Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ben Gaziliyim

Tepki Skoru
0
selam ben gaziliyim.
gazi mef okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf. bu bölümün ilk mezunları olacağız hayırlısıyla. ben de ilk başlarda okul eğitiminin çok iyi olmadığını düşünmüştüm fakat her geçen gün kendimi çok şanslı hissediyorum. özellikle de Esra Ömeroğlu, Adalet Kandır ve Ayşe Turla gibi hocaların öğrencisi olduğum için. ben biliyorum ki bizim dönem öğrencileri özellikle de bizim sınıf hem kpss'de hem de öğretmenlik yaşantıları boyunca parmakla gösterileceklerdir. İDDİALIYIZ...

Tepki Skoru
0
HERKESE MERHABA...BEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2000 YILI MEZUNUYUM...ÜNİVERSİTELİ OLMAK BENCE BÜYÜK BİR ŞANS FAKAT GAZİLİ OLMAK DAHA BÜYÜK BİR ŞANS BENCE...ÖZELLİKLE DE BİZİM ALANIMIZDA...KENDİMİ BU AÇIDAN ŞANSLI GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ ÇALIŞMA HAYATIMDA BUNUN AVANTAJLARINI YAŞADIM...HERŞEYDEN ÖNCE ALANINDA ÇOK İYİ,OKULÖNCESİ EĞİTİMİNİN GELİŞİMİNE YÖN VEREN VE HALA DAHA BUNA YÖNELİK ÖNEMLİ ÇALIŞMALARI YÜRÜTEN BİR ÇOK AKADEMİSYENE SAHİP...SANIYORUM TEKRAR AYNI SÜRECİ YAŞAYACAK OLSAM YİNE GAZİLİ OLMAYI TERCİH EDERDİM...ALANIMIZDA İYİ BİR EĞİTİM ALMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARA DA TAVSİYE EDİYORUM...
MUTLU KALIN...

Tepki Skoru
0
hilalsahin_20' Alıntı:
selam herkese herkes tanır ayşe hocanın araç yapım dersinin ardından inş. bende gazi 4 oldum.gazili olmak ayrıcalık değil insanlar kendilerini yetiştirebildikleri ölçüde ayrıcaliklılardır.ünv. okul öncesi açısından eksiklikleri çok. kütüphanelerde bölümle alakalı kitaplar bulmak çok güç, ünv. akademik açıdan bişeyler yapmamızın önünü açmıyor. hiçbir şekilde bölüme maddi finans ayrılmıyor.yaratıcılık bu koşullarda oldukça zorlaşıyor:))) ünvle bölümle ilgili sorularınızı beklerim sevgiyle kalın
Ben de Gazi Eğitim Fakültesi 2005 mezunuyum.Şimdi kırşehirde öğretmenlik yapıyorum.Ayşe bilirim Ayşe hocanın araç yapımı dersini iyi bilirim az sabahlamadım üç yıl önce...:))

Tepki Skoru
0
Merhaba ben de gazi mef okul oncesi 1. siniftayim.Hem okulda hem de bu sitede yeniyim.Bu siteye bayildim ya. Istedigim bilgileri burada bulabiliyorum. Bunun icin herkese tesekkur ederim.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar.banada yer açın.ben de gaziliyim.3 yıl önce mezun oldum.geçenlerde ziyarete gittim inanılmaz değişmiş kampüs.ancak zihniyetler aynı.

Tepki Skoru
0
slmm ben de gazi 2001 A şubesi mezunuyum :) makbulecim sesini duydum bende burdayım sevgiler...

Tepki Skoru
0
MERHABA ARKADAŞLAR...
BEN DE MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIFTAYIM. :)

Tepki Skoru
0
ben lise2 inşallah üniversitede gazi yi istiyorum hayırlısı artık çocuk gelişimi bölümüyüm staja başladım , staja başalmadan önce niye geldim diyordum fakat şuan çocuklarla olmak ,onlara birşey öğretmek çok hoşuma gidiyor ii günnnleeer

Tepki Skoru
0
mrb bende gazi öğrencisiyim fakat bölümümüz eğitim fakültesinde kapanmak üzere.. :(( bu yıl öğrenci almayacaklarını öğrendim..

Tepki Skoru
0
nasıl?.. eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliğine mi öğrenci almayacaklarmış?.. olur mu ya?. Bizim bölümümüz nasıl kapanır?.. inanmam ya!..olamaz..:(

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de eğitim fakultesi 3.sınıf öğrencisiyim.benimle aynı işkenceleri çekmiş ayşe hocayı seven ya da sevmeyen heerkese selamlar!sonunda bitti 3.sınıf olleyyyyyyyy

Tepki Skoru
0
mesleki eğitimde de okul öncesi açıldığı için eğitim fakültesinde kapanıyormuş... kulaktan dolma diil ben kendim duydum.. hocalar kapanmaması için uğraşıyorlar bakalım..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar, çocuk gelişimi ve öğrtmnliği bölümünden mezun olanlar hem okulöncesinde hem de meslek lisesinde öğretmenlik yapabiliomu ???

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle