eğitim bilimlerini konu anlatımlı olarak yargıdan çalışıyorum çok güzel ben ce gene kültür genel yetenekte güvender çok güzel arkadaşlar ben ce kolay gelsin ii çlışmalar
merhaba hocam ben bu yıl nobel in dergilerinden çalışıyorum daha düzenli çalışacağıma inanıyorum umarım öyle olur hem iş hem kpss zor oluyor
bu yıl alan bilgisi sınavı olacak mı bilen vamı arkadaşlar
ben genel kültür-yetenekte,eğitim bilimleride yargı aldım ve çok menunum..bu arad data yayıncılığın tarihini bende alıcam çok güzelmiş gerçekten ve ihityaç alıcam arkadaşlar
arkadaşlar ben data yayınlarını sordum dershanedeki tarihçi hocamıza almayın dedi onun yerine ihtiyaç ve güvender iyi dedi.bilmiom artık yaa benim de kafam karıştı
ben şimdi ihtiyaçtan çalışıorum çok güzel bir kaynak tavsiye ederim
arkadaşlar herkese kolay gelsin. ben de kpss ye hazırlanıyorum. teorem, yediiklim, ihtiyaç ve yargı. en çok tercih edilen kaynaklar bunlar. herkese başarılar diliyorum
arkadaslar ben ihtiyaç yayıncılıkla çalıştım anlatım sade ama anlasılır. konunun özünü kafa karıstırmadan veriyor. konu ve hemen arkasından konuyla ilgili sorular var. ayrıca soru bankları ve deneme sınavı kitapları var mutlaka edinin.güvenderin de yetenek kültüründen memnun kaldım.biz kpss stresini atlattık şükürler olsun inş sizde atlatırsınz herkese basarılar. ALLAH kolaylık versin.
arkadaşlar nobelin dışında dergi varmı kpss ye yönelik nobelde çok pahalı hepsini almaya kalksakk zaten harcanan paranın hadi hesabı yok bu sınav için
dergi kullanan varmı aranızdaa
yedi iklim deneme sorularına bakmıştım hazırlanırken sobada yakmak için ideal arkadaşlar.sorular yanlış cevaplar yanlış.soruları kazık ve alakasızdı...
bende bu sene hazırlanıorum güvenderin ve yargının kitabını aldım ikisinde deblca soru var bence soru sözmek daha önemli. konu olarak bazı derslerde güvender bazı derslerde ise yargıdan çalışıyorum.... eğitim bilimderinde ise hocalar kesinlikle yediiklimi tavsiye ediyorlar herkese başarılar......
arkadaşlar bende güvenderi aldım ve çok memnunum fakat bana genel kültürve yetenekte yedi iklim yayınlarınıda önerdiler fakat onu daha alamadım.herkeze başarılar...