Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ben Gaziliyim

Tepki Skoru
0
merhaba ben 2006 gazi eğitim fak. mezunuyum.ayşe hocanın araç yapımı dersini bende üç yıl önce atlattım..bazı dersleri alırken bazen çok sıkılırız ve anlamsız buluruz ama o dersin çok faydsı olduğunu meslek hayatında daha iyi anlıyoruz ..sevgilerle.

Tepki Skoru
0
merabalar,2002 gazi gümef mezunuyum.gazili olmak ayrıcalıktır, ve ben bu ayrıcalığı hep yaşadım.

Tepki Skoru
1
hiç 2000(milenyum)mezunu yok ilginç geldi.gazi her zaman verdiği eğitimde,yaptığı araştırmalarda(bazılarında bizim çalışmalarımız kobay olsa da)en önemlisi benim gönlümde oldukça üst sıralarda yer almıştır alacaktır.o kadar kıymetli hocalardan (ayşe aksoy da dahil) eğitim almak güzeldi.sıkı bir Ayşe turla,Neslihan avcı hayranıyımdır bu arada...hoşgeldiniz GÜMEF'in yeşili bitmeyen,sohbetine doyulmayan kampüsüne...burayı görünce gözümde canlandı,küçük ama güzel bahçemiz

Tepki Skoru
0
merhaba bende 2004 gümef mezunuyum.2004 mezunlarından kimse yok galiba fadime demir

Tepki Skoru
0
:36_15_4:merhaba bende 2004 gümef mezunuyum.2004 mezunlarından kimse yok galiba fadime demir

Tepki Skoru
0
selam bende gazi eğitim 2004 mezunuyum tüm gazililere ve ayşe hocaya selamlar

Tepki Skoru
0
evet gazi alanımızda eğitim aldığımız en iyi okulların başında.bende 2003 mesleki eğitimm çoc.gelişimi mezunuyum.dün okulumda alan değişimiyle ilgili bir yazı aldım ve çok morelim bozuldu.anasınıfında çalıştığım için bundan sonra okul öncesi öğretmeni olacakmışm.yani benim okuduğum çoc.gelişimi boşuna oluyor .ne büyük bir haksızlık değilmi.

Tepki Skoru
0
bende gazi üniversitesi mesleki eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum.1989 mezunuyum arkadaşlarımı arıyorum.bulmayı umut ediyorum.teşekkürler.

Tepki Skoru
0
merhaba ben bu sene öss ye girdim gazi üniversitesi çocuk gelişimi öğretmenliği düşünüyorum ama atamalar falan nasıl anasınıfı öğretmeni de olunabiliniyor mu açıkta kalanlar var diyorlar yardımcı olursan çok sevinirim ayrıca kalacak yer sorunu var mı hayırlı günler

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende bu sene mezun oldum gazi çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliğinden. ayşe turla hocamız çok değerli:))) gazili olmaktan gurur duyuyorum ancak bölümle ilgili değişiklikler hepimizi çok üzdü...

Tepki Skoru
0
selam arkadaslar bende katılıyorm arkadasımıza eğitim açısından iyi olması her şey değildir, kişisel motivasyonu arttırmakta önemlidir; ama gazinin fiziki olanakları çok iyi olmadığı için motivasyonumuz üst seviyede olmadığı için iyi işler çıkarmamız pekte olanaklı olmuyo

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle