Umutlar tükendimi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Arkadaşlar hepimiz hazırcıyız üstelik kafamızda çalışmıyor ayrıca da ileriyide göremiycek kadar gerizekalıyız bize her ne söyleniyorsa yapılıyorsa da hakkediyoruz niyemi çok basit hep birileri bir şey yapsın mahkeme açsın olmaz arkadaşım bizde birlik beraberlik yok site yönetimi seminer peşinde gezip tozsunlar şiir kitabı çıkarsınlar vs umurlarında bile deyil ne yol gösterirler ne öncülük ederler biz ücretliye karşı çıkarız kendimiz yaparız ama bunlar daha iyi günlerimiz bir kaç sene sonra 90 alsak bizi almıyacaklar ben bakan olsam bende almam ücretli daha ucuz olur biz malız ya hem bir sürüde leş kargası var geri zekalı aptallar ordusu hemen üşüştüler bilemiyorum arkadaşlar yokmu hiç cesareti olan meslegine ekmegine sahip çıkan özelden mesaj bekliyorum gidelim 3,5 kişi açalım davamızı öyle boş boş konuşmakla olmuyor

nereye baktıysam sadece yorum yazılıyor mail atılıyor daha çok ss çıkmalı dava açmak en mantıklısı mesleğimiz ayaklar altında ama nasıl dava açılacak egitim sen acmalı bence

şimdi de topu bakanlar kuruluna atıyor ya son söz kendisini ve başbakanın değilmi ??

arkadaşlar buda bir taktik şimdi sözünü yememek adına hani asla almıycam diyodu ya birilerinin üstüne atıcakki ben tek atama taraftarıydım ama işte talepler maduriyet falan filan alt yapı hazırlıyo kızlar ben size söyliyem

Arkadaşlar inş olumlu gelişmeler olurda hepimiz atanırız.devlete karşı sarsılan güvenimiz yerine gelir.yüzlerimiz gülsün artık.severek isteyerek bölümümüzü okuduk evde oturtmasınlar artık bizi.çocuklarımıza kavuşalımmm

2000 lik alımı bu şekilde unutturdu nimet hanım bu atamayıda unutturacak bir açıklama yapar sonrada beklerken aylardan temmuz olur bizde paşa paşa tekrar kpss çilesini çekeriz, ama az kaldı haziranda öğretmenlerden iktidara karne var...:emot98:

arkadaşlar buda bir taktik şimdi sözünü yememek adına hani asla almıycam diyodu ya birilerinin üstüne atıcakki ben tek atama taraftarıydım ama işte talepler maduriyet falan filan alt yapı hazırlıyo kızlar ben size söyliyem
neden öyle düşünüyorsun hocam tek atama taraftarıyım diyosun ama bu yıl çok farklıydı ben ilk sınavdaki puanla atanırken şimdi evde işsiz olarak oturuyorum bu mağduriyet nasıl giderilecekti tek atama olsaydı enazından sistemi bi oturtsunlar ondan sonra tekmi çiftmi yapcak atamayı ozaman yapsın...

2000 lik alımı bu şekilde unutturdu nimet hanım bu atamayıda unutturacak bir açıklama yapar sonrada beklerken aylardan temmuz olur bizde paşa paşa tekrar kpss çilesini çekeriz, ama az kaldı haziranda öğretmenlerden iktidara karne var...:emot98:
atanmayan öğretmen kadar atanan öğretmende var şuan çalışıp ta akp taraftarıyım diyen yine eşitlik olacak sanmam ben hükümetin değişeceğini...

benim atamadan çok merak ettiğim bir sorum var dersaneye gidiyoruz harıl harıl ders çalışıyoruz asıl ben sınav sistemine güvenemiyorum eğitim bilimleri yine 0.3lemi çarpılcak asıl sorun bu bence......

atanmayan öğretmen kadar atanan öğretmende var şuan çalışıp ta akp taraftarıyım diyen yine eşitlik olacak sanmam ben hükümetin değişeceğini...

iktidar değişir yada değişmez! ben mağduriyetimden doğan tepkiyi gösteririm arkadaşlar!!! bu dünya sultan süleymana bile kalmamış iktidar dediğin nedir? herkes birgün ektiğini biçer herşeyin hesabi verilir hak yemek yedirmek kimsenin yanına kalmaz...

iktidar değişir yada değişmez! ben mağduriyetimden doğan tepkiyi gösteririm arkadaşlar!!! bu dünya sultan süleymana bile kalmamış iktidar dediğin nedir? herkes birgün ektiğini biçer herşeyin hesabi verilir hak yemek yedirmek kimsenin yanına kalmaz...
bende sizin gibi mağdurum ama söylediklrimden akpli olduğum anlamını çıkarmayın ben taraf tutmuyorum demek istiyorumki hani akp oy kaybederim aman atama yapayım demez bunu anlatmaya çalışıyorum...

Benimde kpssye olan güvenim kalmadı.gçen sene dersanelere para döktüm.ama bu sene güvenim olmadığı için dersaneye gitmiycem ve evde çalışıcam.devletede güvenimiz kalmadıysa zaten herşey boş demektir.

Yeliz ercan öğretmenin dediği gibi benimde atanmaya puanım yeterken şimdi evde oturmak zor geliyor.bunun hesabını kim verecek.suçlular atandı rahatlar bizler ise mağduruz

Yeliz ercan öğretmenin dediği gibi benimde atanmaya puanım yeterken şimdi evde oturmak zor geliyor.bunun hesabını kim verecek.suçlular atandı rahatlar bizler ise mağduruz

sendika başkanı talep etmişte bakan ne cevap vermiş bunlara......hepsi yalan ve kandırmaca.....
neden mi?
10 ekim 2010-öğretmenlere müjde...nimet çubukçu açıkladı.aralarında bakanlık personellerinin de bulunduğu,öğretmenlerin aylık,ek ders ve diğer özlük hakları ile ilgili dengeli bir iyileştirme için çalışmalar sürüyor...
ne oldu?...palavra çıktı
21 mayıs 2010-öğretmenlere müjde...öğretmenlere 100TL zam geliyor.MEB kurum idare toplantısında öğretmenlerin ek derslerinin vergiden muaf tutulması çalışmasını başlattı.
ne oldu?palavra çıktı.
4 kasım 2010-öğretmenlere müjdee..öğretmenler 1 maaş ikramiye alacak
ne oldu?palavra çıktı.
21 kasım 2010-öğretmenlere müjdee..ek dersler 12 tl oluyor...
ne oldu? ...palavra çıktı.
24 haziran 2009..sözleşmeliler kadroya geçiyor.nimet çubukçu:maliye nezdinde çalışmalarımız sürüyor.çalışma tamamlandığında bunu kamuoyu ile paylaşcağız.
ne oldu?palavra çıktı..

öğretmen ve yöneticilere müjde...ek dersler arttırlıyor.meb maliyeye taslak sundu.yöneticilerin ek dersleri arttırılıyor.
ne oldu?palavra çıktı.
takdirlerinize sunarım

işte benimde demek istediğim buydu oy kaybetmemek için atama olmaz verilen sözler tutulmadı...

yani adamlar oy kaybetmemek için öncelikle yukardaki sözleri yerine getirebilirlerdi...

benim atamadan çok merak ettiğim bir sorum var dersaneye gidiyoruz harıl harıl ders çalışıyoruz asıl ben sınav sistemine güvenemiyorum eğitim bilimleri yine 0.3lemi çarpılcak asıl sorun bu bence......

yeliz ercan hocam bende dersaneye başlıcam biliyorum geç kaldım ama durummumdan dolayı gidemedim.Şuanda hangi konuları görüyorsunuz yazarsanız çok memnun olurum..

yeliz ercan hocam bende dersaneye başlıcam biliyorum geç kaldım ama durummumdan dolayı gidemedim.Şuanda hangi konuları görüyorsunuz yazarsanız çok memnun olurum..
hocam ben hızlandırmaya gidiyorum sadece eğitim bilimleri dersi alıyorum çünkü bende geç kaldım yerime öğretmen gelince okulu bıraktım dersaneye başladım evde boş boş vakit geçmiyodu.şuanda ölçme ve rehberlik ,gelişim.program geliştirme görüyoruz zaten bihafta oldu başlayalı onlar bittikten sonra öğrenme ve yöntem tekniğe geçcez..daha yeniyiz konularda...merak etme biranda önce başlayın sizde...

hocam ben hızlandırmaya gidiyorum sadece eğitim bilimleri dersi alıyorum çünkü bende geç kaldım yerime öğretmen gelince okulu bıraktım dersaneye başladım evde boş boş vakit geçmiyodu.şuanda ölçme ve rehberlik ,gelişim.program geliştirme görüyoruz zaten bihafta oldu başlayalı onlar bittikten sonra öğrenme ve yöntem tekniğe geçcez..daha yeniyiz konularda...merak etme biranda önce başlayın sizde...

teşekkür ederim hocam peki mahsuru yoksa neden sadece eğitim bilimlerine gidiyorsunuz tarih coğrafyanız iyi olduğu için mi matematiği sormuyorum çünkü o bendede yok maalesef :((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri