Ağustos 2010'u bekleyenler eylül ek atamayı bekleyenler buraya en son haberler burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seda53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaşlar bende umut dolu olmak istiyorum ama hiç bir beyanda bir ek atamadan söz edilmiyor ve okullar açıldıktan sonra atama yapılmayacağı söyleniyor.
hocam o kadar ümitsiz olmayın şu kopya olayı önümüzde referandum ve seçim var bence ilerleyen günler süprizlere gebe

SORU: En çok talep hangi branşlara yönelik oldu?

CEVAP: Sınıf öğretmenliği, rehberlik, Bilişim, İngilizce, Türkçe, Din Kültürü diye sıralanıp gidiyor.

SORU: Sözleşmeli alımında da aynı talepler mi göz önünde bulundurulacak? Ayrıca boşalan kadrolara yine aynı branştan mı öğretmenler mi atanacak?

CEVAP: Evet hemen hemen aynı yönde olacak?

SORU: Ne kadar sözleşmeli alınacak?

CEVAP: Ne kadar kadro boşalırsa o kadar. 8 binse, 8 bin alınacak.

abbas güçlü ve kurmayları bizim adımız niye yok ya beklemekten sıkıldım artık ne olacaksa olsun...

bende yeni okudum hakkaten neden bizim adımız sanımız geçmiyor?nimetcim bugün alsak tüm okulöncesi mezununu alacak güçteyiz demedimi?ne ala memleket yaw sorulara sahip çıkma millet çalıp çırpsın sonra puanlarımız düşsün,mezun olmayanı bile öğretmen diye yerimize görevlendir açığmız yok diye kontenjan açma yuhhhhhhhhh size 39unda atanıpta bastonlamı görev yapacaz yeter artık.

sayın ecevitten ALLAH razı olsun iyiki kpss yi getirmiş diyorsunuz tamam güzelde torpil morpil ortadan kayboldu herşey adaletli diyorsunuz ama yalaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn sölüyorsunuzzzzzzzzzzz yalaaaaaaaaaaaaannnnnnn.

Ben İst.yaşayan bi İzmirliyim.Geçen yıl İzmir'de Alsancak'ta,Güzelyalı'da ve KSK çarşı başında sınıfçılar masa kurmuş imza topluyolardı.Hatta o kampanyada ben de imza atmış ve sıra bize gelince sizden de aynını beklerim demiştim.Hiç itiraz etmediler doğruya doğru.Demek istediğim yaklaşık 1 hafta gelenden geçenden imza toplayıp dilekçeyle beraber başvurdular.Fikir olsun diye söyledim.Geçen yıl İzmirde olan arkadaşlar bilirler.

mİllet yapar bİzde bİzİm yerİmİze bİrİlerİ yapsa dİye beklerİz ama dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beklerİz.onlar İmzam topladilarsa bİzde ankaradakİ eĞİtİm sendİkalarini,chp daİre baŞkanliĞini,tv kanallari,daniŞtay kuruluna gİdİp bİrİncİ aĞizdan bİrİlerİyle konuŞabİlİrİz.ben kocaelİde oturuyorum.varsa ankaraya yakin olan 3,5 kİŞİ anlaŞalim gİdelİm.takİ sesİmİz medyaya yansiyana kadar.

hangimizin neti tamki hocam benim eğitimde 10 boşum vardı sağolsunlar 5 ini kendileri yapıp yanlış saymışlar onuda marifet gibi.yuh ya çolukla çocukla hergün 2-3 saat uykuyla durdum gece 3-4 saat ders çalıştım yaptıklarına bak haram olsun hakkımız

Az önce Hürriyet gazetesi okuyucu mektupları bölümüne durumumuzu bildiren bi mektup yazdım.Faruk Bildirici ilgileniyomuş.İsterseniz,üşenmezseniz sizde bikaç satır karalayın ki dikkat çekelim.Başlarda HaberTürk'e de yazmış ve ardından tel. açmıştım.Ters bişey demediler o zaman ama sanırım bir kişiyi pek dikkate almadılar.Medyayı arkamıza almamız şart.Başka yollar yanında bunuda yapalım.Nasılsa medya haber peşinde değilmi,işi bu.İlgi çekelim biraz.Sabaha az kaldı.Canlı yayından önce....)))

kızlar üzülmeyin bu sınav iptal olur adam 3200 küsür kişi kopya çekti diyor bunların başkalarıyla bu soruları paylaşmadıkları ne malum arkadaşalar sınav iptal olur atamalarda ben kimsenin bu mebal altına gireceğini sanmam sınava girenlerin %1,5 u kopya çekmiş sınav iptal olmayacak güleriimmmmm en azından öğretmenlerin sınavı iptal olacaktır.

ben iptal olacağını düşünmüyorum sadece kopya çekenlerin iptal olur puanlar yeniden hesaplanır

arkadaşlar bence iptal olur çunkü gecenyıllarda birkişi öss kıtapcıgını caldı diye iptal olmuştu.gecen yılda polislik sınavı iptal olmuştu.bu sınav iptal olacak ama hakkıyla calısan arkadaşlara cok yazık olacak birde bu kargaşa içinde atama yapmaya calışıyorlar insanlari iyce allak bullak edecekler

iptal olsa idi şimdiye olurdu. nimet hanım dan bir ses yok. iptal olmaz. sadece kopya çekenlernki iptal olur ama o bile şüpheliiii

Keşke kopya çekenlerin ki iptal edilip bizim düşen puanlar tekrar hesaplanıp hakkımız verilse benimde puanım beklediğimden düşük geldi.

meb. oldukça duyarsız bu konuda... bu iğrenç ortamda atama yapmaya çalışıyor, herşey kanıtlandı ama halen erteleme gibi bir durum söz konusu bile değil. sınav atamalardan sonra iptal olursa ne olacak atananları görevlerinden alacak mı meb.???? verilmiş hakkı nasıl geri alacak..böyle olursa meb. bu işin içinden nasıl çıkacak, ??? kopyacılar, ahlaksızlar, düzenbazlar mı kamu personeli olacak... nimet çubukçu atamaları erteleyemem iptal edemem hukuka aykırı diyordu peki sınav atamalardan sonra iptal olursa bunu nasıl çözecek çok merak ediyorum...
Ey Atatürküm kimlerin eline kaldık

meb. oldukça duyarsız bu konuda... bu iğrenç ortamda atama yapmaya çalışıyor, herşey kanıtlandı ama halen erteleme gibi bir durum söz konusu bile değil. sınav atamalardan sonra iptal olursa ne olacak atananları görevlerinden alacak mı meb.???? verilmiş hakkı nasıl geri alacak..böyle olursa meb. bu işin içinden nasıl çıkacak, ??? kopyacılar, ahlaksızlar, düzenbazlar mı kamu personeli olacak... nimet çubukçu atamaları erteleyemem iptal edemem hukuka aykırı diyordu peki sınav atamalardan sonra iptal olursa bunu nasıl çözecek çok merak ediyorum...
Ey Atatürküm kimlerin eline kaldık
süper yorum ağzınıza elinize sağlık hocam :)

ben iptal olacağını düşünmüyorum sadece kopya çekenlerin iptal olur puanlar yeniden hesaplanır

benim psikolojim iyice bozuldu sınav iptal olmasın bidaha çalışacak zamanda yok

arkadaşlar sınav olmaz artık atamalar yapıldı sonuçlar açıklanacak sizler hala iptl peşindesiniz şimdilik önemli olan bize verilecek kontenjan sayısı taban bunları konuşmamız gerekiyor

dogru diyon aylido bu adamlar yüksek puanlarla atanacaklar onlardan düşük puanla tercih yapanlar neolcak acaba bizim puanları etkilediler o neolacak hiç bunu düşünen yok ayrıca bunların kimlikleri belli tercihlerini iptal etsinler sorun çözülür hiç atmalarını yapıp sonra iptal etcez diye düşünmesinler bence o kişileri çıkarsınlar bence

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri