Umutlar tükendimi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
zaten bende hızlandırılmışa gidicem mecbur 19 şubatta başlamışlar..

teşekkür ederim hocam peki mahsuru yoksa neden sadece eğitim bilimlerine gidiyorsunuz tarih coğrafyanız iyi olduğu için mi matematiği sormuyorum çünkü o bendede yok maalesef :((
yok hocam okadar iyi sayılmaz tarih coğrafya yıllarca değişmeyen konular okuyup anlamak yeterli onları ama eğitim öyle değil heryıl yeni kuram yeni kelime çıkıyor onun için,bilmiyorum yinede bu şahsi fikrim..evet matematik bende de yok zaten...

yok hocam okadar iyi sayılmaz tarih coğrafya yıllarca değişmeyen konular okuyup anlamak yeterli onları ama eğitim öyle değil heryıl yeni kuram yeni kelime çıkıyor onun için,bilmiyorum yinede bu şahsi fikrim..evet matematik bende de yok zaten...

teşekkür ederim hocam....

günaydın arkadaşlar bir gelişme yokmu ??

Gerçekten bu kadar açık varda bizi neden evde oturtuyorlar yaık değilmi.hem bize hem çocuklara.hepimiz çalışmaya bu kadar istekliyken ....

site yöneticilerinin ilgisizliği yüzünde girmiyorum zaten buraya ....................

neden öyle düşünüyorsun hocam tek atama taraftarıyım diyosun ama bu yıl çok farklıydı ben ilk sınavdaki puanla atanırken şimdi evde işsiz olarak oturuyorum bu mağduriyet nasıl giderilecekti tek atama olsaydı enazından sistemi bi oturtsunlar ondan sonra tekmi çiftmi yapcak atamayı ozaman yapsın...

hocam beni yanlış anlamışsınız ben tek atama taraftarı değilim tabiki aslada olmam gönlüm hepimizin atanmasından yana ben onu nimet hanım öyle söyler dedim siz beni yanlış anlamışsınız

hocam beni yanlış anlamışsınız ben tek atama taraftarı değilim tabiki aslada olmam gönlüm hepimizin atanmasından yana ben onu nimet hanım öyle söyler dedim siz beni yanlış anlamışsınız
yanlış anladım ozaman özür dilerim...

arkadaşlar dün habere türkte hüseyin çelik konuşmuş meb persole açıklamanın birazını koymuşlar izleyin benim anladığım galiba sözleşmeliler kadrolu olacak onun yerine sözleşmeli alıncak izleyin bi.

yarın ayın 14 ü ben yeni gelişmeler ve güzel haberler bekliyorum arkadaşlar :))

yarın ayın 14 ü ben yeni gelişmeler ve güzel haberler bekliyorum arkadaşlar :))

keşke dediğiniz gibi olsa yeliz hocam ama olurda ..kadrolu alım olursa sözleşmeliler kadroya geçer biz yine öyle bakar kalırız :/ ah ah keşke 30bin kadrolu alım yapılsa bizede 2bin bile verilse puanlar 45i görür gibime geliyor. ya da sözleşmeli yapsalar biz atanamayanlar atansak en azından... içimden bir ses de sanki bizi oyaladıklarını söylüyor en basit örneği 2000... 2000 de uçtu gitti sınav kapıya dayandı :emot60:

arkadaşlar azönce arkadaşım aradı mayısta atama yapılacağını sölemiş nimet çubukçu kesin dedi bana inanamadım yaa.....

arkadaşlar bende ihtiyaç yayınlarının modüler seti var isteyene verebilirim sadece 2kitabı üzerinden çizdim diğerleri tertemiz duruyor hiç kullanılmamış isteyneler özelden mesaj atabilir bana..

yeliz ercan arkadaşım nereden duymuş arkadaşınız bakabileceğimiz bir yer var mı ?
İnşallahh doğrudur pek sanmıyorum ama:((

yeliz hocam bi yerlerde yazıyorsa bizde bakalım, heyecanlandık şimdi

arkadaşlar azönce arkadaşım aradı mayısta atama yapılacağını sölemiş nimet çubukçu kesin dedi bana inanamadım yaa.....

yeliz hocam söylediğinizin dogruluguna nasıl inanabiliriz ki mayısda atama olacak olsa yani her şey bu kadar kesin olsa şu an memurlar net çoşkudan yıkılırdı :) inş yaparlar bizim işimize yarayacak bi atama beni çok heyecanlandırdın kitaplarını bile dagıtıyorsun :emot67: ama kesin olsa bunu senin arkadaşından değilde personel mebden öğrenirdik ... inş açıkta kalmayıp gönlümüze göre bir yerlere atanmaya yetecek kadar kadro alırız.. :)

bende heyecanlandım arkadaşlar lütfen birileri bişey söylesin 30bin kesinmi ben arkadaşlardan 30bin memur alıncakmış bunun 10bini öğretmenmiş diye duydum

inşallah alım olurda atanmayan kalmaz umutlarımız yeşerir.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri