Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ben Gaziliyim

Tepki Skoru
0
bende eğitim fakültesi 3.sınıfım.eğitim anlamında iyi olduğu kabul de çok yoruyorlar arkadaşlar.mesleki eğitimdeki okul öncesiyle aynı değiliz.mezun olunca onlarda öğetmen bizde öğretmen olucaz.ama şuanda onlar daha rahat,bizse sürünüyoruz:(

Tepki Skoru
0
smurf06' Alıntı:
bende eğitim fakültesi 3.sınıfım.eğitim anlamında iyi olduğu kabul de çok yoruyorlar arkadaşlar.mesleki eğitimdeki okul öncesiyle aynı değiliz.mezun olunca onlarda öğetmen bizde öğretmen olucaz.ama şuanda onlar daha rahat,bizse sürünüyoruz:(

Merhaba smurf ben mesleki eğitim 2.sınıftayım aslında etkinlikleri yapma ve ödevler açısından daha şimdiden bizde çok yoruluyoruz,etkinlik üretmede çok zorlanıyoruz,ne gibi farkılıklar var mesela mesleki eğitim ve eğitim fakültesi arasında ?Neyi kastettiğini pek anlayamadım:36_1_21:

Tepki Skoru
0
merhaba pelin
bizim arkadaşlarımızdan birçoğu mesleki eğitim okul öncesinde okuyanlarla aynı yerde yaşıyorlar.ve onlardan biliyoruz.sizinde ödevleriniz olacak tabi ama bizim kadar değil.sonuçta eğitimde okumak benim için bir ayrıcalık.bu benim fikrim tabi.şöyle düşün aynı dersler var gibi,ama siz 6 dersin 3ünde ödev hazırlarken biz 6sındada ödev hazırlıyoruz.ve çok fazla araç yapımımız var.bir gün gelirsen eğitime dersleri nasıl işlediğimizi görürsün.

Tepki Skoru
0
2005 gazi eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği ana bilim dalı mezunuyum:)

Tepki Skoru
0
Herkese merhabalar bende GÜMEF 2004 mezunuyum. Alanımda her zaman üniversitemle gurur duydum. Ancak hangi üniversite olursa olsun ufkunu ne kadar genişletebilirse bir insan o kadar kaliteli bir öğretmen olabilir. Hoşçakalın...

Tepki Skoru
0
MERHABA BEN DE GAZİLİYİM... KASTAMONU EĞİTİM FAKÜLTASİ 3.SINIF ÖĞRENCİSİYİM.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlarlar bende meslek lisesinde okuyorum daha.bende gelmek istiyorum gaziye..çok şanslısınız.hepiniz ayrıcalıklısınız bence sewgiler

Tepki Skoru
0
:) bende gaziliyim ancak henüz 3. sınıftayım mesleki eğitim fakültesi çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği...kesinlikle gazili olmaktan gurur duyuyorum ..

Tepki Skoru
0
unforgiven selam ya ben renk kavarmıyla ilgili ne yaptırabilirim.yardımcı olursan çok sewinirim

Tepki Skoru
0
yağmur' Alıntı:
unforgiven selam ya ben renk kavarmıyla ilgili ne yaptırabilirim.yardımcı olursan çok sewinirim
renk kavramıyla ilgili deney yaptırabilirsin ;) gıda boyalarıyla vs .ile..özellikle ara renkleri öğretirken çok yardımcı oluyor bu tarz deneyler ya da çeşitli renklerdeki balonları gruplama oyunu oynatabilirsin..vs. tekerlemelerle olabilir oyun gibi ( yukarıdan başlıyorum..kim çıkacaksa o çıksın sararıp solacaksın..sen benim olacaksın üzerinde kırmızı,sarı mavi , vs.rengi bulacaksın..gibi..) aklıma gelen bi kaç örnek..yardımcı olduysam sevinirim :)

Tepki Skoru
0
1999 gazi ankara mezunuyum hatice duman çocuk gelişimi öğretmeniyim herkese selamlarrrrrr

Tepki Skoru
0
mrb bende gazi m.e.f 3.sınıf öğrencisiyim, yeni üyeyim daha alışamadım ama gördüğüm kadarıyla çok faydalı bi yer burası

Tepki Skoru
0
Selam bende gaziliyim 1999 da mezun olmam gerekirdi ama sağolsun esra hocanın seçmeli dersinden bir dönem uzatmıştım,Gazili olmak ayrıcalık değil bence öğretmen olmak ayrıcalıktır tabi eğer öğretmen olduğumuzun farkındaysak şimdi iş ortamımda görüyorum ki çoğu insan misyonunun farkında bile değil.

Tepki Skoru
0
selam bende 2001 mezunuyum. B sınıfındaydım. senin şube hangisiydi.

Tepki Skoru
0
selam gazinin ayrıcalıklı arkadaşları
bende GÜMEF 94 mezunuyum...

Tepki Skoru
1
h bayraktar, şu an nerede çalışıyorsunuz? ben İstanbuldayım. ben de a şubesinden.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle