Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
bu kampanya gerçekten çok güzel olur sadece kendi okulum için değil ihtiyacı olan herkese yardım etmeye ben de varım.birlikten kuvvet doğar okul öncesi eğitim için bu güzel başlangıç olabilir

Tepki Skoru
0
Bu kampanyaya ben de varım.anasınıflarına ilköğretim kadar önem verilmiyor bazı okullarda.Bu paranın az da olsa bir katkısı olur.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar yollanacak kitap boya v.s. ne olursa olsun tek elden mi toplansın yoksa direk yollayalım mı?Ayrıca www.okuloncesi.org dan da bir kaç gün içinde duyuru yapacağım.Fikirlerinizi bekliyorum.

Tepki Skoru
0
Selçuk bey,arkadaşlarla birlikte yardım için 2 koli hazırladık.Bunları nereye ve nasıl yolluycaz.en yakın zamanda cevap yazarsanız sevinirim.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
asuman' Alıntı:
Selçuk bey,arkadaşlarla birlikte yardım için 2 koli hazırladık.Bunları nereye ve nasıl yolluycaz.en yakın zamanda cevap yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
Ben diyorum ki tek elde toplansın oradan mı gitsin yoksa herkes kendisimi yollasın ?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Bence daha düzenli olması için tek elden gitsin derim ama yinede siz bilirsiniz.

Tepki Skoru
0
tek elde toplanması iyi olur bence.ihtiyacı olanlara eşit bir şekilde dağıtım yapılabilir ve herkesin gönlü alınmış olur.

Tepki Skoru
0
evet olur
tam olarak adres ne zaman belli olur.ona göre hazırlıycam.akşam herkes nette iken ayarlarız

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Evet para toplanırsa direk okulun hesabına gitsin.Malzeme toplanırken ise tek elde olsun bence

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Bana yollayın bende toplansın.Selçuk Aydın BÜLBÜL YURT İÇİ KARGO HENDEK ŞUBESİ  HENDEK/SAKARYA
Not:Yolladıgınızda özel mesaj atarsanız iyi olur yoksa kargo geldiğinden haberim olmaz ve kargo geri döner.Lütfen ödemeli yollamayınız :)

Birde arkadaşlar bende giysiler var.İlköğretim e belki olabilir.Eski yırtık filan değil .Baya bi elbise var .Bunuda bir ilköğretime yollamak isterim.

Tepki Skoru
0
ben elbiselere de talip olabilim.acındırmak istemem ama karda çorapsız montsuz dolaşan öğrencilerimiz var.fazla istekte bulunmuyorumdur umarım

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
esraunal' Alıntı:
ben elbiselere de talip olabilim.acındırmak istemem ama karda çorapsız montsuz dolaşan öğrencilerimiz var.fazla istekte bulunmuyorumdur umarım
Tabiiki siz isteyeceksiniz biz elimizden gelei yapacağız.Lütfen çekinmeyin...

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim.çekinmek değil aslında başka arkadaşlar da yararlansın diye düşünüyorum.hep bana hep bana demek istemiyorum

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
şu an 2 okul basvurdu napalım basvuranları değerlendiriyoruz :)

Tepki Skoru
0
bu kampanya daha çok şey yapabileceğimi gösterdi bana.araştırmak uğraşmak gerekiyormuş.size teşekkür ederim beni yapabileceklerim konusunda cesaretlendirdi bu kampanya

Tepki Skoru
0
burada yapacağımız küçük yardımlar umulmadık bir noktaya gelmeli. Bunun için arkadaşlarımızı bu konuda yönlendirelim.Eminim herkes bu kampanyaya katılacaktır.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
selcukaydin' Alıntı:
Bana yollayın bende toplansın.Selçuk Aydın BÜLBÜL YURT İÇİ KARGO HENDEK ŞUBESİ  HENDEK/SAKARYA
Not:Yolladıgınızda özel mesaj atarsanız iyi olur yoksa kargo geldiğinden haberim olmaz ve kargo geri döner.Lütfen ödemeli yollamayınız :)

Birde arkadaşlar bende giysiler var.İlköğretim e belki olabilir.Eski yırtık filan değil .Baya bi elbise var .Bunuda bir ilköğretime yollamak isterim.
Arkadaşlar 15 hazirana kadar yollamak istediklerinizi bekliyorum

Tepki Skoru
0
Slm ilk önce size çok tşk ediyorum yolunuz açık olsun
Ne zamandır siteye giremedim işlerim çok yoğundu gönderdiğiniz msj da gördüm ve çok sevindim

Okulumuz bir köy okulu ve benim ilk senem ve elimden geldiği kadarıyla düzeltmeler yaptım.Sadece sınıfımda halıların değişmesi gerekli uzun zamandır değiştirilmemiş.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim birde okulum adına sizden rica etsem kütüphanemize kitapve sınıf dolabına ihtiyacımız var bunlari bize temin edebilirseniz bizi çok mutlu edersiniz Allah yolunuzu açık etsin

Boğazköy İlk Öğretim Okulu

İstiklal Mh.Atatürk cd.No:19 Belediye yanı
Arnavutköy G.O.P./İST Tel: 0212 684 10 52

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle