Ağustos 2010'u bekleyenler eylül ek atamayı bekleyenler buraya en son haberler burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seda53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Arkadaşlar sınavın iptali artık zor gibi.Ama inandığım bişey var ki söylemeden edemiyeceğim;bana kalırsa kopyacıların sayısı 3200 filan değil.bence daha fazla.Kendine yetecek kadarını cevaplayacak kadar uyanık geçindiğini sanan haramzadeler de vardır.Teşhis edilenlerin sayısı sadece bu kadar.Bir de ayrıca kopya olayına karışmadan günah keçisi ilan edilen bikaç kişinin de olabilirliğine inanıyorum.Sonuçta ömür boyu boğazlarından hakkımız geçecek,ben helal etmiyorum,edemem.

yeliz kaç aldın ya merak ediyorum

artık sınav filan iptal olmaz... atamalar da bal gibi de yapılıyor, çocuklarımızı ahlaksızların ellerine bırakacağımız için meb. ve ösymye benden alkışş:36_7_8:
şimdi yapmamız gereken beklemek bizim bölüm bakalım kaç puanda kalacak ona göre sözl. için tahminlerde bulunabiliriz belki.. gerçi tahminde bulunsak ne olacak meb.in şokları bitmiyor, bitmez,bitmeyecek...

artık sınav filan iptal olmaz... atamalar da bal gibi de yapılıyor, çocuklarımızı ahlaksızların ellerine bırakacağımız için meb. ve ösymye benden alkışş:36_7_8:
şimdi yapmamız gereken beklemek bizim bölüm bakalım kaç puanda kalacak ona göre sözl. için tahminlerde bulunabiliriz belki.. gerçi tahminde bulunsak ne olacak meb.in şokları bitmiyor, bitmez,bitmeyecek...
hocam sizin puanınız kaç sanırım siz söz.lisiniz :)

dogru diyon aylido bu adamlar yüksek puanlarla atanacaklar onlardan düşük puanla tercih yapanlar neolcak acaba bizim puanları etkilediler o neolacak hiç bunu düşünen yok ayrıca bunların kimlikleri belli tercihlerini iptal etsinler sorun çözülür hiç atmalarını yapıp sonra iptal etcez diye düşünmesinler bence o kişileri çıkarsınlar bence

kimlikleri belli olmayanlar da vardır kesin çünkü sınav soruları ayağa düşmüş binlerce kişiye sorular gitmiş denildi.. nasıl bulunacak bunlar...
atamalar yapıldıktan sonra ya hepsi iptal edilir ki bu çok zor çünkü meb. eğitim ve öğretimin aksamamasına çok önem verdiği için (!!) ya da bu pislikleri paşa paşa devlet bünyesinde çalıştıracaklar... ben hakkımı ne meb.e ne ösymye ne de kopyacılara helal etmiyorum... yani meb. o kadar önem veriyor ki eğitim ve öğretimin aksamamasına bu düzenbaz kişileri öğretmen yapacaklar ve onlar da artık geleceğin kopyacılarını yetiştirirler yani topluma bayağı faydalı bireyler kazandırılar(!)

Sana kesinlikle katılıyorum.. Ve de benim arkadaşımın arkadaşı 20 mat sorusunu 4 milyara almış.. Kesinlikle bence min 5000 kişi...

hocam sizin puanınız kaç sanırım siz söz.lisiniz :)

hayır atanmadım ben. puanım 54,233
ben zaten bu puanla atanacağımı sanmıyorum ama bu kopyacılar yüzünden tercihi 2-3 puanla kaçırmış ve atanamayacak olan binlerce öğretmen var çok üzülüyorum bu yüzden :((

Beklediğinden az puan alan öğretmenlerim(Ben de dahil) puanlarımızı bazı terbiye yoksunu,acizliği uyanıklık sananlara hediye etmişiz işte.Bu saatten sonra yapabileceğim sadece HARAM ZIKKIM olsun demek. şu mübarek günlerde ekmeğimize zehir k attılar ya.

ben puanımın düşmesine neden olan kopyacılara ve onlara soruları sızdıran kilişere ve netlerimi çalan ösymye hakkımı helal etmiyorum...

ben puanımın düşmesine neden olan kopyacılara ve onlara soruları sızdıran kişilere ve netlerimi çalan ösymye hakkımı helal etmiyorum...

arkadaşlar atama durduruldu.engec çarşambada sınav iptal olacak.ösym başkanın acıklamasını okuya bılirsiniz abbas güçlünün sitesinden

arkadaşlar bir bakmışız sınav gerçekten iptal olmuş maliye 30 bin sözleşmeli kadro vermiş herkes 2009 puanıyla atanmış yeni mezunlarada 1 ay sonra sınav yapılacakmış ve bir30 bin kadroluda o zaman alınacakmış olur mu olur bence en mantıklısı

kim demi ş bunu ya

Zamanı aleyhimize kullanmayalım arkadaşlar.Hazır fırsat bu fırsat bence bu ücretli öğrt. açık kapatma işini de dillendirelim.Mümkün oldukça ücretlinin iptalini isteyelim.Yoksa bu rakamlar yarı yarıya düşer.İhtiyaç olmayan yere atamamı yapılır,yapılmaz.Ne derler bilirsiniz,demir tavında dövülür.

yine belirsiz her şey beklemekten başka yapacak bir şey yok şu an meb in gündemi bu olayı zarar etmeden nasıl temizleriz kimsenin bizi taktıgı yok

kızlar eğtim bilimleri testi iptal olacak hayırlısı iyi mi kötümü hiç bilemiyorum ya netlerim düşerse ya çıkarsa yine stres yine stresss ne olacak bizim halimiz...............

12 eylülden önce iptal olduğunua açıklamazlar ama yavaş yavaş yolunuda yapıyorlar dikkat !!!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri