirilmemiş.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim birde okulum adına sizden rica etsem kütüphanemize kitapve sınıf dolabına ihtiyacımız var bunlari bize temin edebilirseniz bizi çok mutlu edersiniz Allah yolunuzu açık etsin

Boğazköy İlk Öğretim Okulu

İstiklal Mh.Atatürk cd.No:19 Belediye yanı
Arnavutköy G.O.P./İST Tel: 0212 684 10 52

Tepki Skoru
0
ben başladım malzemeleri toplamaya ama 15ine yetişmez 20 hazirandan sonra okul ayakkabısı vs bu tarz eşyalarda var umarım işlerine yarar.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Şu ana kadar 3 kutu ve 1 poşet giyecek var.Teşekkürler yollayanlara.

Tepki Skoru
0
birkaç gündür takip edemiyorum ama güzel gelişmeler olmuş kampanya umarım daha çok ilgi görür.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar,
benim okulumun adresi: cumhuriyet mahallesi süleyman vahit caddesi yüreğir/adana tel: 0 322 3238526
okulum adana merkez ilçede bulunmasına rağmen alt sosyo ekonomik düzeyde olan bir bölgede bulunmasından dolayı birçok eksiği var. okula başladığımdan bu yana eksikliklerimi yardımsever kurumlar ve kişiler aracılığyla tamamlamaya çalışıyorum. halen sınıfımda etkinlik masası, köşe malzemeleri, oyuncak, lego, dolap, hikaye kitabı ve bilgisayar eksiği bulunmaktadır. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
Okulunuzda kermes düzenleyerek bir takım konuları çözüme ulaştırabilirsiniz.Bir de Eğitime uüzde yüz destek kampanyasına göre bazı sponsorlar bulabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
Sınıfta bulanan öğrencilerin velileri ile toplantı yapınız.İhtiyaçlarınızı karşınızda bulunan velilere açıklayınız,ama bunu gerçekleştirirken inandırıcı olunuz.karşınızdaki bulunan kişilere kararlılığınızı kabul ettiriniz.Bu şekilde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.Zira mazaret üretme ile bir sonuca ulaşmak mümkün değildir.Mevcut şarlara göre davranınız. çözüm yolllarını takımınızla,ekibinizle rahatlıkla halledebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
Bir önerim var.Özellikle İlköğretim okullarında bulunan ana sınıflarının ihtiyacı olan oyuncak,resim gibi ihtiyaçlar,
bünyesinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı bulunan okullarla iletişime geçilerek sağlanabilir.Çünkü ders prograglarında resim ve oyuncak yapım teknikleri var.Burada okuyan öğrenciler bunları yapıyorlar.

Tepki Skoru
0
evet bu fikir gerçekten güzel.biz üniversitedeyken yaptığımız materyalleri ihtiyacı olan okullara hediye etmiştik.yardım istemekte fayda var

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar çarşamba günü okullara yolluyorum.Gönderecekleriniz var ise en geç salı günü yollarsanız sevinirim.Salı gününden sonra yollayacaklarınızı muhtemelen alamayacağım çünkü Sakarya'da olmayacağım.

Tepki Skoru
0
Konu hakkında ihtiyacı olan İlköğretim okulları resmi yazı ile Kız Meslek Liseleri ( çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı olanla ) Müdürlüklerine yazı yazarlar ise istekler daha iyi karşılanabilir. Veya başka bir öneri ;
Uhdesinde Ana sınıfı bulunan İlköğretim okulları kendilerine bir KARDEŞ OKUL ( Kız Meslek Lisesi ) belirleyebilir.

Tepki Skoru
0
eğer kız meslek lisesinde görev yapan arkadaşlar varsa aramızda ve kardeş okul isterlerse biz yardımlarını bekleriz.özel okullarda görev yapan arkadaşlar da bu isteğimize kulak verirlerse seviniriz.van da olan okulumun gerçekten ihtiyacı var bu desteğe

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben özel okuldayım ama bizim okul inanılmaz cimri:( bu şekilde bir yardıma yaklaşacağını zannetmiyorum ama ben yinede pzt.şansımı deneyeceğim size haber veririrm bu arada bana kardeş okul ile ilgili resmi bir yazı yollayabilcek olan varsa bu işimizi daha da kolaylaştırır bana şans dileyin.....

Tepki Skoru
0
yarın okula gidince idareyle konuşup bu yazıyı göndermeye çalışırım şimdiden iyi şanslar arkadaşım

Tepki Skoru
0
çok mutlu oldum inşallah size çok iyi haberler veririm haber bekliyorum:):):)

Tepki Skoru
0
benim mail adresime yolla ben çıktısını alıp idareye iletirim olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle