zaten bende hızlandırılmışa gidicem mecbur 19 şubatta başlamışlar..
yok hocam okadar iyi sayılmaz tarih coğrafya yıllarca değişmeyen konular okuyup anlamak yeterli onları ama eğitim öyle değil heryıl yeni kuram yeni kelime çıkıyor onun için,bilmiyorum yinede bu şahsi fikrim..evet matematik bende de yok zaten...teşekkür ederim hocam peki mahsuru yoksa neden sadece eğitim bilimlerine gidiyorsunuz tarih coğrafyanız iyi olduğu için mi matematiği sormuyorum çünkü o bendede yok maalesef(
yok hocam okadar iyi sayılmaz tarih coğrafya yıllarca değişmeyen konular okuyup anlamak yeterli onları ama eğitim öyle değil heryıl yeni kuram yeni kelime çıkıyor onun için,bilmiyorum yinede bu şahsi fikrim..evet matematik bende de yok zaten...
rica ederimteşekkür ederim hocam....
neden öyle düşünüyorsun hocam tek atama taraftarıyım diyosun ama bu yıl çok farklıydı ben ilk sınavdaki puanla atanırken şimdi evde işsiz olarak oturuyorum bu mağduriyet nasıl giderilecekti tek atama olsaydı enazından sistemi bi oturtsunlar ondan sonra tekmi çiftmi yapcak atamayı ozaman yapsın...
yanlış anladım ozaman özür dilerim...hocam beni yanlış anlamışsınız ben tek atama taraftarı değilim tabiki aslada olmam gönlüm hepimizin atanmasından yana ben onu nimet hanım öyle söyler dedim siz beni yanlış anlamışsınız
yarın ayın 14 ü ben yeni gelişmeler ve güzel haberler bekliyorum arkadaşlar)
arkadaşlar azönce arkadaşım aradı mayısta atama yapılacağını sölemiş nimet çubukçu kesin dedi bana inanamadım yaa.....
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!