Ağustos 2010'u bekleyenler eylül ek atamayı bekleyenler buraya en son haberler burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seda53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
valla insanlar neyle uğraşacaklarını şaşırdı
yazın mürüvet hocam yazın sizi destekliyorum ve aynen bende yazıyorummmmm

sağolun hocam..haklıyım ama..millet forumu bili edimek yada bilgilendirmek niyetiyle kullanmıyo..üzerine vazifesi olmayan konularda atıp tutuyo..yorum yapıyo..

olsun onlar öylesine konuşsunlar sonuçta insanoğlu aptal olmaması gerekir kendi menfaati için elinden gerekeni yapması gerekir yani tabiki kimseninde hakkını yememek lazım ama sonuçta tercihte bulunuyorsun yani kadrolu çalışmak istiyorsun bu herkesin en doğal hakkıdır neymiş tercih yapma oldu başka emrin varmı

bunun hak yemek ile bir ilgisi yok sen normal bir şekilde tercihini yaparsın gelir veya gelmez allah bilir

ben üstüme alınmalı mıyım mürevvet ve oz_kan hocam?

siz abukca bir şey söylemediniz..söyleyen kedini biliyo hocam..hayır ben 26 yı işaretledim ve atandığım yere gitmiyecegim demedim..nerden yazdıysa senaryoyu..eğer kadrolu atanırsamda boşalttığım yeri en geç ek atamada açık olarak göstercekler..yani o arkadaş boş boş konuşuyo..hemde kendini hiç ilgilendirmezken..dedimya hocam siz kesinlikle üstünüze alınmayın..

tamam anladım hocam ben başka bir başlıkta gitmeyeceğinizi söylediiniz sandım ama gitmeseniz de sizin bileceğiniz iş.. artık kapatalım bu konuyu en iyisi siz de yorum yaptığınıza pişman oldunuz :)

kızlar canınızı sıkmayın herkesin idealleri var ve bunun peşinde bazılarımızın zorunlulukları var onlar onun peşinde bazılarımızın ne olursa olsunları var ve onlarda onu peşinde hiç üzülmeyin dünyanın en önemli öğretmenleri biziz biz ilköğretmeniz bizim farkındalığımız var kızlar toparlanın başınızı dik tutun yinede en şanslı adaylar biziz haydi hayırlısı burada olmamızın sebebi herkesin bilgilerini doğru olarak paylaşmasıdır.allahım bize yardım edecektir.

haklısınız hocam biz önemliyiz :)) sadece stresliyiz azıcık o kadar inşaallah hepimiz atanırız hayırlısıyla :)

7080 kişi alımı çok heyecanlı hadi hayırlısı

benim düşüncem bu alım sözleşmeli olur ve ağustostan sonra olur

kızlar dediğim gibi başınızı dik tutun siz öğretmenlik alanının en değerli ve en önemli dalında öğretmensini biz hamura şekli vereniz gerisi boş allhım inşallah atanacağız

kim tutar bizi yürüyün arkadaşlar ileri....

seni kimse tutamaz da gerisini bilemem :))))))))))))))

kızlar en son aldığım bilgiye göre kadrolu alımda bizden rutin sayıda alacaklar(700-800) ek alımda yani eylül sonunda 7000-8000 arası bir alım olacağı kesin gibi ben şimdiden heycenlandım ya siz!!!!!

baraj yine 45-50 arası olur ama belkide çok entersan puanlarla atama olabilir iyi tercih yapacaklar bilinçliolanlar iyi yerlerde atama olacaklardır.

şaka yapıyorsun yaa o zaman ben biterim off yaa :(:(

seda53 neye dayanarak bunu söylüyorsun hemen açıklar mısın!!!!!!!!!!

senin puanın kaç?

arkadaşlar umut tacirliği ne olursunuz yapmayalım eğer kesinse söyleyin bide bi arkadaş 700 civarı olur demiş kadrolu eğer bu kadar olursa kadrolu kadar sözleşmeli alınır arkadaşım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri