Umutlar tükendimi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
12 haziranda hükümet değişse alım olacağınımı zannediyorsunuz bu gider başkası gelir ama düzen değişmez hani bizi taaa 2002 de 2 yıl kadrosuz usta öğreticilikten sonra kadrolu usta öğretici yapıyolardı protokol imzalanmıştı ne oldu bu sözü verenler mezarda şimdi. seçim meçim bahane herkez çalışıp adam gibi bi puan almadıkça atanamıycak malesef. onun için ders çalışmayı bırakın diyeceğine sıkı çalışıp atanın demen lazım

yeliz arkadaşın dediği gibi bende 10 yıl hizmet verdim.bende paldır küldür dışarıda kaldım.hakkımı helal etmiyorum.çok kötüyüm.şuan bahçelievler meb ist önlisanlılara öncelik verdiler ve lisanslılar evde oturuyor.çok kötü durum tek umudum atanmak yaaa inş hepimiz atanırız.

Bende ders çalışmaya başladım daha yoğunlaşamadım ama günde iki saat ile başladım bakalım ne olacak dersaneye gitmiyorum bu yıl evde çalışmakla olacakmı bilmiyorum hayırlısı

meb e baktım en sonunda özür durumu atamalarının güncellemesi,duyurusu ve sonuçların açıklanmasıyla ilgili haberler bari kaldırılmış gördükçe sinir oluyordum.artık en kısa zamanda sözleşmeli atama haberlerini ve kılavuzunu görelim ekranda inşallahhhhhhhhhhhhhhhh....

bugün beni mebten aradılar çıkışınız yapılmadan başka okula verelim dediler okulda taa evimden 1.5saat uzaklıkta ve tam gün bende kabul etmedim zaten şurda 3.5 4 ay kalmış ne eğitimi verecem çocuklara 23 nisandı 19mayıstı okulöncesi şenlikleriydi diye kendimi hırpalıcam sonra kps den 40 45 aldıkmı aptal muamelesi görüyoruz onun için kabul etmedim mebten gelen teklifi ilk defa busefer çok ısrarlı bi şekilde hayır dedim ...dersaneye devam derslere devam edeceğim...olursa tabi arada atama süpriz olsun bilgilerimde kadroya kalsın...herkes benim gibi düşünsün...allah herkesin gönlüne göre versin...

bugün arkadaşlarla konuşurken bazı pilot iller vardı o.ö.için zorunlu olan o iller şuan için uygulamaya geçmemiş bende ilk defa duydum bunu pilot iller zorunlu olmadığı için alım yapılmadığını sölediler..sizler nediyorsunuz bu konuda....

ne kadar mantıksız seyler yazmışsın arkadasım ya. NE DEMEK DERS CALIŞMAYI BIRAKIN!!! ders de çalışılacak 12 haziran da kendını kandırma. ders calışmadan devletle inat edemezsın almıyorlar işte napcan. bende 65 puanla acıktayım ama belki puanımı yukseltırsem batıda kalırım umuduyla çalışmaya başladım. bence tepkimizi ders çalışmayarak gösteremeyiz. ücretli öğretmenliği bırakarak ve eylemlerle maillerle telefonlarla onları bıktırmalıyız .

sevgili arkadaslar neden anlmakta zorluk cekiyosunuz alın işte atamıyolar 65 aldım diyosun ya neden anlşamıyosunz ihtiyac var ihtiyac adamlar bosuna 60 saatlik seminer düzenliyolar diger bıranslara ücretli görev verecekler
acık var acık cok suan atanamayan kişileri atasalar yine yetmiyo neden beni anlamıyosunuz ben hic ders calışmayın anlanımda demedim tabiki calısacak insanlar atanmak icin ama bizim bölümde yıgılmamı var sınıfcılar gibi atanamayan 100 lercemi yoo
surda enfazla olsun olsunda 10000 felan 20-25 okulöncesine ihtiyacvar atamıyolar ücretli calıştırılıyolar atamaları gerek bizleri yazdıklarımda sacma degil arkadasım benim düşüncelerin sevmeye bilirsin ama sacma diyemessin
hatta eger diger arkadaslar yazmışlar tekrar aynı düzen giderse 12 haziran sonrası görün bakalım sınıfcıları diger bıransları atasınlarda bizler mezarda atanırız ondan sonra

bu olacak bilesiniz izlerde cünkü matematik yok nekadar calısırsan calış 50-55-60-65 gecilemeyecek istisnalar haric tabiki

arkadaşlar burası propoganda yeri değill herkezinn düşüncesii kendinee kartanesii varsa bi bildiğinn gerçek biliği düşüncen değil paylaşalımm

BENİM SZİE SÖYLEYECEĞİM ŞU MADEM DİĞER BRANŞALR İNSANHAKLARI MAHKEMESİNE BAŞVRUU PHAK ARIYORLAR.BİZLERDE HAKKIMIZIARAMALIYIZ.E DEVLET ŞİFRESİ OLAN HERKES DİLEKÇE VEREBİLİR. BEN BUGÜN MEMURLAR NETTEKİ BAŞLIKLARI GÖRÜNCE DELİ OLDUM YA HERYERDE ÜCRETLİ ÖRĞETMEN ALMAK İÇİN KURS AÇIYORLAR... VE MEB İN KENDİ PERSONELİ YÖNLENDİRME YAPIYOR...

MEMURLAR NET SİTESİNDEN ALDIĞIM YAZI BU.
BUDA YAZININ LİNKİ; Okul Öncesi Öğretmenliği Uyum Kursları (Memurlar.Net - Forum)
merhaba, bugün nevşehirde 9 günlük hızlandırılmış 60 saatlik okul öncesi eğitimi öğretmenliği sertifika programı sınavına girdim ve şükür bitti seminer. benim de beklentim, bu sertifika ile en azından bu yıl da kendi branşıma atanamazsam ücretli okul öncesi öğretmenliği yaparım şeklindeydi.
seminerde dersimize giren hocalardan biri okul öncesi eğitim müfettişiydi, bugün sınav başlamadan önce bize " YÖK'e dilekçe yazmamızı ve fark dersleri almak isteyip atanmak istediğimiz şeklinde bir talebimiz olduğunu belirtmemizi istedi.
9 gün boyunca giren hocaların hepsi " bu sertifika programıyla atanacağınızı düşünmeyin sadece ücretli çalışabilirsiniz" şeklinde konuştular, ama bugün, düşünün yani eğitim müfettişi böyle bir duyum aldığını söyledi ve bizi yönlendirdi
ben de burada sizinle paylaşmak istedim, şu an zorunlu olan 6 yaş okul öncesi eğitimi 2014 yılında 5 yaşına da zorunlu olacak ve çok fazla bir açık oluşacak, bu açığı 2014 te hemen kapatamayacaklarına göre, hatta 6 yaş için hala müthiş bir açık bulunmasına rağmen, bu açığı atanamayan eğitim fakültesi mezunlarına fark dersleri aldırılarak kapatmaları çok mantıklı
eğitim müfettişimizin de konuşmaları bu yöndeydi ve Yök başkanlığının da bu yönde bir talep olursa değerlendireceğini düşünüyorum
hocamızın bize tavsiyesi: e-mail ve posta yolu ile ( ne kadar talep olursa değerlendirme boyutu o kadar çabuk olur) hepimiz dilekçe yazıyoruz
örnek dilekçe(hızlı yazdım düzeltilirse daha iyi olur):
yüksek öğretim kurulu başkanlığına
........üniversitesi ..... öğretmenliği mezunuyum. ... yıldır branşıma atanamıyorum. okul öncesi öğretmenliğine atanmak için fark dersleri alıp atamamın yapılmasını saygılarımla arz ederim
bu arada okul önceci arkadaşlar, bu kişisel bir mesele değil, genel olarak atanamayan öğretmenlerin meselesidir, asla sizin tepkinizi çekmek istemiyoruz, şu an siz de atanamayan bir bölüm öğretmeni olsaydınız siz de aynı şeyleri yapardınız, saygılar..
DURUM BU BİZLER ARTIK BİŞEYLER YAPMALIYIZ.. BEN BUYAZIYI HERYERE GÖNDERDİM.BİR MAİ LOLARAK..HERYERE GÖNDERMEYE DEVAMEDİCEM.

arkadaşlar ben bu hafta bi açıklama gelir diye umutluydum ama abbas güçlünün sitesinde biri sormuş 2000lik alım ne oldu die "alınmayacakmış" diye kısa ve net bir cevap vermiş :(

yok böyle birşey şu an atanmayı bekleyen 10000 okulönceci varken dikişçi nakışçı ne kadar alakasız meslekten insan varsa bölümümüzü hakkımızı istşila etmeye kalkıyorlar.çocuk eğitimimi tiriko makınesinin masında uğraşmak kadar basit olduğunu düşünüyorlar bu konudada destekleniyorlar.arkadaşlar bu duruma tepkılerimizi gösterelim değerli site yöneticileri sizlerdende desteklerinizi yapılması gerekenlerde de yol gösterici olmanızı bekliyoruz.arkadaşlar iş işten geçmeden .....

yok böyle birşey şu an atanmayı bekleyen 10000 okulönceci varken dikişçi nakışçı ne kadar alakasız meslekten insan varsa bölümümüzü hakkımızı istşila etmeye kalkıyorlar.çocuk eğitimimi tiriko makınesinin masında uğraşmak kadar basit olduğunu düşünüyorlar bu konudada destekleniyorlar.arkadaşlar bu duruma tepkılerimizi gösterelim değerli site yöneticileri sizlerdende desteklerinizi yapılması gerekenlerde de yol gösterici olmanızı bekliyoruz.arkadaşlar iş işten geçmeden .....

tepkimizi koyalım da daha bir derneğimiz yok biri çıkıp allah rızası için derneğimizi kursun ya :emot2:

ders çalışmayanlar ayın 14üne kadar beklesin yoksa derse başladın atama falan olmaz busaatten sonra....

evet arkadaşlar hakkımızı arayalım birileri bu konuyu mahkemeye taşısa çok iyi olur..........

bizi bu kadar bekletemezlez artık bir açıklama yapın daha ne
kadar beklemek zorundayız yeter artık yapacaksanız yapın.

arkadaşlar eş durumu tayinleri yapıldı arkadaşım van daydı eşinin yanına geçti onun yeri boşaldı şimdi boşalan yerleri galiba ücretliyle dolduracaklar......haksızlık hat safhada hakkımı yiyen aldığı paradan hayır görmesin.....söyleyecek bir şey bulamıyorum...

yaaa nekadarda meraklısı varmış okulöncesinde görev yapmak isteyen ....Okuduklarım karşısında çok şaşırdım arkadaşlar bizler buralardayız onlar sürekli belge peşinde koşup birde bizim bölümümüze atanmayı düşünüyolar ayıptır yaaa... Hani bizler bakıcıydık ne oldu şimdi bizim mesleğimizie neden göz dikiliyo anlamıyorum.Ama şunu unutmayın ki biz başka branşların atanabilme hakkımıza izin vermeyeceğiz.Lütfen herkes duyarlı olssun .Branşımız bize kalsın sadece OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ mezunlarına yani sadece ve sadece....TEŞEKKÜRLER....

bizde aynı yere itiraz dilekçesi yazalım arkadaşlar ben 4. sınıfım ve buna süratle karşı çıkıyorum ve aklıma gelen tek şeyde bu sen her kese mail at hocam bizde bütün okul öncecilere....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri