Ağustos 2010'u bekleyenler eylül ek atamayı bekleyenler buraya en son haberler burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seda53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
niye peşin hükümler veriyorsunuz...bekar olsam ve 4 aylık bebeğim olmasa herhalde bende istemem..ama eşimi bırakıp 23 saatlik bir memlekete 4 aylı bebekle gitmek hiçte kolay olmayacak..buna açgözlülük denmez..ayrıca bu hırsınızın sebebi nedir?? ayrıca sözleşmeli atandıktan sonra kadrolu atanmak benim en doğal hakkım..devlet veriyo bu hakkı bana ne size ne de başkasına laf söylemek düşmez..

Arkadaşım sonuna kadar katılıyorum..sen aldırma boşver...herkes kendini düşünüyo bu memlekette ..tabiki sen de hele bu durumda tabiki düşüneceksin...Benim de ikiz bebeklerim var....inşallah geçecez arkadaşım...Üzülme bu atama sadece kadrolu olacak...benimde puanım 68 inş olur.Kimin hakkını ihlal etmişiz anlamadım yani...çalıştım kardeşim sizin gibi 40 larla sözleşmeli atamayı beklemedim ben.Bi yan dan bebek sallayıp bi yandan çalıştım.Hocam hırsları var çünkü atanamadılar.45 de kaldıydı sanırım .Daha ne diiim ben.Hem düşük puan alıyo atanamıyo hem de çalışıp gecesini gündüz eden (ne zor şartlarda hem de) arkadaşlara kadroya geçmeyin diyo hak mış...neresi hak bunun be....biraz lafınızı bilin düşünün de öle konuşun arkadaşlar....çalışana emeğe biraz saygı yani....

Bizim memlekette bi söz var...bekara karı boşamak kolaymış derler...bu arkadaş hayatın hangi sıkıntısını derdini çekmişki konuışuyo..evet hür irademizle yaptık o tercihleri...Şimdi de kadroya geçmek için hür irademizle tercih yapacaz inş.

ben gitmiyeceğim dedim mi??yeter artık..kimseyi ilgilendirmez ne yapacagım..isteyerek yazdım atandım..gideceğim yerde güzel..bundan sonra ilk fırsatta kadrolu olmak için uğraşacagım..kimsenin hakkını yemiyorum..siz şimdi böyle söylüyorsunuz ama ben ve benim gibi durumda olanların yerinde olsanız sizde farklı davranmazdınız..lütfen herkes kendi işine baksın..

Aynen öle hocam..

körler sagırlar birbirini agırlar arkadaşım konuyu uzatmak istesem sana çok güzel bir hayat dersi verirdim ama uslubunuzdan hangi kişilikte ve seviyede oldugunuz belli oluyor ondan dolayı açıklamaya gerek bile duymuyorum

aayyy ne kadar korktum...ver bakalım nasıl vereceksin...asıl seviyesiz konuşmalarla insanların moralini bozan sensiz arkadaşım..bi daha lafını bil de konuş.Hakedip gelenlere de dil uzatıp bide "milletin hakkına giriyosunuz " diyemezsin arkadaşım.

şu anda öğretmenler kızılay da yürüyüş yapıyorlarmış umarım hepimizin sesini duyururlar 3 çocugu bırakacak bir yer bulsam bende gidecegim hepimizin yerine çıgıracagım ama şartlar malesef ama ankarada müsait olan arkadaşlra duyurulur

arkadaşlar memurlar nette okudugum kadarıyla yazılanlar dogruysa ki dogruya benziyor galiba kopya olayı gerçek ful yapan çok olunca puanlarımız ondan düşmüş çok fena canım sıkıldı atamalarda kusuratın bile önemi varken en az10 puanımız kayboldu bu nasıl insanlık eger araştırılımazsa ve yetkililer bir şey yapmazsa sanırım ugrunda bunca kan dökülen ülkemden benide sogutacaklar bir çok insanıda

ikielim yakalarında olacak baklım öbürtarafta da kopya kurtaracak mı onları hakkımı helal etmiyorum!küçücücük çocuğumu bile yeri geldi ihmal ettim bu yıl eşşek gibi ders çalıştım bu mu ödülüm ! çalışanın karşılığını alacağına olan inancım da sarsıldı sayelerinde!

netleri eksik gelen arkadaşlar; A ve D kitapçıklarında sorun olduğu söylentisi var.benimki D kitapçığı. Bu durumda olanlar var mı?

benimde a kitapçığıydı beklediğimden 8-10 puan eksik geldi. İtiraz için ne yapmak lazım.

benimde a kitapçığı benimde eksik gledi ne yapmalıyız

aa benimde a kitapçığıydı gerçekten benimde puanım beklediğimden düşük geldi zannederim yalnız değilim

Ben ösym ve akim e dilekçe verdim. Abbas güçlünün sitesinde de gündeme gelmiş İtirazlar her geçen gün çoğalıyor. Bir de gündem de kopya olayı var. İkiyüz kişi ful çekmiş.Puanlar o yüzden düşmüş.eğer ses getirirse puanlar tekrar hesaplanacakmış.

a kitapçığıydı,vallahi 10 eğitim netim yok

Bakanlığımız gelen yoğun talep üzerine çeşitli branşlarda 10 bin kadrolu öğretmen atamasını son kez 2010 Haziran da, ikinci kadrolu atamayı Ağustosta, bu atamalarda kadroya geçecek sözleşmeli öğretmenlerde boşalacak kadrolara sözleşmeli öğretmen görevlendirmesini ise Eylül ayında yapacaktır.
Saygılarımızla...

AK PARTİ GENEL MERKEZİ

HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI

AKİM

444 25 44

Bakanlığımız gelen yoğun talep üzerine çeşitli branşlarda 10 bin kadrolu öğretmen atamasını son kez 2010 Haziran da, ikinci kadrolu atamayı Ağustosta, bu atamalarda kadroya geçecek sözleşmeli öğretmenlerde boşalacak kadrolara sözleşmeli öğretmen görevlendirmesini ise Eylül ayında yapacaktır.
Saygılarımızla...

AK PARTİ GENEL MERKEZİ

hocam bunu ertanx isimli üyeye kapak olması babında yollayabilir miyim?:77wu[1]:

HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI

AKİM

444 25 44

ağustosta yapılacak olan kadrolu atama eylülde yapılıyo o zaman eylülde yapılacak sözleşmeli atama da ekimde mi olacak acaba?

arkadaşalr yarın 15 haberlerinden sonra TGRT FM DE HÜLYA DÜZGÜN ÜN PROGRAMINDA OKULÖNCESİEĞİTİMİN ÖNEMİ KONUŞULACAK DESTEKLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ....
Santral Telefon
+90 212 454 56 15

Canlı Yayın Telefon
+90 212 454 56 46

Canlı Yayın İletişim Bilgileri

telefon

0212 454 56 46
faks

0212 454 56 26

e-posta

tgrtfm@tgrt-fm.com.tr

sms

avea-vodafone-turkcell 3929

arkadaşalr yarın 15 haberlerinden sonra TGRT FM DE HÜLYA DÜZGÜN ÜN PROGRAMINDA OKULÖNCESİEĞİTİMİN ÖNEMİ KONUŞULACAK DESTEKLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ....
Santral Telefon
+90 212 454 56 15

Canlı Yayın Telefon
+90 212 454 56 46

Canlı Yayın İletişim Bilgileri

telefon

0212 454 56 46
faks

0212 454 56 26

e-posta

tgrtfm@tgrt-fm.com.tr

sms

avea-vodafone-turkcell 3929

arkadaşlar bende umut dolu olmak istiyorum ama hiç bir beyanda bir ek atamadan söz edilmiyor ve okullar açıldıktan sonra atama yapılmayacağı söyleniyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri