niye peşin hükümler veriyorsunuz...bekar olsam ve 4 aylık bebeğim olmasa herhalde bende istemem..ama eşimi bırakıp 23 saatlik bir memlekete 4 aylı bebekle gitmek hiçte kolay olmayacak..buna açgözlülük denmez..ayrıca bu hırsınızın sebebi nedir?? ayrıca sözleşmeli atandıktan sonra kadrolu atanmak benim en doğal hakkım..devlet veriyo bu hakkı bana ne size ne de başkasına laf söylemek düşmez..
Arkadaşım sonuna kadar katılıyorum..sen aldırma boşver...herkes kendini düşünüyo bu memlekette ..tabiki sen de hele bu durumda tabiki düşüneceksin...Benim de ikiz bebeklerim var....inşallah geçecez arkadaşım...Üzülme bu atama sadece kadrolu olacak...benimde puanım 68 inş olur.Kimin hakkını ihlal etmişiz anlamadım yani...çalıştım kardeşim sizin gibi 40 larla sözleşmeli atamayı beklemedim ben.Bi yan dan bebek sallayıp bi yandan çalıştım.Hocam hırsları var çünkü atanamadılar.45 de kaldıydı sanırım .Daha ne diiim ben.Hem düşük puan alıyo atanamıyo hem de çalışıp gecesini gündüz eden (ne zor şartlarda hem de) arkadaşlara kadroya geçmeyin diyo hak mış...neresi hak bunun be....biraz lafınızı bilin düşünün de öle konuşun arkadaşlar....çalışana emeğe biraz saygı yani....