Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ben Gaziliyim

Tepki Skoru
0
Merhaba.Ben de G.Ü.M.E.F. Ankara'dan 1986 yılında mezun oldum. Gazili olmak ayrıcalıktır.Ama mezun olduğunuzdan itibaren kendinizi yenilemeye, geliştirmeye çalışmak kaydıyla.Sevgiler

Tepki Skoru
0
Merhaba, ben Gazi 2005 mezunuyum ayrıca şuan aynı üni de Yüksek Lisans yapmaktayım. Bu siteye ilk girişim, bir arkadaşın tavsiyesi üzerine. Neyse sağlıcakla ve dostca kalın...

Tepki Skoru
0
MERHABA.BEN DE 1991 GAZİ ÜN.M.E.F. MEZUNUYUM

Tepki Skoru
0
merhaba bende 2005 gazi eğitim fakültesi okul öncesi öğrt i mezunuyum. öğretmenlik açısından kaliteli bir eğitim aldığıma, ancak bundan daha iyisininde olabilecğine inanıyorum. eğitim fakültesindeki okul öncesi öğretmenliği bölümüne üniversitenin çok destek vermediğine inanıyorum. bölümdeki birkaç öğretmenin verdiği mücadeleyle bölüm ayakta duramaya çalışıyor. eğitim fakültesi okul öncesi öğrt. de okuyan arkadaşlar bölümünüze sahip çıkın. inanın mezun olduktan sonra çoğu şeyi yapmadığınız için pişman olabilirsiniz. dışarıdaki insanlar aman hiçbir şey olamasak okul öncesi öğretmeni oluruz diyor. lütfen bölümümüze sahip çıkıp olur olmadık herkesin bu bölüme gelmesine meydan vermeyelim. okul öncesi öğretmenliği sabır, sadakat, özveri, sevgi, en önemlisi işine saygı ister. çocukları sevmeyen sırf boşta kalmamak için bu bölüme gelmesin en olur. sonra yaptığınız yanlış seçim çocukların eğitimine ve geleceğine maloluyor.

Tepki Skoru
0
smurf06' Alıntı:
bende eğitim fakültesi 3.sınıfım.eğitim anlamında iyi olduğu kabul de çok yoruyorlar arkadaşlar.mesleki eğitimdeki okul öncesiyle aynı değiliz.mezun olunca onlarda öğetmen bizde öğretmen olucaz.ama şuanda onlar daha rahat,bizse sürünüyoruz:(

:36_1_6: ne tesadüf bizde sizin daha rahat olduğunuzu bizim süründüğümüzü düşünüyoruz.

Tepki Skoru
0
:36_7_8:selam arkadaşlar bende 2004 gümef mezunuyum.:36_1_19:

Tepki Skoru
0
bende gaziliyim.M.E.F okulöncesi öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim

Tepki Skoru
0
merhaba.ben de gazi mesleki eğitim fakültesi 1995 mezunuyum.GÜMEF in ayrıcalığı okul öncesi alanında ilk açılan yüksek öğretim kurumu olmasından kaynaklanıyor sanırım.ama unutmayalım önemli olan işimize verdiğimiz önem ve işimizde kendimizi ne kadar geliştirdiğimiz.

Tepki Skoru
0
sizin kaç saat uyuduğunuzu merak ediyorum.biz günlük 4-5saat uyursak kendimizi şanslı hissediyoruz.biz sadece araç yapmıyoruz,bilimsel çalışmalarda yapıyoruz.eğitim fakültesinde verilen eğitimin daha iyi ve ağır olduğunu herkes bilir....

Tepki Skoru
0
Selam arkadaşlar.1994 ylında M.Y.E.F Çocuk Gelişimi mezunuyum.Türklük şuuru ile hareket eden öğrencilerine sevgi ile yaklaşan (bugün ülkem için ne yaptım?)sorusunu kendine soran Atalarına layık olmaya çalışan sizleri çok seviyorum.Bu vatanın hepimize ihtiyacı var.Bize emanet edilen çocuklarımızı, Atalarına layık ,kişilikli,hakkını savunan,özgüvenini kazanmış vatansever nesiller yetiştiren tüm eğitim sevdalılarını ve gazilileri selamlıyorum.(Z.İKLİMA.(YILDIZ)SUİÇMEZ

Tepki Skoru
0
selam bende gazi eğitim fakültesi 2002 mezunuyum varmı bizden mezun olan arkadaşlar ben eylem hadi çılgınlar varsanız tekrar haberleşmek güzel olur

Tepki Skoru
0
selam..gazi eğitim fakültesi 2002 mezunuyum ben de.. eylem umarım diğerlerine de ulaşırız..

Tepki Skoru
0
2002 gazi eğitim . okulumdaki bütün hocalara saygılar ve teşekkürler. bizi böyle yetişdirdiğiniz için. tüm arkadaşlara selamlar.Ankarayı çok özledim yahu. okulda çimenlerin üstünde olsaydık ya ne olrdu sanki.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle