Ağustos 2010'u bekleyenler eylül ek atamayı bekleyenler buraya en son haberler burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seda53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
ArkadaŞalr Şu abbas gÜÇlÜ denen adama habİre prİm yaptiriyorsunuz sÖyledİĞİ sÖzlerİn hİÇ bİrİ doĞru Çikmiyorkİ hala o yazdi dİyorsunuz.
Ayrica yukarda İsmİnİ hatirlamadiĞim sayin hocam onlar enazindan Ünİversİte okuyorlar.onlarin diŞinda hİÇ Ünİversİte okumayan lİse mezunlari var..ben onlari kastettİĞİnİzİsanmiŞtim.aÇik ÖĞretİm Ünİversİte 3ve 4tte okuyanarkadaŞalr ÇaliŞabİlİyor..ayrica bence onlarin ÇaliŞmasi bİrbaŞka bÖlÜm mezunuolup okulÖncesİnden anlamayan İnsanalrin ÇaliŞmasindandaha İyİ ....dÜŞÜnsenİze edebİyat mezunu gelİp okulÖncecİ oluyor Ücretlİ ÖĞretmen alani Çok farkli yada tarİhÇİ bİzbunlari geÇen eĞİtİm ÖĞretİm yilinda Çokkk duyduk.oyÜzden aÖf okuyanalarin ÇaliŞmasi benc edaha mantikli...

arkadaşlar yarın açıklanıyormuş hadi hayırlısı saat 14.00 dan sonra allahım hepimize yardım etsin

kimsenin kimseye prim verdirdiği yok. kesin olmasa buraya yazmazdım. benim alıntı yapmamın nedeni " saat 14.00" de açıklanıyor başlığını yazmak yerine okuyanlara bu haberin nereden yola çıkıldığını göstermeye çalışmaktı. boşuna kimse umitlenmesin diye. herkesin algısı farklı ise benim yapıcak bişeyim yok ..!

seda hocam bak gör yarın aman bügün demeliyim HERŞEY ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKK GÜZEL OLACAK.:):)olacak olacak merak etmeyin hepimiz atanacaz inşallah

dara hocam sabah kamudan haberde okudum ama şimdi bakıyorum bende bulamıyorum :):) ben haberi balon yapmadım haaaaaaaaa:) yanlış anlaşılmayım.hatırladığım kadarıyla Türkiyedeki öğretmen atamalarındaki olumsuzlukların yanlış bölüm seçmekten kaynaklandığını o yüzden atamaların kısıtlı olduğunu anlatmış bir profösör sonrada demişki bakın rehberlikten okulöncesinden hiç yığılma varmı o branşlardan hepsi atandı çünkü türkiyede 20 bin rehberlik 60 binde okulöncesi öğretmenine ihtiyaç var demiş.
hatta bende düşündüm o zaman biz niye atanamadık::))ama haber uçmuş şimdi bulamıyorum bende çok ümitlenmiştim.

Şirin, “Halen 20 bin rehber öğretmene, 60 bin anaokulu öğretmenine ve 10 bin ölçme değerlendirme uzmanı öğretmene ihtiyacımız var. Diğer alanları da sayarsak 250 bin öğretmeni atayacak kapasiteye ulaşabiliyoruz. Asıl sorun rehberlik gibi okul öncesi öğretmenliği gibi branşlarda bekleyen atanmamış öğretmen yok. Demek ki atama bekleyen öğretmenlerle ihtiyaç duyulan branşlar örtüşmüyor. Ama atama bekleyen öğretmenlerin hepsi pedegojik formasyon almış durumda. Biz New York Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi ortak çalışmasıyla bir yıllık eğitim programları açarak atama bekleyen öğretmenlerin ihtiyaç duyulan branşalara göre eğitimi yapılacak ve atamaları gerçekleşecektir.”

dara hocam sonunda buldum haberi aman şu mübarek günde yalancı çıkmayalım dimiiiiiiiiii:):)

bana inanmayan bakabilir kamudan haber güncel atanamayanlara çözüm adlıhaberden alıntıdır.hadi sevinelim arkadaşlar herşey güzel olcak.

hepimizden bizi hayırlı okula atayacak puanlar almak ümidiyle iiiiiiiiiiiiiiiiiiii geceler arkadaşlar gerçi hepiniz uyumuşunuz ama:):(ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.bu arada ramazan ayınızda mübarek olsun.........

mübarek ramazan ayı hürmetine allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah....
allah hepimize atanma mutluluğunu yaşatır inşallah

yok hocam öyle bi düşüncem olmadı sadece habere bende bakım dedim link varsa eğer okadar:-))))

Şirin, “Halen 20 bin rehber öğretmene, 60 bin anaokulu öğretmenine ve 10 bin ölçme değerlendirme uzmanı öğretmene ihtiyacımız var. Diğer alanları da sayarsak 250 bin öğretmeni atayacak kapasiteye ulaşabiliyoruz. Asıl sorun rehberlik gibi okul öncesi öğretmenliği gibi branşlarda bekleyen atanmamış öğretmen yok. Demek ki atama bekleyen öğretmenlerle ihtiyaç duyulan branşlar örtüşmüyor. Ama atama bekleyen öğretmenlerin hepsi pedegojik formasyon almış durumda. Biz New York Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi ortak çalışmasıyla bir yıllık eğitim programları açarak atama bekleyen öğretmenlerin ihtiyaç duyulan branşalara göre eğitimi yapılacak ve atamaları gerçekleşecektir.”

bu yazıya göre benim anladığım diğer branş mezunları okul öncesini seçerse 1 yıl eğitimini alırsa okul öncesi öğretmeni olacak. saçma değilmi

evet açıklama benim hiç hoşuma gitmedi daha bekleyen bir sürü öğretmen varız çoğumuz da görüldüğü gibi sözleşmeli...!

ya ne saçma bir ülkemiz var zihniyete bak allahım..madem açık var bunca açıkta duran öğretmeni yerleştir..biz angutmuyuz nie aptal yerine koyar gibi herseye onay cıkarıyorlar? 4 sene masraf yaptık bu ülkenin kendi sistemlerini kurdukları üniversitelerinde okuduk ama beğenilmiyoruz öylemi?
bu bölümü seçtiğim güne..............!

sen iyi bir yönetici olda sözleşme ücretli die öğretmenleri sınıflandırma, mesleği ayak altı ettiniz be..tüm mezunları kadroya aldıda diğer bölümlere dadandı..hey allahım ya..

yazının sonunu okuyacak midem kalmadı arkadaslar sinirmi mazur gorun..bu bölümü okuma ugruna döktüğüm paraya yazık..

istanbullum sana katılıyorum... artık okulöncesi bölümü iyice yerin dibinde öğretmen olarak kimse ciddiye almayacak... bunun da nedeni sadece ve sadece sistem olacak!...

ve bu açıklama kim tarafından gelmiş.. meb. tarafından filan mı ?

sizce eylülde sözleşmeli kaça düşer

sözleşmeli alımın olacağı bile mualak aslında abbas güçlü boşalan yer kadar demiş ama buda yetermiki tabikide yetmez yeni mezunlar var punalrı yükse ve kadın 70 bin sözleşmeliyi sabit tutucam dedim ayyyyyyy kafam karışıkta karışıkkkk çok korkuyorum

bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası olmuyor olan yine oluyor.İNŞALLAH hayırlısıyla atanamayan kalmaz bende dahil:)

Bakanın dedği tek atama şudur kızlar sözleşmelileri ve kadroluları aynı zamanda atama yapacak çünkü ara atamalarda öğretmenler ve çocuklar çok mağdur oluyor.Tek atama senede 1 defa yaz döneminde olacak diyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri