Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ben Gaziliyim

Tepki Skoru
0
merhabalar bende mesleki eğitim fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim sanırım burada bilgilerine başvuracağım çok kişi olcak Gazi Üniversitesi mezunlarından.şimdiden teşekkürler :)

Tepki Skoru
0
herkese selamlar bende gaziliyim.mesleki eğitim fakültesi 2. sınıf okul öncesi öğretmenliği öğrencisiyim.

Tepki Skoru
0
SELAM BENDE GAZİ ÜNİ. MEF ÇOCUK GELİŞİMİ 2003 MEZUNUYUM. ARKADAŞLAR BİR AYRICALIKLIYIZ. AMA MEB HALA BUNU ANLAYAMADI. BİZİ ANASINIFLARINA O.Ö.E. MEZUNLARINI KIZ MESLEK LİSELERİNE ATIYORLAR. UMARIM BU DURUM BİR DÜZENE GİRER. HERKESE BU YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Tepki Skoru
0
merabalarr bende su anda gazide okuyorum eğitim fakultesinde 3.sınıftayım

Tepki Skoru
0
slm bende gazi ünv.kastamonu eğitim fak.bencede gazili olmak bi ayrıcalık:)

Tepki Skoru
0
merhaba ben 1991 MEF çocuk gelişimi mezunuyum benim dönemimde okul 2 yıllıktı şu anda lisans tamalıyorum gazili olmak bir ayrıcalıtır.herkese selamlar.

Tepki Skoru
0
benimde idealimde ya gazi yada selçuk ünv var inş ikisinden birisi olur :)

Tepki Skoru
0
bende gaziliyim kastamonu eğitim fakültesinden 3.sınıfımm.ve gurur duyuyorum.gerçekten GAZİLİ OLMAK Bİ AYRICALIK:))

Tepki Skoru
0
ben gazi eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği 2005 mezunuyum:36_7_8:

Tepki Skoru
0
:36_3_3:mrb ben de 2001 mef çocuk gelisimiveokul öncesi eğitim öğretmenliği mezunuyum.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende 2001 gazi mezunuyum tokatta çalışıyorum

Tepki Skoru
0
merhaba bende gaziliyim.2002 gazi den mezun olup gorev yapmaya baslayinca anliyorsunuz okulunuzun size verdiklerini

Tepki Skoru
0
ben gazi eğitim fakültesi 2005 mezunuyum eğitim fakültesinde hala okumakta olan arkadaşlar hocalarımız nasıl? ayşe hocayı özledim

Tepki Skoru
0
BENDE GAZİ EĞİTİM 2005 MEZUNUYUM ÇOK ÖZLEDİM OKUYANLAR KIYMETİNİ BİLSİN

Tepki Skoru
0
selam bende gazi'denim ama yaygın eğitimden 97 mezunuyum.umarım vardır bizim oradan olan.herkese sevgileeeer...

ela

Tepki Skoru
0
Neden gazili olmak ayrıcalık olsun ki bende SELÇUKLULUYUM öyle şeymi olur birde bişeye takıldım nedemek en iyi öğretmen gaziden mi çıkar .Arkadaşlar bişeyler söylerken diğer insanları düşünerek yazalım.Nasıl en iyi ögretmen olacaksınız ayrımcılık mı ögreteceksiniz öğrencilerinize ççoookkk saaaçma geldi bana ...

su2

Tepki Skoru
0
Bende Gazi Yaygın eğitim 2001 mezunuyum.İyi öğretmen yanlız Gaziden çıkar ifadesi yanlış bence.Sadece Bizim okulun sembolü logosu Gazili olmak Ayrıcalıktırçoğu arkadaş da bunu dile getirmek istemiş zaten...Yoksa kişi kendini geliştirmeden çalışdan sevmeden nerden mezun olursa olsun başarılı olamaz.Her Üniversiteden işini çok iyi yapan yada iyi yapmak istemeyen arkadaşlar olamaz mı olur.Aynı sınıflarda olmamıza rağmen sınıf arkadaşlarımız arasında farklılıklar vardı tabi ...BENCE o yüzden kişinin kendini geliştirmesi meslekteki deneyimleri değerlendirmesi Üniversite kadar önemli...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle