bende eğitim fakültesi 3.sınıfım.eğitim anlamında iyi olduğu kabul de çok yoruyorlar arkadaşlar.mesleki eğitimdeki okul öncesiyle aynı değiliz.mezun olunca onlarda öğetmen bizde öğretmen olucaz.ama şuanda onlar daha rahat,bizse sürünüyoruz
smurf06' Alıntı:bende eğitim fakültesi 3.sınıfım.eğitim anlamında iyi olduğu kabul de çok yoruyorlar arkadaşlar.mesleki eğitimdeki okul öncesiyle aynı değiliz.mezun olunca onlarda öğetmen bizde öğretmen olucaz.ama şuanda onlar daha rahat,bizse sürünüyoruz
renk kavramıyla ilgili deney yaptırabilirsin gıda boyalarıyla vs .ile..özellikle ara renkleri öğretirken çok yardımcı oluyor bu tarz deneyler ya da çeşitli renklerdeki balonları gruplama oyunu oynatabilirsin..vs. tekerlemelerle olabilir oyun gibi ( yukarıdan başlıyorum..kim çıkacaksa o çıksın sararıp solacaksın..sen benim olacaksın üzerinde kırmızı,sarı mavi , vs.rengi bulacaksın..gibi..) aklıma gelen bi kaç örnek..yardımcı olduysam sevinirimyağmur' Alıntı:unforgiven selam ya ben renk kavarmıyla ilgili ne yaptırabilirim.yardımcı olursan çok sewinirim