Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ben Gaziliyim

Tepki Skoru
0
MERHABA.BEN 2001 GAZİ ÜNİVERSİTESİ M.E.F.ÇOCUK GELİŞİMİ BÖL.
MEZUNUYUM.
TÜRKİYE'NİN EN İYİ OKULLARINDAN BİRİ OLAN GAZİ ÜNV.MEZUNU OLMAKTAN HERZAMAN GURUR DUYDUM.

YOK MU ARANIZDA GAZİ'Lİ?

Tepki Skoru
0
MERHABA.BEN DE 1996 GAZİ ÜN.M.E.F. MEZUNUYUM

Tepki Skoru
0
selam.bende gaziliyim.2002 mezunuyum.gazili olmak ayrıcalıktır.

Tepki Skoru
0
ben de gaziliyim,hala okuyorum..kastamonu eğitim fakültesindeyim ben:)

Tepki Skoru
0
ben de gazi üniversitesi kastamonu eğitim fakültesi 3. sınıfta okuyorum.Gazili olmak her yönüyle ayrıcalıktır.En iyisi gazi!!!

Tepki Skoru
0
selam herkese herkes tanır ayşe hocanın araç yapım dersinin ardından inş. bende gazi 4 oldum.gazili olmak ayrıcalık değil insanlar kendilerini yetiştirebildikleri ölçüde ayrıcaliklılardır.ünv. okul öncesi açısından eksiklikleri çok. kütüphanelerde bölümle alakalı kitaplar bulmak çok güç, ünv. akademik açıdan bişeyler yapmamızın önünü açmıyor. hiçbir şekilde bölüme maddi finans ayrılmıyor.yaratıcılık bu koşullarda oldukça zorlaşıyor:))) ünvle bölümle ilgili sorularınızı beklerim sevgiyle kalın

Tepki Skoru
0
slm 1990 mezunuyum.şu an antakyada çalışıyorum.gazili olmak ayrıcalıktır.

Tepki Skoru
0
slm bende gazi mevzunuyum 1995 ama beden eğitimi mevzunuyum.küçük sınıflarada derse girdiğim için bu siteden çok faydalanıyorum by

Tepki Skoru
0
meraba ben elif bende gazide meslekı egıtım fakultesınde okul öncesi öğretmenlıgı okumaktayım

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar bende gaziliyim.2003 mezunuyum.Ankarayı okul yıllarımı çok özlüyorum.Öğrenciyken herşey güllük gülüstanlıktıda şimdi sistemin bu anlamsız oyunlarına kaptırınca kendimizi insan aramadan edemiyor o günlerini.Bu sene Tüm KPSS.ye giren arkadaşlara ayrıca başarılar diliyorum.Herkezin Allah yardımcısı olsun.

Tepki Skoru
0
MERHABA BENDE 2003 GÜMEF MEZUNUYUM GAZİLİ OLMAK AYRICALIKMIŞ MEZUN OLDUKTAN SONRA ANLADIM

Tepki Skoru
0
slm bende gümef deyim okul öncesi ögretmenliği 3. sınıfımmm

Tepki Skoru
0
selam ben gazi üniversitesi M.E.F. 2004 mezunuyum. 2 yıldır nevşehir avanosta görev yapıyorum.

Tepki Skoru
0
bende gazili olmak istiyorum bu sene olmadı ama inş seneye olur. ve bende gaziliyim demk istiyorum artık

Tepki Skoru
0
hilalsahin_20' Alıntı:
selam herkese herkes tanır ayşe hocanın araç yapım dersinin ardından inş. bende gazi 4 oldum.gazili olmak ayrıcalık değil insanlar kendilerini yetiştirebildikleri ölçüde ayrıcaliklılardır.ünv. okul öncesi açısından eksiklikleri çok. kütüphanelerde bölümle alakalı kitaplar bulmak çok güç, ünv. akademik açıdan bişeyler yapmamızın önünü açmıyor. hiçbir şekilde bölüme maddi finans ayrılmıyor.yaratıcılık bu koşullarda oldukça zorlaşıyor:))) ünvle bölümle ilgili sorularınızı beklerim  sevgiyle kalın
bende gazi gazi eğitimliyim
sınıf arkidişime katılıyorum... ama mezun olunca ayrıcalığı tadarmıyız bilemem...

Tepki Skoru
0
aramıza hos geldın kaçıncı sınıfsın canım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00