arkadaşım onu nerden duydun ben şimdi bir arkadaşımla konuştum onunda 54ün altındaydı onaylatmım bende yarın gidicemarkadaşlar milli eğitim 54 altı puanları onaylamıyor sizinde haberiniz varmı başvuru yaptınız mı?
hocam inş atanırsak klavuzdaki saglık raporunu çıktı yapıp dolduruyoruz onu da atandıgımız okulun ilçe milli eğitimine teslim ediyoruz.Sen bunları düşünme zaten atanınca atandıgımız okul bizi yönlendirecek,inş herkes atanır.Yanlış anlattım galiba, hocam eğer atanısak sağlık raporu isteniyor ya ondan bahsettim.
hocam inş atanırsak klavuzdaki saglık raporunu çıktı yapıp dolduruyoruz onu da atandıgımız okulun ilçe milli eğitimine teslim ediyoruz.Sen bunları düşünme zaten atanınca atandıgımız okul bizi yönlendirecek,inş herkes atanır.
Canımsın, Allah razı olsun, işin gücün rast gelsin inşallah.
Allah herkesten razı olsun puanın kaç hocam senin nereleri tercih edeceksin,gerçi sayı az değil çok düşük puanlı arkadaşlarda atanır inş.
Hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin...55 puanım, konya,kütahya ve karamanın köylerini yazdım.21 işaretledim.Kısmet artık.
ayla hocam bende biraz önce milli eğitime gidip işlemleri yaptırdım ama şimdi mebin sayfasına giriyorum sayfam açılıyor ama hiç bir bilgi yok onaylanıp onaylanmadığını göremiyorum sen görebiliyormusun memde biraz karışıklık oldu onun için merak içindeyimarkadaşlar ben onaylattım çok ükür hayırlısı bundan sonrası bekliycez artık...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!