Ağustos 2010'u bekleyenler eylül ek atamayı bekleyenler buraya en son haberler burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seda53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.tabiki hayırlısıysa hakkımızda.

abbas güçlü yeni haber geçmiş sözleşmeli alım kesin değil diye artı 31 bin değil 20 bin öğretmen alımı yapılacak diyor.hergün haber değişiyor ne hale getirdiler eğitimi emeklere yazık.üniversite mezunları duruken lise çıkışlılar ücretli görev alıyor bu gidişe dur denilmesi lazım

ArkadaŞim yanliŞ bİlİyorsunuz ÇÜnkÜ lİse mezunlari Ücretlİ ÇaliŞmiyor.daniŞtay fakÜlte mezunlarinin ÖĞretmen olabİleceĞİ kararini verdİ ve geÇen eĞİtİm ÖĞretİm yilinda lİselİlere gÖrev vermedİler.kpss yİ kazanamayan Ünİversİte mezunu bİzler Ücretlİ ÇaliŞtik.buyil hİÇ sanmiyorum İnsanalrin Ücretlİye baŞvuru yapacaĞini...

arkadaşım üniversite bitirmemiş hala aöfte okuyan lise mezunu değilmi?neyi yanlış biliyorum 44.800 atanamadım ve sırf bizlere sıra gelsin diye evimin dibindeki okula vermedikleri halde ücretli çalışmadım ama bana çıkan okula aöf 2. sınıfta okuyan kml mezunu arkadaş görev aldı.dilekçe yazdım atama beklediğim için ücretli çalışmayacağım diye oradaki görevli aynen şöyle dedi seçim senin hocanım biz çalışacak kişileri buluruz.bulunduğum yerde görev alanlar hep bu şekilde mezun olmayanlardı.onlar görev almasa boşluk çok olacak ve de puanlar 40 kadar düşecekti haksızmıyım?birlik olmalıyız ve ücretli asla görev almamalıyız bu gün bize yarın mezun olunca onlara tek kelimeyle atanmak için birlik olalım asla ücretli çalışmayalım derim tabiki bunlar benim düşüncelerim.yoksa her seferinde bu sözü duyarız çalışmazsanız biz yerinize buluruz................................

ya arkadaşlar benim bi sorum olacak.Şayet ben bu yıl sözleşmeli ya da kadrolu doğuya atanırsam eşim yanıma gelebilirmi.Eşim polis memuru ve eşim benim yanıma gelmeyi istiyor.Doğu görevimizi aradan çıkarmak için.Bu konuda net bilgisi olanların cevabını bekliyorum

evet kesinlikle gelebilir benim eşimde polis bizde benim tainimi bekliyoruz bulunduğumuz yerden ayrılmak için.bu kesin bilgidir ve atanırsan göreve başlama tebligatıyla eşin tain isteyecek yanına inşallah hayırlısıyla olur.

arkadaşlar kpss ne zaman açıklanacak haberiniz var mı

abbas birşeyler söylüyor ama kesin bir şey yok hep laflar yuvarlak ama en fazla alım hangi branştan olu sorusuna 3 branştan biri biziz diye konuşuyor geçende atamada(temmuz)okulönceci çok alındı şimdi alınmassa şaşırmayın demişti sonra 650 küsür atama oldu yani açıklanmadan kesin bir şey yok gibi

bugün mutlaka açıklanır diyorlar.:77wu[1]:sonuçlar inşallah bu hale getirmez

kızlar çok eminim bu sene çok kişi atanacak 2009 da atnanlar kadar olmassa bile ben iyi bir rakam bekliyorum

cumadan önce açıklamazlar bence hem açıklasın istiyorum hemde açıklanmassın nasıl bişey bilemiyorum haydi hayırlısı peki sen neren aldın bu haberi herşeygüzelolacak:)))))))))

arkadaşlar kamudan haberde haber yapmışlar rehberlik 20bin okulöncesi 60bin öğretmen açığı var diye biz niye atanamadık ozaman?

memurlar netteki yorumlardan oradakiler durmadan osym yi arıyorlar orada dayısı olan biridemiş onun yalancısıyım

tabiiki bizim açığımız diğerlerinden fazle eğer 81 ilde zorunlu hale gelirse okulöncesi rakam okadar değilse bile yaklaşık bir rakamdır ya şu kpss hiç açıklanmasa mı acaba ya herşeyçokgüzel olmassaaa:)))):((((

olacak olacak herşey çoooooook güzel olacak.

ben 70 75 arası bir puan bekliyorum, malum sonuçlar hala açıklanmadı. sizce atanma şansım nedir???

arkadaşlar kamudan haberde haber yapmışlar rehberlik 20bin okulöncesi 60bin öğretmen açığı var diye biz niye atanamadık ozaman?

ben de 13bin rehberlik 18bin okul öncesi diye duydum 60 bin yoktur arkadaşlar o kadar okul nerde :S

kamudan haberde öyle birşey görmedim hocam bana link gösterin

abbas güçlünün siştesinde son dadika haberi olarak verilmiş...

KPSS sonuçları yarın 14.00'da açıklanıyor!

Yıllardır atama çilesi çeken öğretmen ve diğer memur adaylarının katlandıkları bu eziyete, şimdi bir de KPSS sonuçlarının sürekli ertelenmesi eklendi...Nihayet sonuçlar 14.00'da açıklanıyor...

KPSS sonuçlarını en erken abbasguclu.com.tr'den öğrenebileceksiniz...
Peki adayların puanın yanı sırası ve her puan dilimindeki aday sayısı da açıklanacak mı? Özellikle de öğretmenlerin. Bu konuda da heniz kesin bir açıklama yapılmıyor.
Elbette yapılacak diyen de var hayır diyen de...

haber 10 ağustos 2010 tarihlidir... yanlış anlaşılma olmasın :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri